За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 492
  • 743
  •   3
Отговори
# 405
  • Бургас
А дали си заслужава  да се чете? Сякаш я коментирахме тук,че не е кой знае какво

# 406
  • Бургас
Същото се чудя и за Магнолия. Имам я свалена от години и не съм я прочела. Нещо Мегън Марч ми доскуча, особено с Legend. Направо не я дочетох, пък съм си купила първите две книги Rolling Eyes

# 407
  • Euskal Herria
Аз пък се чудя за "Неонови богове". Прочетох откъса от сайта на Егмонт, напомня ми малко на "Кръвта на Зевс". Погледнах и колко книги са в серията. Май могат да се четат и поотделно.
Някой има ли впечатления от поредицата?

На Марч героите са й така преплетени, в почти всички серии ги има. Не всяка поредица обаче ми допада, някои са ми скучни, други си ги препрочитам.

# 408
  • Бургас
Аз пък се чудя за "Неонови богове".
Яна, съватвам те да изчакаш. Някой по-напред беше писал, че би допаднала на феновете на "50 нюанса", а Хриси от Хрисиландия е написала в понеделник това:
Скрит текст:
Hristina Todorova rated ** ·  review of another edition
Това отдавна не ми се беше случвало, обаче просто повече не мога да дам. Хубава идея - аз обичам, когато се дава думата на "злодеите" от приказки, легенди и митове, както и хрумването да представиш древногръцките богове в съвременната и модерна среда, обаче изпълнението беше ... А принципно имам висок праг на търпимост. Все пак вероятно ще си причиня и втората книга - искам да видя дали нещо се е променило там

Аз пък имам чуденка да си купя ли Лев Neutral Face

# 409
  • Euskal Herria
Аз писах за Лев, че има два коментара в сайта на Сиела. И двата са отрицателни. Но ако я прочетеш, пиши, моля те, какви са впечатленията ти.
А за Боговете - гледах им преди малко рейтинга тук https://www.goodreads.com/series/298532-dark-olympus.
И има коментар, че книгите могат да се четат по отделно.
Така или иначе Егмонт още не са пуснали електронния формат.

# 410
  • Плевен / София
Аз пък се чудя за "Неонови богове". Прочетох откъса от сайта на Егмонт, напомня ми малко на "Кръвта на Зевс". Погледнах и колко книги са в серията. Май могат да се четат и поотделно.
Някой има ли впечатления от поредицата?

На Марч героите са й така преплетени, в почти всички серии ги има. Не всяка поредица обаче ми допада, някои са ми скучни, други си ги препрочитам.
Аз останах разочарована от тази поредица....най вече от третата книга.

# 411
За Лев - тук няколко дами казаха, че не била лоша. И аз съм в чуденка дали да я взема.....

# 412
  • София
А дали си заслужава  да се чете? Сякаш я коментирахме тук,че не е кой знае какво
Абсолютно не си заслужава (за Дивакът говоря).

Скрит текст:
Някакъв клуб, пък ходеха с кожени маски. Такава тъпотия беше, поне за мен. Мисля, че не я допрочетох.

# 413
  • Бургас
Нещо хич не ми върви Тенекиената кралица

# 414
YanaDG,
Скрит текст:
Аз писах за “Неонови богове” и на мен ми хареса, въпреки че не си падам по erotic fiction. Мога да ти снимам още страници, за да прецениш дали си струва Simple Smile Еротичните моменти преобладават(и са представени много добре!), но явно идеята е всички да са horny, а фетишът в книгата е сексът пред публика Grinning

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 12:45 от Nabia

# 415
  • София
Аз зациклих на "Благороден принц".
Препрочетох "Дъблин стрийт", сега се връщам на номадите.
Отзиви за "Като в рая" на Дж. Куин. Не я намирам в ел. вариант и ще я купя на хартия.

# 416
  • Бургас
Съвсем спокойно можех и да не чета "Опетнена корона". Авторките,пък , не е трябвало въобще да се морят и да пишат тази книжка. Поне не в този и вид

# 417
  • Плевен / София
Аз зациклих на "Благороден принц".
Препрочетох "Дъблин стрийт", сега се връщам на номадите.
Отзиви за "Като в рая" на Дж. Куин. Не я намирам в ел. вариант и ще я купя на хартия.
Тя е част от нова поредица. Много е рано да се появи електронно, ако въобще това стане факт.

# 418
В серията Дивакът доста се загатва за историята на Магнолия (т.е. Креолският призрак - Кн.1 Магнолия). Както при всички поредици на Марч най-добре е да се четат последователно, но не е проблем и отделно. Дивакът си е доста еротика, не е за всеки вкус. Аз нямам търпение да излезе Креолският призрак, добре че са само 2 книги.

“Неонови богове” и "Лев" имат доста добър замисъл. Интересни са, но на мен нещо не ми достигна, нещо в стила на писане може би. Съветвам, на който не му се рискува, да изчака безплатния ел вариант и да си спести парите

# 419
  • Разпиляна във въображението
Изчетох "Идол". Към края вече препусках през страниците, че ми писна Simple Smile Като цяло е симпатична история, нещо като по-лека захаросана версия на "Роди се звезда".

Общи условия

Активация на акаунт