ФЕВРУАРИ е далече, а пък бебчо рита вече!

• 12 632
  • 325
  •   1
Отговори
# 255
Милена* сигурна съм че с твойто мъниче всичко ще е наред, само мисли положително, тука всички ти стискат палци  Hug

Аз току що правих йогата за бременни, която е постната (забравих от кой  Embarassed )
в началото ми се видя доста лекичка но явно съм се обездвижила някой упражнения доста трудно ги направих. Сега се чувствам идеално и отивам да ям (за около 10 път днес  Mr. Green )

А утре за лекцията да разказвате после, аз няма как да стигна до там временно сме без кола, че е на ремонт след катастрофата Sad
а и повечко трябва да лежа та чакам отзиви Simple Smile
На снимките сте супер аз досега нямам една снимка с корем освен от сватбата де, нещо външния ми вид не ме предразполага към снимане  Twisted Evil

# 256
Ето ме и мен, малко късно се включвам но...днес почивах активно през деня. Аз се записах за лекцията утре още миналия път, така, че ще се видим утре. Ще гледам да съм налице в 9.00ч., ако не ми пазете местенце.
Милена* , гледай да не се трвожиш много, ние сме с теб, стискаме палци всичко да е наред
 Praynig.
А за кг. може и дъм чукнала вече-15 Shocked, ама няма да го мисля толкова, щото ми действа зле и без това.
Хайде отивам да видя снимките, лека вечер на всички!

# 257
  • София
Здравейте момичета!!!
Мяуче не съм искала да те засрамя,просто ти се кефя в каква форма си smile3521 Предния път и аз нямах корем(за разлика от сега),но пораства в 8месец,няма да се отървеш!!! newsm47. А акушерката е от Майчин дом,аз раждах при нея преди 3 години
За колата....хмммм от седмица или две не съм качила нищо ,но все пак съм с 11 кг напред!! Надявам се да се спра до към 15?? или 18??  ,че много си тежи ,но който иска после ги сваля.
Утре и аз съм на линия ,ако пак закъснея... Embarassed
Лека вечер на всички

# 258
  • София
Миленка *   стискам палци всичко да е наред.

# 259
Миленка* ходи ли на преглед за увеличената околоплодна течност? Пази се много. Надявам се вече си в болнични. Почивай и намали разходките. При теб май е по добре да си лежиш повече. Успех мила!  fingerscrossed

# 260
Миленка, всички сме с теб  Hug.  Опитвай се да се разсейваш по малко , идвай по честичко при нас, за да не изпадаш в мрачни настроения . Всичко ще е наред!

# 261
Добро утро и от мен Simple Smile

Много сте хубави на снимките с тези тумбачета Simple Smile много ви се радвам.Миленка* и аз стискам палци всичко да е наред.Bzepic аз ще се радвам да споделиш за упражненията ,усещам как съм почнала да се обездвижвам въпреки, че по цял ден не сядам, но сутрин ката се събудя...докато се разтъпча малко Simple Smile.
    Лек ден за сега от мен. newsm51

# 262
  • София
Миленка, всичко ще бъде наред Hug ти само си почивай сега и си мързелувай Grinning

Някой спомена (забравих кой Embarassed), че Блага е родила има ли някакви новини, как е тя с бебчетата Praynig

Момичета, аз още работя ....а така ми се искаше да се видим Sad, при това сте ми много близко, работя на Шипка., но ще изчакам до Януари като изляза в болничен  Hug.

Снимките са страхотни  bouquet

# 263
Здравейте мили момичета!  bouquet
Миленка да знаеш ,че и аз съм с теб! Дано всичко е наред! В седмия месец ли ще извадят бебчо, щом ще уговаряте дата за секцио??? Не се страхувай, всичко ще е наред, дори и да е така! Praynig
Много ми се иска и аз да съм с вас на срещите!  Rolling Eyes Чудесни сте!!
За килцата- аз съм вече с 12 нагоре! Аз мисля ,че е нормално, ама всеки ми казва ,че за две били малко newsm78
Иначе си имам контрякции и трябва много да лежа, пия си хапченцата и чакам да видя какво  ще стане!
Последната ми информация за Блага е че ще задържат бебчетата в нея колкото се може по-дълго! Незнам да е родила???
 За сега ви пожелавам хубав ден! И незабравяйте да си милвате коремчетата! Hug

# 264
Момичета, бихте ли описали една контракция. Аз имам разни странни усещания, но не знам как да ги определя. Боли ли , колко време продължава , целият корем ли се стяга?

# 265
Добро утро и от мен  Laughing
Много сте хубави HugРазгледах снимките и сажалих ,че сте ми доста далечко Sad
Такъв мързел ме е налегнал ,че дори не ми се говори. Вече искам почивка , но все още работя и ще се наложи да издържа още малко.
Рене за две бебчета килограмите ти / поне на мен / ми се струват добре. Доктора какво казва? Simple Smile

# 266
Здравейте мамчета. Толкова е хубаво, че се събирате на тези лекции. В Русе няма лекции на " 9 месеца " , така че може да се каже че сме ощетени. Имаме училище за бременни но тъй като съм все още на работа не съм ходила да проверя за какво точно става въпрос. Вие можете да споделяте по нещичко от лекции , за да сме и ние в час.
Аз относно килограмите съм +9 , което уж ми се струва нормално за сега. Внимавам какво ям като наблягам на плодовете и киселото мляко но сладкото ми е слабост и не мога съвсем да го елиминирам.
На Миленка * и Блага стискам палци всичко да е ОК с тях и с бебченцата.

# 267
Здравейте Simple Smile

Искам да попитам майчетата, който са решили да раждат в Тина Киркова дали посещават "Училище за родители" и ако има такива да споделят дали си заслужава да се ходи.
    Приятен и усмихнат ден желая на всички вас:)

# 268
Radostche, при контракция се стяга целия корем и чувството не е точно болка, а е неприятно! Трае за около 1-2 мин.! Не е хубаво да имаш по 5 такива за 1 час, защото може да са предвестник на раждането! Ако съм испуснала нещо, другите ще допълнят!! Hug
bopsi , док каза че съм в нормата! За това и си ям колкото ми се яде!  Peace

# 269
  • offshore & overseas
Миленката, я не се поддавай на депресивни настроения!!  Naughty Ужасно е да имаш контракции и сигурно много те е страх (то и аз още не съм сигурна, че знам какво е, де). Но пък ти можеш да вярваш, че всичко ще бъде наред. Ние вярваме и се молим за теб!  Praynig

Мамчета, албумчето за срещи взе да се пука по шевовете, но със сигурност качените днес от мен и Цветето няма да са последните. Така че, ако си нямате работа, ходете да ни видите какви сме кокони!  4470

Между другото, днес в Мис Каприз не можах да се ориентирам какво се случи и къде изчезнаха всички... или може би аз изчезнах?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт