Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 100 889
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Джансу Туман и Ебру Нил Айдън ще участват в трети сезон на Разузнаване.

# 631
Чува се, че моят "Seversin" ще продължи до 20 епизода. Преди това казаха, че ще е 15, но в 14-ти няма нишан за финал.

# 632
При мен спече руския контакт и групи при вас как е ? Питам дали е само при мен така ?

# 633
И моята "Балканска приспивна" засега остава. 9 серия беше просто прекрасна. Heart  Но са много зле с рекламата- слаб фрагментомайстор, пропускат тази седмица - вярно, заради националния празник, но пък излезе конкурент от основния сезон.

Обаче са тооооолкова сладки! Heart Eyes

Феми, при мен в момента ВК работи. През пролетта имаше спиране, после тръгна. Виж дали оператора ти не го е спрял.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 20:25 от oncee

# 634
На браузъра без ВПН ВК е спрян.

Първи тийзър на "Aldatmak - Предателство" с Вахиде Перчин.

# 635
Останаха ли летни който не окапаха ? Чуй ме се задържа. Браво и младежите ми харесват.

Четох, че Мурат Йелдъръм може да е в новият сезон на Организация. Гадно постъпиха с Азиз кой крив и виновен ?
И мен ме яд за "Азиз". А и за "Присъда", ако убият Йългаз няма да го гледам. Дано не е вярно. и ДА, браво на "Чуй ме", много са сладки Канат и Еким! Heart

# 636
  • София
По - красива от теб ще го финализират.
Много неприятно.

# 637
На браузъра без ВПН ВК е спрян.
Лу, аз в момента влизам без ВПН. Grinning На А1 съм.

# 638
Онче, на Вива. Преди ден или два зареждаше и после спря. Проверявам преди да публикувам линкове в бгмама.

Още един тийзър - на сериала "Gecenin Ucunda - В края на нощта" с Неслихан Атагюл и Кадир Доолу, Зухал Олджай, Туба Юнсал, Каан Ташанер и др.

# 639
Днес рождени дни празнуват Ханде Атайзи (49), Туран Селчук Йерликая (36), Емре Къвълджъм (32), Гонджа Вуслатери (36) и Санем Йелес (34).
Певицата Севджан Орхан ще е гост звезда в сериала "Приказка за розата".
Нихат Алтънкая ще участва в новия сезон на "Основателят Осман"

# 640
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus

Аз с малко закъснение открих и на един дъх изгледах Всичко за Брака - мнооого ми хареса! Не беше сладникав, интересна история, забавен беше въпреки драмите, нямаше изкуствени интриги (на фона на други сериали) и най-вече беше доста различен като тип сериал. Та, тъй като съм в абстиненция в момента, имате ли някакви предложения какво друго да подхвана, ако и на вас ви е допаднал този сериал?
Много благодаря Flowers Rose

# 641
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus

Аз с малко закъснение открих и на един дъх изгледах Всичко за Брака - мнооого ми хареса! Не беше сладникав, интересна история, забавен беше въпреки драмите, нямаше изкуствени интриги (на фона на други сериали) и най-вече беше доста различен като тип сериал. Та, тъй като съм в абстиненция в момента, имате ли някакви предложения какво друго да подхвана, ако и на вас ви е допаднал този сериал?
Много благодаря Flowers Rose

Малки убийства
По-красива от теб
Идеалният наемател
Ямата
Мафията не може да управлява света
Разузнаване
Присъда
Сезонът на черешите
Мистър Грешен
Игра на съдбата
Приказка за розата
Чуй ме
Тозлуяка

# 642
  • София
Колко епизода остават?

# 643
Не съм попадала колко епизода остават. Само прочетох финали на по красива от теб.

# 644
Не мисля, че ще го финализират все още или поне не в близките няколко седмици. Нито при Бирсен, нито при Dizilah има качена информация за финал, а при тях първи излизат подобни новини. Предполагам, че когато започнат новите и се върнат старите с нови сезони, тогава ще се разбере кой сериал кога ще го спират. Senden daha güzel е третият по гледаемост летен сериал, радва се и на голям интерес в социалните мрежи, мисля, че Фокс ще си го държат, докато не им потрябва свободен ден за друг техен сериал.
Колко епизода остават?

Общи условия

Активация на акаунт