ФЕВРУАРИ е далече, а пък бебчо рита вече!

• 12 637
  • 325
  •   1
Отговори
# 240
Срам, не срам - ще си призная и аз - около (а даже май и над!) 15 кг. съм качила  Sick  Не ми се мисли как ще ги сваля после... Но здраве да е!

Radostche, уви няма гаранция, че ползването на Lactacyd ще предотврати гъбичките или други инфекции. Аз от повече от година го ползвам, а преди това и други марки интимен гел, но за съжаление и аз в началото на бремеността имах гъбички, а сега пък някакви други гадости. Но определено съм доволна и препоръчвам употребата му. А и вчера го презентираха на лекцията на 9 месеца. Като стана въпрос за вчерашното училище - темата (Кой кой е в родилната зала") на мен лично ми беше интересно, ама горе-долу. В смисъл и без нея може да мине човек. Но утре да се надяваме, че ще е още по-полезна и интересна. Кой е на линия за утре?

# 241
  • София
И аз съм с 15кг. напред  Whistling Whistling Whistling Уж не ям много, даже хляба и сладките неща съм ги спряла почти, но килограмите са налице. Цял живот на диети и фитнес, аеробика и т.н., сега организма си отмъщава и си наваксва  Mr. Green  Нищо, после ще ги сваля. Вече съм се уговорила с половинката да гледа бебока, докато ходя на тренировки  Blush Всичко друго да е наред, килограми се свалят!
Иначе кръвното влезе в норма, последните няколко дни е около 110/70 средно. Утре пак съм на ЖК, надявам се да не го вдигна непосредствено преди прегледа, защото лошо ми се пише  Shocked Там обстановката е доста стресираща, миналата седмица акушерката тичаше разревана по коридора, защото баща й не бил добре, може би това ме е притеснило и повлияло на кръвното. А след ЖК ще ходя при лекаря, с когото смятам да се уговоря да присъства на раждането. След дълго умуване си го избрах, той ми прави лапароскопията преди няколко години, познава ме, познава майка ми и т.н. Надявам се да не сбъркам в избора си  newsm78 Мислих, мислих, и реших да си платя. Вярно е, че това е гадна корупционна практика, но не ми се рискува.
Стискам палци на блага  newsm51
Приятен ден от мен!

# 242
  • София
Явно аз съм първенец по килограмите - за сега 18!  smile3511  А казват че най-много се качвало в 8 месец - ще видим следващият месец какъв ще е резултата.  Simple Smile

# 243
  • offshore & overseas
Айде, бегом марш на снимките!  photoКачила съм оскъдно количество и на всичките мене ме нЕма, защото бях "спящата красавица" и хич не ми се снимаше, нито ми се търсеше кой да снима вместо мен.  doh Ама сте ненагледни и на двете -- бременни топ модели!!  preggo Рядко правя такива Убави фотографии в такова темерутско настроение... No further comment!  Stop Останалите ги чакайте от Ани!

На лекцията вчера страшно се забавлявах, пък ще видим дали ще ми е толкова забавно като дойде до приемане, раждане и т.н.  rotfImao За жалост, нищо не мога да препредам от инфото, но пък ще издам jas.min, която най-прилежно си записа голеееееееми подробности. Анито също води записки, така че...  JoyЛекторката беше акушерка от Тина Киркова и сигурно това, което каза, важи с пълна сила за тази АГ клиника. Все пак, нещата не може да са кой знае колко по-различни другаде (като изключим раждането във вода/вана). За тези, които са изпуснали -- СПОКО, ще има повторение със сигурност. Дай Боже, да не сме родили дотогава!  Praynig

За килограмите, аз не знам колко съм била преди, щото не се теглех, но сега съм 50 (предполагам съм качила петорка), но аз не съм много височка -- тапичка от 1.63-4. Мен па ме засрамихте, че ми бил малък корема Blush, та взех да се втелясвам, но ми мина, щото си викам, че има още време за дебелеене!   261uu Не се оплаквам, де – ако не друго, поне не ми тежи. Само понякога ми минават лоши мисли, че бебето нещо е недохранено, но досега сме били в норма, пък не знам... Но всички, с които се запознах, изглеждат свежи и хубави!   bouquet

Подкрепям bzepic в предложението й да се гледат трогателните серии на Такъв е животът Шейново, защото има полза -- човек действително се зарежда с + енергия (хеле па, ако ще ражда там, както аз смятам), може би защото там не дават клизмите, тоалетите и т.н. Но не правете експерименти с мъжете, че те май още са на по-друга вълна. Поне моят змейко е!  kiss

Всички от снимката се записахме за училище утре, така че, с онези, които имат желание и възможност, ще се видим в уречения час на уреченото място! Предстои лекция на тема  "Обезболяване и обезчувствяване на раждането", а рекламната презентация ще бъде на продукти на Avent.

kiselina, ти явно имаш воля за сваляне на килограми за разлика от много други! И въобще, стилът ти на животът е бил доста активен и здравословен, което ти дава гаранция за бързо възстановяване. А за плащането, защо не, ако имаш възможност.  Grinning

# 244
Привет,мам4ета-февруар4ета! Party
Много пишете???Как смогвате?Аз ходя на работа, аме е обзел един мързел-нямам думи да опиша! Crazy
И аз искам утре на у4илище,но нямам идея къде и в колко?Ще споделите ли??? Embarassed Blush
Видях снимките-големи сладурки сте с тези тумбаци;)!
Айде,издавайте тайната за явката утре...трябва ли да се записвам някъде и т.н. Thinking!

