Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Искам да знам и как се казва сериала за който пишете !

# 406
"Другото ми аз" /Another Self/  за международна публика, "Маслиново дърво"  /Zeytin Agacı/ за родната.

# 407
Вчера Дисни плюс пусна филлма с Онур Т и Хазалка с надпис Историята е крещящо луда .
Качен е  в торент без превод .  Ако намерите превод споделете моля .
За нетърпеливите слагам линк . Филма е съвременен , забавен и Онур и Хазалка са блестящи . Влюбих се в тях. Останалите от каста също са добри.  Blue HeartGreen Heart
https://dox.abv.bg/download?id=d3c3146b83

Онур зад кадър от филма Heart Eyes

това е яко как му скочи и я фана и се целунаха Kiss

тук подкара бясно караваната и ги сбара с мадамата ,няма да ги търпи я Joy

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 14:01 от femmi2

# 408
# 409
Пепелчеее , за теб морски  загорял Алпи Heart EyesSunglasses

Сладък плезурко  малкото савджъ

Yum
За който е със затруднения да изтегли филма има го и в ютуб .  Аз го изгледах . Такива филми ми се гледат . Браво с блестящи актьори без  цензура и порядки . Сертаб Бал и Сонер Cupid Финала е романтик с хепи енд .

Stuck Out Tongue Winking Eye

Онур Туна - Сонер Гюлер

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 17:49 от femmi2

# 410
Феми, 😍 😍 😍
Като сме отворили темата... 😂

# 411
Пепелче , Heart Eyes
Алперенчо не мойш го позна с тази брада.
Така е риска на професията.

Ще фърля поглед на сериала с Демет и Буура по Дисни. Хареса ми фрага и каста.
Аман моралистите мрънкат за интимните сцени. Нарочно ли го правят ? Не свикнаха ли вече така е на световните платформи и хората не се лягат със забрадките.Актьорите си вършат работата.

# 412

Ще фърля поглед на сериала с Демет и Буура по Дисни. Хареса ми фрага и каста.
Аман моралистите мрънкат за интимните сцени. Нарочно ли го правят ? Не свикнаха ли вече така е на световните платформи и хората не се лягат със забрадките.Актьорите си вършат работата.

Hands Plus1 Hands Plus1 Hands Plus1

Значи интимни сцени не може, а връзкъси поли и рокли с голи гърбове в офисите може Laughing

# 413
И за облекло са пискали  за интимните сцени повече. Не само за Демет и Буура и за други колеги. Даже и ги питат и те отговарят че си вършат работата.
Има и по хард сцени ко са гледали 365 дни по НФ ще се фанат за главата. Joy

# 414
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Значи интимни сцени не може, а връзкъси поли и рокли с голи гърбове в офисите може Laughing

Бих добавила: значи побои и изнасилване, въобще всякакво насилие и издевателства над човешки същества може, а нормални любовни сцени между мъж и жена - не?

Пепелче, сле Алперен двамата морски не ги разпознах, кои са?

И едно питане: Филмът на Хазал и Онур има ли го с руски или бълг. суб. някъде и къде?

Аз гледам Разгневените жени и не мога да не споделя, че Бирдже Акалай много ме дразни - не ми харесва как играе, нито какви физиономии прави, а за устните въобще няма да подхващам темата. Хубава жена е, обаче хич я няма като актриса. На моменти е направо неадекватна на ситуацията играта ѝ.

# 415
Светълчо , няма още с превод филма с Онур и Хазалка. Чакаме и ще сме благодарни.
За статистиката да споделя филма е на първо място сред турските на Дисни.

Така е за побой и насилие мълчат.

За Бирдже Акалай и аз не я харесвам визуално с тия корекции. Като актриса не съм я гледала много. Имат хубави отзиви че си химичат с Ибо Челиккол. Събраха ги за втори път в проект на НФ. Сега прекарват ваканцията си заедно споделят снимки.
Започна да се  говори, че има нещо между тях.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 18:30 от femmi2

# 416
За първи път загледах Бирдже в клипчета от "Черно
 бяла любов" - заради рошавите вежди, които не харесвам. И Берг си направи такива Sad
После във "Вавилон" я харесах

После тук някъде прочетох за корекции и започнах да ги търся по снимките в профила ѝ. Тези съм запазила - единствено с грим по някакви поводи устните ѝ са плътни, носът - тесен. Например двете снимки от 2016 г., но има и други. На снимката от 2020 се вижда как става, а от 2021 - сега я избрах специално - натурална отвсякъде.

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

Гледах и двата ѝ нови сериала - "Полетът на птицата" и "Гробище" и много ми харесаха. Забелязала съм, че Нетфликс не държат на добрия грим.

# 417
Здравейте, момичета! Flowers Rose
И аз се опитвам да си намеря летен сериал. Засега хвърлям по едно око на  "Приказка за розата", "По-красива от теб" и напоследък загледах и Mükemmel eşleşme по ТРТ. Лека романтична комедия и главните герои са големи сладури.
В момента все още продължавам да гледам  Маслиненото дърво с Туба Бююкюстюн , макар историята на раково болната приятелка в началото да е доста тъжна,  но после оздравя. Заслужава си да се гледа.
Феми, благодаря за инфото за филма с Онур Туна и Хазал Кая. Смятам като ми остане време да изгледам и него.
Лучия, и аз да споделя една Бирдже, която много харесвам като актриса и смятам, че е много талантлива. Харесвам я такава, каквато беше в "Гордата Аси". Визуално най- много я харесвам от онзи период, защото е естествена, без естетическите намеси.

А тази е в две снимки - преди и сега.

И на мен не ми харсесва с рошавите вежди каквато беше в ЧБЛ, но какво да се прави, а в "Птичи полет" и стилът й на обличане и гримът й бяха трепач.

# 418
"Полетът на птицата" ще има втори сезон.

Якут, съзнателно не сложих тази снимка от 2016 г. - някой се е престарал с обработката... В гугъл като напишеш "стесняване на носа с грим" или "скъсяване на носа с грим" и ще намериш цял учебник по грим, има и клипчета.
Тук даже ясно си личи светлата линия от върха до основата на носа ѝ.

Всички актриси си направиха скули, на някои са като топки, които всеки момент ще изскочат. Сещаш се, писала съм за Хилал Алтънбилек - как започна Чукурова и как го завърши - със скули, бюст и пр. Joy

# 419
Харесвам Еркан Мерич .  След като ще е ежедневен сериал няма да гледат толкоз рейта.

Еркан Мерич ще участва в ежедневния сериал на TV8 с кодово име #Fate .
Хакан Шахин ще режисира сериала, чиито снимки ще започнат в следващите дни. В момента Еркан Мерич търси партньор за сериала, чийто кастинг продължава.

Общи условия

Активация на акаунт