За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 560
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Чела съм I Dare You на Ilsa и не ми хареса, но "Скъпа Ейва" харесах. И като цяло обичам колежански истории.

# 346
  • Варна
Здравейте,
Тези от вас които са прочели "Още 365 дни", биха ли споделили дали в крайна сметка Масимо и Лаура остават заедно?

# 347
  • София
Здравейте,
Тези от вас които са прочели "Още 365 дни", биха ли споделили дали в крайна сметка Масимо и Лаура остават заедно?
Скрит текст:
развеждат се.

# 348
  • Варна
Здравейте,
Скрит текст:
развеждат се.

Благодаря!

# 349
Здравейте. Някой да е прочел Лев на Бел Аурора? Струва ли си да се купи?

# 350
Здравейте. Някой да е прочел Лев на Бел Аурора? Струва ли си да се купи?
Здравейте, прочетох книгата, на мен ми беше интересна, малко по-различна от обичайните любовни романи.Въпреки,че обичам по-еротични книги при тази няма чак такива неща ми хареса.Препоръчвам я!

# 351
Здравейте, вчера прочетох Лев на Бел Аурора на един дъх, хареса ми много. Чете се много леко, въздействаща поне за мен.
Допадна ми много повече от Аристократът

# 352
Прочетох Beauty and the Baller на Илса Мадън - Милс и очаквано много ми хареса.  За разлика от повечето книги на авторката, в тази героите не са колежани. Книгата  е за бивша кралица на красотата завърнала се в родния си малък град и бивш професионален футболист, прекратил кариерата си преждевременно заради контузия. Донякъде като сюжет ми напомни на книгите от любимата ми поредица "Чикаго старс" на СЕФ. Определено я препоръчвам.

# 353
  • В къщурката на хълма на феите
Снощи приключих серията Тенекиените номади .. малко куцо свърши (голяма война, голяма омраза и накрая доста наивно приключи цялата тая история), но иначе като цяло приятна поредица, чаках всички книги с желание. Сега Аристократът ме чака, ама да видим кога ще успея да го прочета.

п.с. Сиела имат до края на седмицата 37% намаление на всички книги, които издават те. Цените са много добри Simple Smile

# 354
Някой чел ли е нещо на Кърсти Моузли? Нещо да препоръчате? Чела съм много отдавна Момчето, което се вмъкваше в прозореца на спалнята ми и ми хареса, но нещо друго, което да си заслужава?

# 355
  • Бургас
Прочетох бонус епилога,който включи Рина Кент в една благотворителна инициатива за Украйна. И..предвиждам, че ще има книга за сина на Ейдън и Елза и дъщерята на Коул и Силвър Blush

# 356
  • София
Аз се върнах на Дъблин стрийт . Кн. 3 и кн. 4 са ми едни от любимите. Сега чета кн. 5 за Коул.
"Хартуей" все едно не е писана от същата авторка.

# 357
  • Бургас
Сп. Журнал /СББ Медия/ от следващата седмица започват да издават Квартета Смайт-Смит на Джулия Куин. Няма някаква кой знае каква история, почти никаква няма, но това е Джулия Куин, хора! Книгата е много забавна. Само първа съм чела от поредицата, но и нея ще си купя.

# 358
  • Euskal Herria
А аз ще чакам до лято, за да си купя техните книги. Освен ако до тогава не се появят в нета. Мери Джо Пътни съм набелязала, сега и Джулия...

# 359
  • Бургас
Аз пак да си похваля библиотеката, от която взимам книги Simple Smile
Току що ми изпратиха новите книги за месец април и има избор между Аристократът, Тенекиена кралица, Хипотеза за любов, Съпруга по поръчка.
От многото избор си запазих Тенекиена кралица 

Общи условия

Активация на акаунт