ФЕВРУАРИ е далече, а пък бебчо рита вече!

• 12 646
  • 325
  •   1
Отговори
# 225
Намерих нещичко и бързам да го споделя: 40 минутно филмче с йога за бременни.
http://store1.data.bg/braindamage/- Файлът е Yoga Mama Prenatal Yoga (320*240) (M).wmv

# 226
Скъпи момичета привет и от мен,

като ви слушам как се оплаквате от неспане и взех да се притеснявам. Rolling Eyes Аз напоследак си спя непробудно до към 5 сутринта и тогава се сабуждам. Моя бебок ритка най-много сутрин и вечер преди да заспя. Понякога като се сабудя го усещам че нещо си се разхожда из корема и нощно време, но не чак толкова силно че да ме сабуди. Може би в следващите седмици ще стане по-силен и ще ме буди, но за сега още не. Tа чак взех да се притеснявам дали всичко е наред. Thinking Praynig Ние сме на преглед на 7 Декември и ми се струва ужасно далеч, нямам търпение да си видя шишкото. Grinning

# 227
Anim, разби още един от митовете на "опитните свекърви", това съм го чувала от "опитни", и го повторих като папагал, благодаря за отварянето на очите! Shocked

# 228
Wish  ще трябва да включи линка за йогата на първа страница. Тя къде зачезна между другото?
За съня: аз все още имам поносимите неудобства - ставане в 4 до тоалетната и изтръпване на някой крайник, защото както легна така се будя. Хич не мърдам. А каква шавла бях.
Момичета как сте с килограмите до сега? Аз в началото на 7м. съм 6кг отгоре.

# 229
  • Стара Загора
Момичета как сте с килограмите до сега? Аз в началото на 7м. съм 6кг отгоре.

Оооооооо ти си щастливка направо, аз дотук съм +13  Banghead

# 230
  • София
Добро утро !
Wish е на сватбено пъшествие, благородно завиждам   bouquet
За сега нямам проблеми със съня, не ставам нощем, само два пъти беба ме е будила  Crazy, но за малко и се кротна.
А килцата са +8  и колко време има още  Blush

# 231
Добро утро и от мен!И за мен спането от скоро е лукс,постоянно се въртя и от гадната хрема, която уж минава ,трудно заспивам.А за килцата понеделник бях на консултация и така се изненадах,че за един месец съм качила 4кг.Вече се плаша последните 2 пъти все по 4 си ги качвам и вече са 11кг. ooooh!.Ще ги сваляме после,само с бебо всичко да е нормално,че както и моята мома върви едра и с 2 седмици напред...

# 232
Уф блазе ви аз края на 7-мия съм с 15 отгоре  Sick
Направо не знам после как ще ги свалям. Преборих се с киселините, като спрях всички храни от които имам киселини при мен това бяха на първо място плодове, и второ въглехидрати не знам що, сега ям предимно месце, млечни и много зеленчуци. От 5 дена нямам киселини (да не се хваля много че...)
иначе изтръпване само веднъж имах аз, обаче мъжа ми казва че всяка нощ заспивам и след 5 минути подскачам сякаш се стряскам будя се и пак заспивам, аз го усещам това като чувство че падам и се стряскам не знам на какво се дължи   Tired

# 233
добро утро и от мен. вече нямам търпение да си остана у дома на топло и спокойно. И тази сутрин градския транспорт направо ме смаза в буквалния и преносния смисъл. Относно съня и аз не мого да спя, направо станах нощна птица, ставам между 3 и 4 часа и повече не мога да спя. Снощи ми се схвана крака и направо умрях от болка и ужас. За килограмите не съм се мерила, но като ходя се поглеждам във някоя витрина и приличам на една голяма обла топка Laughing, поналяла съм се от всякъде, а има още време до раждането. направо незнам, дано всичко да завърши добре, а след това ни чака зверска диета, защото лесно се качват но трудно се свалят тези проклети килограми hahaha. Много целувки и хубав ден на Всички!  bouquet

# 234
Добро утро и от мен:)
Благодаря ви за успокоението.Настина започнах да се лекувам, но още ми е едно такова притеснено, защото аз от началото на бременността не съм взимала никакви лекарства и изобщо до сега не са ми се случвали такива неща / чукам на дърво да е само това / само веднъж имах една инфекция, която се излекува много бързо.Доки каза да не се притеснявам само където лечението на гъбички при бременни било малко по дълго.До колкото за килограмите качила съм, но не  знам колко, защото последните два пъти на консултация кантара не работеше newsm09, а преди това бях качила 4 кг.За изтръпванията постоянно се будя нощем я едната ръката ми е изтръпнала я другата и се будя като започне да ми се схваща крака горе при мускула / там е много гадно /, но майчето ми каза какво да направя преди да ми се е схванал или като ми се схване вече.
    Желая на всички ви приятен ден. newsm51