# 245
  • Стара Загора
Еееееее супер сте на снимките! Леле колко коремчета на едно място, явно сте били като атракция в заведението  JoyПродължавайте да се събирате, аз все още съм на работа и няма как да посетя курсовете и тук които провеждат, но нищо здраве да е, ще разчитаме на добрата воля на някоя от вас да разкаже каква е било лекцията Wink

# 246
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
аз малко късникчко се включвам че досега имаше работа, а и си направих една по-дълга разходка в обедната почивка.
сутринта бях на консултация. бебчо е застанал вече с главата надолу, дано така си остане до края  Praynig. казах на доки за схващането на левия ми крак, което става от време на време през нощта и тя ми изписа магнерич и Б комплекс да взимам.
колкото до кг-те, аз съм вече 17 отгоре и се чудя откъде са се взели, защото не съм се засядала много, гледам да се разхождам, нито вкъщи мързелувам, и не ям повече от преди, а сладки неща пък почти не ям... изобщо лоша работа, та и аз последните 3 месеца съм качила по 4 кг. иначе лекарката ми казва че не личи много да съм качила, но кг-те са си факт. ще започна и аз да си правя упражнения за йога и съм решила като изляза в болничен да ходя повече.

# 247
Еееее, Мяуче, как ме "натопи"... Писала съм била! Писах колкото да не заспя Crazy Но мисля да направя един чертеж от кое отделение в кое отиваш, че като дойде важния момент да не объркам и да се тропна направо в следродилно Joy

pepeliashka, хайде с нас - към 9,30 започва лекцията, но предполагам, че както обикновено повечето ще сме по-рано там - Мис Каприз, ул. Кракра 2А - до ритуална зала Л.Димитрова. Записването е на тел. 946 13 69. Вход /консумация/ - 2 лв.

# 248
jas.min ,записах се! Hug акоискаш,разкажи на ли4ни ,каква е уговорката? Записали се били 100!!!! мамита Crazy

# 249
  • София
Успях да видя снимките най-накрая. много сте сладки Simple Smile и на мен ми се ходи на лекция, но предполагам ще стане другия месец

# 250
Видях снимките, много са хубави, а на мен ми личи че съм пътувала час и половина преди това в градски транспорт  Joy  hahaha
И аз утре ще съм на линия  Peace
За килцата съм +5, ама нещо много ми се отвори апетита напоследък и то за хляб с масло и халва (много диетично  Mr. Green ), така че сигурно ще започна да качвам по повече, дано не стигна 25, като миналия път (но тогава от първия месец почнах да качвам)  Rolling Eyes

До утре  Hug

# 251
И аз качих снимките  Wink
За утре същите 6+pepeliashka, общо 7
Има ли други?
Хайде до утре. Приятна вечер!

# 252
Леле какви сте сладури само пу-пу, много ми харесвате. Grinning Flutter И навсякъде само коремчовци, ама наистина жените се разхубавяват по време на бременност. preggo За какво беше лекцията вчера? Има ли някой доброволец да ни разкаже накратко най-важното или да даде някой полезен съвет.. smile3547  typeuu

# 253
  • Варна
Привет и от нас Simple Smile Много много отдавна не съм се разписвала, защото нямах настроение за писане и за да не помръчавам атмосферата. Вече повече от месец съм  с яки болки и контракции, до толкова че не мога да вървя повече от 10-15 мин, водите ми са увеличени и съм разтревожена силно. На 4 декември ще уговаряме дата за секцио. Та това е най-общо, просто да дам отчет.
Нямах възможност да изчета всичко, което сте писали, видях само че Блага има проблем, който силно се надявам да се разреши с щастлив край и че Wish е на сватбено пътешествие вече   bouquet
Ако съм пропуснала някой, моля да ме извини
Ами това е от нас, лека вечер ви желая Grinning Heart Eyes

# 254
Милена*, миличка, не се травмирай толкова, всичко ще бъде на ред, само се пази и гледай позитивно. Доста от нас минаха през болките и страха, а Блага роди мъничетата, но трябва да се държим. Още мъничко остана и после ще споделяме съвети за кърмене, повиване, само горе главата, сега идват празници и после вече голямото очакване, виждаш ли финала вече е близо, ще издържиш още мъничко.
ООО момичета, колко ми е мъчно, че не съм с вас, но като ви гледам съм изпълнена със задоволство, толкова сте хубави и наистина по-красива картинка от толкова бременни жени е толкова кърмещи жени, но и тогава ще се снимаме, нали, тогава и аз ще дойда  Flutter
Да докладвам, преди малко се върнах от лекарката, наддала съм 12 кг. до сега и лекарката каза, че е чудесно, всичко е на ред. Във връзка с утрешната лекция, моля внимателно да слушате и да кажете или пък да питате за епидуралната упойка. Тук е много на мода, обаче лекарката ми каза, че не е препоръчително понеже последните изследвания показвали увеличаване на продължителността на раждането и намаляване на качеството и интензивността на контракциите, което пък не е добро за бебето, нали знаете да се ражда по-дълго отколкото може да издържи и въобще доста недостатъци, обаче пък не боли, въпреки, че каза, че някои мами са се оплакали, че са чувствали и са имали и болки. Та интересно ми е какво ще кажат утре на лекцията, понеже все пак аз си избирам дали да ми направят или не.
Ух стана много дълго и нямам сили за гимнастиката, обещавам утре да напиша упражненията, ако има интерес от ваша страна де.
Само за отичането на краката ще кажа: лягате удобно, поставяте краката на възглавница да са по-високо от дупето и тялото, и започвате първо шпиц и контра шпиц, после кръгови движения с ходилото в глезена да се върти и на края разтърсвате.
Утре още , лека нощ за сега и за утре весел и слънчев ден.

Общи условия

Активация на акаунт