Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 100 859
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Вече е потвърдено, смяната на деня беше много лошо решение Confused

Последният епизод си беше пълно творческо безсилие , от елитна болница си стана ...меГдан ....
Да бяха продължили историята на селската докторка ,че беше доста забавно ...като ѝ чуят името и ...военно положение .....Laughing

# 661
Има ли тема за по-красива от теб ? Не намирам , затова и питам !

# 662
  • София
Не, няма тема.

С кой епизод ще приключи сериалът "По-красива от теб"? Тъкмо загледам нещо и хоп, спират го.

# 663
Не, няма тема.

С кой епизод ще приключи сериалът "По-красива от теб"? Тъкмо загледам нещо и хоп, спират го.
Четох ,че  ще бъде само 14 епизода. Жалко.

# 664
  • София
Скрит текст:
Не, няма тема.
Четох ,че  ще бъде само 14 епизода. Жалко.
[/quote]
т.е. остават още 2 епизода. Дано има хубав финал.

# 665
Вече е потвърдено, смяната на деня беше много лошо решение Confused

Последният епизод си беше пълно творческо безсилие , от елитна болница си стана ...меГдан ....
Да бяха продължили историята на селската докторка ,че беше доста забавно ...като ѝ чуят името и ...военно положение .....Laughing

Софи, 😍 то с онази нахалница Бинур 🤢 изобщо за никакво  ниво не може и да става дума. 😂
И като добавиш и двамата бездарници Челик- Анъл и Бурак (язък му за мускулатурата 😂) , ето ти предизвестения провал на сериалчето.

Жалко, можеше да се получи, но това лято явно си останахме на сухо.
Само Ончето извади късмет с македонското девойче, но много е сложно там  с превода.

Аз нещо не се вдъхнових от мистерията с Дилан Чичек и Серкай (много е сладък все пак той 😉 😜 ), чакам да ме мотивирате тук да продължа.

Много ми е симпатичен учителят- ексмафиот в оня ученически сериал със сложно заглавие, но партньорката му не ми харесва и не съм сигурна колко ще издържа.

Много ме изненада Черна дъска колко много епизоди направи.
Някой може ли да сподели мнение?

Зарибихте ме със Слънчев лъч, дано има субтитри довечера...

# 666
Аз стигнах до 11 епизод . Много ме подразни глупавото поведение на Ефсун, като каза, че си има любовник. Що за глупости и прищявки..?!
Жена без акъл и целия й живот е пълен само и само с лъжи, изобщо не е смела , както се твърди в сериала!

Та не можах да намеря 12 епизод. Аз го почнах, защото видях, че сценарист е Айше Кутлу , а тя направи феномен от "Почукай на вратата ми". Почнах го с идеята да се смея и да се забавлявам,а то се оказа пълна скука сериала, никакви смешки няма.

Затова моля, ако може някой да ми препоръча наистина романтичен и комедиен сериал, както бе "Почукай на вратат ми" .

# 667
Аз бих ти препоръчала Любов на показ, но мисля че няма бг превод.

Ако ти се гледа на руски:

https://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/20 … sskom-yazyke.html

# 668
Аз стигнах до 11 епизод . Много ме подразни глупавото поведение на Ефсун, като каза, че си има любовник. Що за глупости и прищявки..?!
Жена без акъл и целия й живот е пълен само и само с лъжи, изобщо не е смела , както се твърди в сериала!

Та не можах да намеря 12 епизод. Аз го почнах, защото видях, че сценарист е Айше Кутлу , а тя направи феномен от "Почукай на вратата ми". Почнах го с идеята да се смея и да се забавлявам,а то се оказа пълна скука сериала, никакви смешки няма.

Затова моля, ако може някой да ми препоръча наистина романтичен и комедиен сериал, както бе "Почукай на вратат ми" .

