Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 471
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Нинка, пълна колекция на "Великолепният век" с бг суб няма да намериш.
Тук не са подредени, трябва да ги търсиш по 14-те страници.

https://www.vbox7.com/search?vbox_q=%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0% … .%201&page=14

Или по този начин - копираш и в търсачката само сменяш номер и част на епизод

https://www.vbox7.com/play:6a273ed90d

Това съм сложила в темата за Халит и Берг

https://www.vbox7.com/play:efbc65087f&p=playlist&id=1311 … 99&order=date

# 301
  • София
Нинка, пълна колекция на "Великолепният век" с бг суб няма да намериш.
Тук не са подредени, трябва да ги търсиш по 14-те страници.

https://www.vbox7.com/search?vbox_q=%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0% … .%201&page=14

Или по този начин - копираш и в търсачката само сменяш номер и част на епизод

https://www.vbox7.com/play:6a273ed90d

Това съм сложила в темата за Хелит и Берг

https://www.vbox7.com/play:efbc65087f&p=playlist&id=1311 … 99&order=date

Лучия, много ти благодаря!:Flowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers Bouquet
Надявам се да се спавя. Ще се сравя! Какво нещо е класиката! Отново с интерес и огромно желание искам да се насладя на великия сериал и великолетните артисти. Благодаря ти!

# 302
Пепелче, благодаря , че споделяш впечатления за летните сериали. Hug Нали и аз реализирам терапия чрез тях сега, но все пак.... трябва да са поносими. Grinning
Значи това "Нереде" е много зле. Thinking Сериалът със Севда мисля и аз да го пробвам. Стана ясно, че сюжетът е съвсем познат, ама нищо. Нали имаме друг- пародия, имаме македонско дивеойче Grinning , нека да си имаме и един, дето сме гледали, но с други актьори. Grinning
Да не пропусна да споделя- този, както придоби популярност при нас като "зимен" го пробвах, ама насила работата, не върви. Прекалено много драма, ама много. И нещо Илхан Шен като че ли не мога да го възприема с тази партньорка. Забравих как се казва сериалът, май "Време за любов" .
Та , да обобщя, засега ще карам с пародията "Северсин", Македонското девойче и ако ми хареса този със Севда Ерженджи. Партньорът и ми е симпатичен, има нещо в него, харесва ми.

С тези мисля да релаксирам, докато чакам премиерата на "Домът на Дракона" през август. Blush
Нинка, идеята за повторение на нещо особено стойностно хич не е лоша. Hug Лу, може и аз да се възползвам от линковете. Hug

Ти искаше спасителен пояс, Пепелче. Blush Може ли нетурски? Излязло е поредно продължение на  "Абатството Даунтън"- филм, мисля да се наградя с него тази вечер или утре. Blush

Извинявам се за офтопиците с Даунтън и спинофа на "Игра на тронове". GrinningHug

# 303
Онче, 😍 я лекичко да поспамим -
Скрит текст:
къде казваш да търся Имението Даунтън? 😀
Това си е истинска награда🏆 ! ❤️

# 304
Пепелче, ето тук ще гледам наградата Blush Tropical Drink
Скрит текст:
Във Филмисериали.
Мисля, че не са разрешени тук линкове, но ето така ще го намериш- filmiseriali . com
 И там пишеш
DOWNTON ABBEY: A NEW ERA
Ако нещо не стане, пиши.
Предполагам и в Замунда го има, но аз свикнах онлайн да гледам вече всичко.
Приятно гледане! Tropical Drink

# 305
Здравейте!
Изгледах и аз първата серия на сериала на Севдето.Blush За сега е поносим. Наистина тя има добър мениджър щом я урежда да играе с тези красавци - в Селджуците с Екин Коч, тука с Екин Мерт,да не забравя и Онур Туна. Харесвам ги партньорите ѝ.
Сериалът с Илхан Шен, който не ми е много на сърце,  му давам шанс още за 4-5 серии, пък ще видим. Драмата ще е голяма, но .... нека да боли Stuck Out Tongue Съпругата е жива вещица
Всички други летни  прегледах с резюметата и трейлърите, но слаба работа са.
С онази глупотевина в "Ти ще се влюбиш" се развличам в малките часове на деня и се смея с глас.Дано не затънат  в някоя драма, надявам се.
И си гледам моите лимончета, които не са чак толкова жълтички, че козметиката им за
грижата за кожата е № 1
За тези, които са на работа - успешна нова седмица, за почиващите и отпускарите - веселба на макс

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 00:09 от Dimeto_M

# 306
Здравейте, групата Grinning

Идвам да докладвам. Нали реших да прегледам почти всички летни проекти, та днес се натъкнах на нещо, което много ми хареса. И аз самата се учудих, защото първоначално не му бях обърнала внимание, даже трейлърите не съм гледала.

Става въпрос за  "Tozlu yaka". Май най-близко до действителността като превод звучи "Прашен бряг".
Ами много ми допадна. Започна ярко, слънчево, младежки, весело, приятелство на макс, море, веселба, ваканция... Nature Sunny

И  после дойде криминалната драма. Може би точно яркото начало направи ефекта от драмата после особено силен.
Сериалът се очертава да е младежки, ярък,  интересен. Не че сюжетът бедни- богати младежи е нов, но тук завръзката е интересна. Драмата се случи в първа серия, по- нататък ще видим развитието.  И крими елемент  има, което на мен ми харесва. Изобщо- изгледах го без прекъсване, с голям интерес и изобщо нямах усещането за познатата досада при гледането на обичайните  летни проекти на комшиите. Този е по-различен. Повече няма да пиша, да не разваля удоволствието от гледането на някой, който реши да го започне. Blush

От възрастните актьори има познати, ще ги видите. Даже за единия се шегуват, че много му върви ролята на загубения баща Satisfied /макар че не ми се иска точно това да е тук, твърде голямо клише е/. Като видите актьорите ще се сетите за кого става въпрос. Blush

Младежите - нови, свежи лица или  поне за мен непознати или малко познати. Като че ли двете девойки съм виждала някъде, май едната беше в Братчетата. Но няма значение- не толкова познати са, а главният герой пък съвсем не ми е известен. А е такава симпатична маслинка и  много му ходи ролята на бунтар. Grinning

И любов ще има, много ясно. Grinning Даже бързо се развива. Heart Eyes

Докладвах. Grinning Хубава нова седмица на всички! Nature Sunny

# 307
Моля, да ми препоръчате филм подобен на "Дъщерите на Фазилет", 'Безмилостен град" ...
Моля да е дублиран, защото гледаме заедно с детето, а то още чете бавно  Simple Smile
Благодаря.

# 308
Онче, 😍 съгласна съм с тебе за Прашната яка(мой превод, така ми дойде отвътре 😉 😜).
Не очаквах, че ще ме заинтригува, но успя-  младежите ли, криминалният сюжет ли, но засега остава в плейлистата.

Евита,😍 за Не пускай ръката ми се сещам, че са го давали по тв, т. е. ще има дублаж на бг.
Но дали с това заглавие е било, не зная.
Някой да подскаже или ти потърси с гугъл и все ще изскочи.

# 309
Не пускай ръката ми го излъчват в момента по Диема фемили с дублаж. Август е финала.

Пепелче Heart Eyes видя ли моя човек на риболов:tropical_fish: и се екипирал. Явно за уикенда е отишъл.

Ах , нерде за какво иде реч и категорично няма да го гледаш ? Кой играе там?

# 310
Онче, 😍 съгласна съм с тебе за Прашната яка(мой превод, така ми дойде отвътре 😉 😜).
Не очаквах, че ще ме заинтригува, но успя -  младежите ли, криминалният сюжет ли, но засега остава в плейлистата.
Дано не бъркам, но след като го изгледах мисля, че вероятно е римейк на един много отдавнашен ,но популярен и до сега, корейски сериал - Момчета като цветя / Boys Over Flowers. И е адаптиран , типично по турски маниер,за да станат поне 40-50 серии.
Интересен е все пак.Влиза вплановете за лятото.

# 311
Феми, 😍 ако говориш за Баръш К., видях сина му, някакви красиви залези (или изгреви), веранда, вода....
Изобщо неща, дето няма да ми се случат в този живот в този вид, защото излъчват аромат на добри хонорари. 😂

В Ах, нереде играе един заблуден внук от Баща, който не помня напусна ли сериала и как точно (толкова по въпроса за моята къса памет 😂) и куп млади, излъгани от него хубавици, които сме виждали в поддържащи роли в други сериали.
А точно пък главната не ми е позната, а и не е най-красивата от тях.
И в този сериал-  един брак по недоразумение, властен баща и всичко, произтичащо от това, което си го знаем от миналата година.
Има и една шантава братовчедка, която беше шантава снаха миналото лято.
То, че не е лесно да се измислят нови сюжети го знаем, но поне актьорите да стават.

# 312
В ето такъв облак гледах всички серии на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" и ми беше супер.
Дали има друг сериал по подобен начин качен ...?

# 313
Моля, да ми препоръчате филм подобен на "Дъщерите на Фазилет", 'Безмилостен град" ...
Моля да е дублиран, защото гледаме заедно с детето, а то още чете бавно  Simple Smile
Благодаря.

Малки убийства
Почукай на вратата ми
Навсякъде ти
Сезонът на черешите

# 314
Фемиии, 🤩 хайде ставай! ❤️
Твоят човек вече е на крак. 😀

Общи условия

Активация на акаунт