За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 501
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Аз я изоставих още в началото. Много глупава ми беше.

# 181
  • Варна
Много ми хареса серията на Керстин Гир - Рубинено червено, Сапфирено синьо и Смарагдово зелено като книги. Не ми хареса филмът, който са направили по книгите. Особено по третата. Явно за по-голяма гледаемост изцяло са променили сюжета. Пак свършва добре, ама не е по-книгите, което е дразнещо.
И аз се ядосах за третия филм. Най много за финала. В книгите е много по добре направено и има едно напрежение какво ще стане с главните, а в филма ми беше едно никакво и за какво им беше цялата промяна с братовчедката.

# 182
  • в сърцето на един мъж...
Ау, не разказвайте Simple Smile Че сега ги чета. И филмите съм нагласила.
"Танцът на пеперудата" на мен ми хареса, не очаквах обаче такова развитие, в интерес на истината.

# 183
Много ми хареса трилогията на Кирстен Гир, направо се влюбих! А бях много песимистично настроена. Изненада ме приятно. Все още съм на третата книга и не ми се приключва. ♥️
Да се сещате за други подобни книги?

# 184
Много ми хареса трилогията на Кирстен Гир, направо се влюбих! А бях много песимистично настроена. Изненада ме приятно. Все още съм на третата книга и не ми се приключва. ♥
Да се сещате за други подобни книги?
Коя е тази трилогия? В нета май намерих само една нейна трилогия - Скъпоценни камъни, за нея ли става на въпрос?

# 185
Да, за нея. И момичетата по- горе са я коментирали. Лека,приятна, забавна, интересна.

# 186
  • в сърцето на един мъж...
Има още една подобна, пак на немска писателка - Ева Фьолер - 1. Гондолата на времето, 2. Златният мост и 3. Тайният портал

# 187
  • Враца
От няколко дни изцяло съм се потопила в тази трилогия - Birdsong Trilogy. Буквално не мога да пусна четеца, много добре написана и те държи в напрежение. Добре, че изчаках да излязат и трите, защото завършват  висящо.
Любовната история е табу, развива се много бавно, но си заслужава.

# 188
  • София
Прочетох "Свалката"- не е лоша книгата. Сега продължавам с Девни Пери и "Каменна принцеса", дано ми хареса.

# 189
  • Euskal Herria
На мен Пери ми харесва как пише. И двете й поредици са ми в графа "За препрочитане".
Чаках да пишеш отзив за "Свалката". Тези дни ще я купя.
Прочетох трилогията "Кръвта на Зевс", фентъзи на основата на гръцката митология. Хареса ми, макар че за някои моменти можеше и по-обстойно да обясни. Сега подхванах трилогията на Трейси Улф, да видим как ще е.

# 190
  • Плевен / София
На мен Пери ми харесва как пише. И двете й поредици са ми в графа "За препрочитане".
Прочетох трилогията "Кръвта на Зевс", фентъзи на основата на гръцката митология. Хареса ми, макар че за някои моменти можеше и по-обстойно да обясни. Сега подхванах трилогията на Трейси Улф, да видим как ще е.
Интересно ми е с какъв край е трилогията....може и на лични...

# 191
Ако имате предвид Копнеж на Трейси Улф - не е трилогия. Ще излизат поне още 3 книги, ама още не ги е написала. На мен ми харесва, държи те под напрежение до последната страница. Чакам с нетърпение останалите й книги..

# 192
  • В къщурката на хълма на феите
Вчера прочетох Пънк-а .. със смесени чувства съм - нищо не й е наред на тая книга, освен стила на авторката ..

# 193
Копнеж на Трейси Улф ми напомня за Дворовете на Маас (особено с резкия завой на любовната история). Беше ми интересна и аз си чакам останалите книги, въпреки, че ми е доста тийн за моя вкус.

Втората от Лунатион - Дом на небеса много трудно ми тръгна. Книгата е от 3 частни и първата я влачех с дни. Много персонажи, едвам ги оправих, главната ме дразнеше с лиготии, разказва се нещо и не разбирам защо го описва(на по-късен етап от книгата вече става ясно). На инат продължих и към края на втора част вече стана много интересно. Естествено и завърши на най-интересното и ще чакам следващата книги. Хареса ми, че разказва не само от гледната точка на двамата главни, а и от името на останалите герои. И за тях има загатнати любовни драми и чакам с нетърпение. Много ми допадна как преплита различни любовни двойки и в същото време си разказва и главната история.

# 194
  • Euskal Herria
Ако имате предвид Копнеж на Трейси Улф - не е трилогия. Ще излизат поне още 3 книги, ама още не ги е написала. На мен ми харесва, държи те под напрежение до последната страница. Чакам с нетърпение останалите й книги..
Да, за нея. Не знаех, че ще има още книги. Изчаках Егмонт да издадат трите. Дано поне не свършва така, че финалът да е в останалите книги.

Интересно ми е с какъв край е трилогията....може и на лични...
Щастлива развръзка, но има възможност за още книги. Някак остана впечатление у мен, че си оставят вратичка за продължение. Дали с Кара и Макс, или с останалите членове на семейство Валари. Въпреки че историята и така е завършена.
 Ако искаш нещо друго да разказвам, пиши ми на лични.

Общи условия

Активация на акаунт