Сезонът на черешите
Пълнолуние
Любов на инат
Новата невеста
Стая 309
С аромат на ягоди
Любовта не разбира от думи
Любовта на живота ми
Мистър Грешен
Отново любов
Мечтатели
В очакване на слънцето
Сладко отмъщение
Статус на връзката- объркан
Обича ме, не ме обича

# 669
  • София
Здравейте, момичета!
Пепелче, има вече превод, но с руски субтитри на "Лъч светлина" или "Светлинен лъч" ще го уточняваме допълнително.
https://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/20 … sskom-yazyke.html
Снощи гледах малко "нямо кино", но определено ще продължа, защото имам усещането, че ще бъде интересен сериал.  Сега засядам на първи епизод и след това ще коментирам.

Ето още една актриса, която харесвам.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 15:48 от Nina NN

# 670
Нещо не ми се понрави този "Лъч....",ГГ в началото  преигра с поведението си в болницата ,доста невъзпитано ми беше /вярно загуба , болка ,обида ,както се  оказа впоследствие .... предадено  доверие ........Но в детския дом ме разплака !!!!
Тежък ми е и незная дали ще го догледам .

Явно ще има тръпка с Фърат ,но като разбере истината какво ще стане ...?!?!?!Първо има кръвна връзка и второ Фърат има вина за катастрофата .....май....

А "султаншата " на конака ми е противопоказна ,избягвам да гледам сериал с нея .....В такива роли е ВРЪО....Справя се повече от блестящо !!!:clap:

# 671
Сега се загледах отново в края на първи епизод на по красива от теб  и наистина непозната всъщност е Филиз луда фенка обсебена от Емир чак сега като го споменахте разбрах че не съм обърнала внимание коя е в трейлъра.

# 672
Много слаб летен сезон, то каквото започнаха и го финализираха. Мен не ме ли грабне актьорския състав или сюжета дори и не ги започвам, а щом видя и 5-6 епизода съвсем пък.
Duy Beni  гледам само и ми харесва, много добре играят младежите и сюжетът е интересен, динамика има също. Само главният от лош кога успя да се влюби, та и веднага да си признае 😄 зрителите не сме свикнали така. Малко ми носи полъх на Gunesi beklerken и като си спомня там Керем колко време се измъчва от чувствата си тук бързия развой ми е малко нелогичен... ама те младежите днес са различни 😃 Керем кога беше млад ееехееее и аз бях млада😃

# 673
Видях го малко на руски оттук- оттам без да изгледам целия Лъч светлина" или "Светлинен лъч и ми се вижда интересен само дано го преведат на бг .

# 674
Да, валия, и мен ме полъхна ветрец от "В очакване на слънцето" , гледайки "Чуй ме". Има някаква препратка, да. Но Слънцето много ми харесва, а ученическите от това лято... гледам, ама когато мога, бързо ми мина първоначалния ентусиазъм.

Пепелче, много си мила Hug, ама то голям късмет моето с "Балканска приспивна". Joy Първо чакам дали руската девойка ще реши да превежда онлайн- не е длъжна в крайна сметка, ако и мине интереса, просто ще спре. След това чакам дали наши хора ще го пуснат с автоматичен превод, за което много им благодря. Flowers Cherry Blossom Евентуално търся дали македонцските брат'чеди  не са го превели- не са. Grinning Сърбите бавничко го превеждат, ама там около 50% ми е успеваемостта, пробвах. Grinning
Иначе е забавно- сглобявам пъзела. Grinning Но упорито продължавам. Иначе- да, късметлийка съм, че засега не са го спрели, но ако се появи някой от основния сезон за вторник, ще го финализират естествено.

Тази вечер ще очакваме изстраданото  признание в любов и изправянето срещу скопските Монтеки и Капулети. Relaxed Heart Eyes

Чакам някоя от нашите телевизии да го закупи. Предполагам, че ако това стане , ще е след като свърши, макар че унгарците вече го били купили. Ако чуете  за нещо такова- свиркайте. че аз по телевизията гледам само новини/критично/ и "Гласът на България". Grinning

Момичета, честит празник! Nature Sunny Много обичам Съединението и дълбоко почитам лудите глави, които са го направили! Hands V

Общи условия

Активация на акаунт