# 235
Добро,утро!Изкарах една ужасна вечер и нощ ooooh!-киселините бяха страшни и накрая се разповръщах,имах чувство,че ще ми изгори хранопровода...Бебо не спря да рита,явно и на него не му е било комфортно,и на местата където риташ имах ужасни болки,баткото беше по-кротичък.Сега умирам от глад,а ме е страх да ям да не се повтори същата история.
Аз последните 3месеца си качвам по 3килца на месец-вече съм+14 отгоре.
Колкото до гъбичките-имах ги и първия път и сега си ги имам.Първия път не можах ме да ги излекуваме въпреки многото свещички които слагах-родих нормално-на детенцето слава богу му нямаше нищо,но аз 8дена след раждането бях до кожния диспансер,защото се бяха разпространили по единия ми крак-мазах мехлеми,пазех бебо от допир с моите крака и нещата се оправиха.Сега борбата я има отново,имам няколко курса на лечение,но ефекта е за няколко дена-не знам дали ще се справя до края.Знам,притеснително е ,но не се шашкайте излишно-риск винаги има,дори всичко да е наред-аз си казвам каквото ми е писано това ще става и така гледам да се успокоявам.

# 236
Добро утро момичета Simple Smile
С всеки изминал ден си мечтая да идва времето ,когато ще си остана у дома да си почивам. До преди седмица бягах като кон , а сега се движа като охлюв Sad
Радвам се,че на работа имам свестни колеги и аз само дремя.
За килограмите не се притеснявайте - после се свалят ! При някои по-бързо , при някои по-бавно / както при мен /, но с малко повечко усилия от наша страна ще се справим и с това Wink
Bzepic няма за какво да си пазя гърдите да не виснат , защото вече си измениха формата след кърменето на Валери, въпреки, че носех сутиен Wink Вече ги пуснах свободно  Mr. Green, че от сутиена се влудявам Crazy Добре ,че мъжо не е капризен Wink

Цвети аз не мога да отворя филмчето за йогата Sad

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 10:28 от bopsi

# 237
Здравеите и от мен,

да ви кажа за килограмите не ми се мисли. Аз тъкмо бях свалила бая килца преди да забременея а сега съм вече 15 отгоре. #Cussing out tantrum Спрях шоколада и последните две седмици не съм качвала, но ще видим как е до края, нещо се притсенявам че ще стана като баба меца. Дано след като родя да успея да ги сваля по-бързо. Приятен ден на всички и много усмивки newsm51

# 238
Привет и то мен. Нощното будене май е нещо нормално при нас бременните. Аз ставам вече по няколко пъти на вечер , в началото само един-два пъти, но сега....  Shocked голяма пикла съм станала. И може би е по-добре ,че ставам често , защото зимно време както легна и така ставам и естествено има изтръпване и схващане на някои краиници  Sick , а през лятото нямам този проблем - голямо швъргало съм тогава. Снощи малката толкова много шаваше и се въртеше ,натискаше се в стомаха ми , като светнах лампата и легнах да го погледам ,видях как лекичко се надигаше там където ме буташе. По едно време чак ми стана смешно като гледам как ми се мърда стамаха. Мъжо се събуди и той се посмя с мен  Joy В понеделник ще ходя при доктора да видим малката как е и т.н. Няма да се учудя ,ако ми каже че ....вместо момиченце ще си имаме момче, очаквам го. Успешен и усмихнат ден на всички и от мен !  Peace  Stuck Out Tongue   

# 239
Моите килограми са с 9 повече от забременяването насам. Но не виждам краката или ръцете да са ми станали по-дебели - само тумбачето ми расте напред . Дано лесно да се свалят после....

И аз съм от отбора на неспящите нощем, за сметка на това вечер ми се приспива в 21 часа ...

На майките с гъбички съчувствам, защото много съм патила. Ужасно е ако не си бременна, а представям си ако си и бременнна и  ги имаш ...
Препоръчвам ви интимен гел Lactacyd - http://www.lactacyd.co.uk/a.htm.  Той съдържа така важната  млечна киселина и ще ви помогне по-бързо да се излекувате и много ще облекчи симптомите. В аптеката струва около 5-6 лв. За профилактика е идеална. Аз преди имах гъбички поне веднъж годишно  #Cussing out #2gunfire #2gunfire, но откакто ползвам Lactacyd, да чукна на дърво съм нямала.  За съжаление до сега никога не са ми помагали никакви свещички ... Само хапчета Фунголон , но когато ги пиех НЕ съм била бременна. Не знам дали могат да се прилагат при бременост - почти съм сигурна, че не се препоръчват , защото са много силни.
Не забравяйте, че за да има ефект от чечението трябва да се лекуват и мъжете ви!!!!

Общи условия

Активация на акаунт