Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 100 881
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Искам да Ви информирам, че сериалът с Джансу Дере и Джанер Джиндорук - “Неверният” е закупен по BTV Media Group.
Още не се знае кога започва.
Според Вас по кое време на деня ще го излъчват - следобед или вечер?

# 646
Според мен ще е вечерта. Румънският Влад свършва днес е финала и може да е на негово място. МГ с Джан още ли няма инфо ? Сигурно ще е по лейдито.

# 647
Според мен ще е вечерта. Румънският Влад свършва днес е финала и може да е на негово място. МГ с Джан още ли няма инфо ? Сигурно ще е по лейдито.

Няма никаква информация за Мистър грешен.
От понеделник в 21:00 часа ще дават делнични епизоди на Фермата.

# 648
Оф тая ферма нито един сезон не съм гледала.

# 649
Феми, 😍 ще си имаме момиченце.

# 650
Пепелче Heart Eyes сбъдна се мечтата на Хазалче за момиченце.
Зелоноока принцеса. Green HeartПорасналото савджъ ще помага.
Рискува с второ хамиле щото е с диабет и дано всичко мине добре. Flowers Four Leaf Clover

Бях в Истанбул нашите красавци не видях.
Не ходят където е тълпата. Такава лудница е цялата планета се изсипала там. Босфорскя въздух и красота си заслужава и кюнефето.Yum

# 651
  • София
Момичета, привет!
Да ви напомня, че днес е премиерният ден за #BirKüçükGünIşığı на ATV 🎬

Слоганът на сериала: „Никога не се знае, може би най-големият подарък, който някога сте получавали, е болката, която смятате, че не можете да понесете.“
Дано рускините да превеждат, а след това и нашите. Интересни и талантливи артисти ще участват.

И любимия ми детски персонаж

# 652
Момичета, привет!
Да ви напомня, че днес е премиерният ден за #BirKüçükGünIşığı на ATV 🎬

Слоганът на сериала: „Никога не се знае, може би най-големият подарък, който някога сте получавали, е болката, която смятате, че не можете да понесете.“
Дано рускините да превеждат, а след това и нашите. Интересни и талантливи артисти ще участват.

И любимия ми детски персонаж

Благодаря за подсказката. Харесвам Берк Октай! Нооо, доста си харесвам  и Есра Дерминджиоглу, като актриса. Мернах я в промоционалния клип за новия сезон на Аtv и тъкмо щях да попитам в кой сериал ще играе!
Още веднъж - Благодаря! 🌹

# 653
Първо да кажа, че и за бих искала да го следя този сериал . Наистина дано има превод от турски на руски и накрая с бг  субтитри и  да го гледам преди да е приключил есенно - зимния сезон.. Вижда ми се интересен без да знам сюжета. Ако някой знае основното в историята да ми каже .  Малката актриса съм я гледала в серияла" Игра на съдбата "  като сладката Елиф . Дано няма  зллоба от страна на онази възрасна актриса, която показахте в снимката към партньорката на Берк . Със сигурност е драма щом започна през този сезон от годината. Желая им късмет с рейтингите, а на нас с бъдещ превод, ако има такъв разбира се.
Все още не мога да кажа кои нови сериали ще следя като цяло, тепърва ще разбера надявайки се на преводи им у нас, но този май ще е в списъка ми, ако има преводи и дано разбира се има.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 19:57 от Яница88

# 654
  • София
Първо да кажа, че и за бих искала да го следя този сериал . Наистина дано има превод от турски на руски и на накрая на бг и  да гледам вижда  ми се интересен без да знам сюжет. Ако някой знае основното в историята да ми каже .  Малката актриса съм я гледала в серияла" Игра на съдбата "  като сладката Елиф . Дано  няма  зллоба от страна на онази възрасна актриса, която показахте в снимката към партньорката на Берк . Със сигурност е драма щом започна през този сезон от годината. Желая им късмет с рейтингите, а на нас с бъдещ превод, ако има такъв разбира се.

Яница, да отвратителен образ сътвори Серай Кая, кото Ширин в "Жена"/"Една жена"/ . Бях  намразила и актрисата, но след това е гледах в "Затворник" и беше коренно различна. Големия талант се познава от това как играе различни персонажи, а не само един и същи повтарящ се образ.
Талантливо е момичето, добре играе и дано отново се представи добре, е не в гаднярска роля.

# 655
Аз не съм гледала сериала Жена просто не съм проявявала интерес към него.  Но този сериал може да е интересен, дали греша  или не ще видим.  Наистина таланта си е талант независимо в кои роли се превъплъщават,  това си е майсторство и като  цяло поклон от моя страна към тях.

# 656
Вече е потвърдено, смяната на деня беше много лошо решение Confused

# 657
Жалко и откъде дойде изведнъж  онази с жена с пистолета в ръка ?
И какво общо има тя с Емир, че и да отмъщава ?
От страна на Емир всичко е просто ревност и любов .

# 658
Негова бивша с болезнени чувства. Яви се на края на първи епизод и предизвика целувката .

# 659
Здравейте!
Изгледах първа серия на сериала с Берк Октай и Серай Кая - половината със субтитри, втората част с озвучка. Рускините превеждат заглавието, като "Лъч светлина".
Хубав сериал се очертава - определено ще го следя. Голяма мистерия с това дете....докато се изясни, коя е майката. Добре се справя Серай Кая....шокът  наистина си е голям за героинята й. Много интересно е и, какво свързва Хакан и сестрата на Фърат...И ако, майката е Дила, защо в личната карта на детето е записано, че майка е Елиф....

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 08:32 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт