Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 869
  • 759
  •   2
Отговори
# 75
Светълче, 😍 дали заради Бюшра не те запалва любовта им с еркека? 😂
Ами тя е толкова кокалеста, върлинеста и според мен неженствена, че в истинския живот силно се съмнявам, че такъв мъж баш на нея ще спре поглед.

От  6 април...

# 76
Филмът на Нетфликс "Tи продължавай да живееш" с Аслъ Енвер и Каан Урганджъоолу, превод на български език и субтитри: групата "Любими сериали с превод  Flowers Hibiscus
Който няма акаунт - разширява екрана.

https://ok.ru/video/3296948980420
Филмът е много хубав, заслужава си определено гледането.

# 77
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Има нещо такова, Пепелче. Малко постна и безцветна е Бюшра, почти нулев сексапил,  но пък има нежност и финес в нея...И интелигентно излъчване. Май нашият еркек я харесва, пък ние - не дотам.Simple Smile

Ифче, тъжен ли е този филм с Каан и Аслъ?

# 78
Светълче, 😍 тъжен и още как.
Спойлер:
Скрит текст:

Филмът следва познатия алгоритъм- неизлечимо болен ГГ,
внезапна или почти внезапна любов,
очакван финал,
рев до скъсване 😭😭😭....

# 79
А нещо весело няма ли за гледане? - може и да не е турско - но може и турско - всъщност няма значение какво, но да е наистина добра комедия.

# 80
В Adı Sevgı ("Имя любовь"). Актьорът е Юнус Емре Йълдъръмер, точно същия е и във Фатих Харбие- несъстоялия се годеник на Нериман.
Филмът с Каан и Аслъ Енвер отново е римейк на корейски сериал, мисля че се казваше "Брачен договор"

# 81
Еее, че той много се разхубавил този Юнус и възмъжал.
Браво!

# 82
А нещо весело няма ли за гледане? - може и да не е турско - но може и турско - всъщност няма значение какво, но да е наистина добра комедия.
Привет, ако обичате английския хумор ви препоръчвам "Семейство Даръл" има го в HBO.

На мен също ми хареса "Продължавай да живееш", но си поревах какво да се прави.

# 83
Трудно ми е да си го представя разхубавен, покажете някоя снимка.

Жалко, че е тъжен филмът с Каан и Аслъ, бих ги гледала с удоволствие, ако не беше. Каан много го харесвам след Присъдата, а Аслъ я харесах след Истанбулската булка.

Сега съм се зарибила по Серкан Алтунорак - Бора Гьокташ. Мнооого чаровен тип!

Нещо весело и аз бих гледала с огромно удоволствие. Бактъм(н?) от драми и нещастия, от насилие и жестокости.

Пролет е, мамка му! Душата жадува разцвет, живот и смях.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 11:18 от Светълчо

# 84
От вчера започнах да гледам "Бараж". Страшно много ми харесва, историята, актьорите, всич-ко.😍 Актуални проблеми като фалшивите самоличности, съчетани с класиката в турските сериали - лъжи, любов и "добронамерени" роднини и приятели. Няма го със субтитри, само с бг аудио, но пък поне мога да свърша нещо, докато го гледам.
Следя и "Забранената ябълка", но вече ми е скучен, сценарият доста взе да се повтаря.
Биран Дамла Йълмаз участва и в двата сериала, много е красива и талантлива, ще следя следващите й проекти.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 18:26 от dreamer🌺

# 85
Момичета, някой гледа ли Черната дъска?
Рейтингът е доста  трагичен.
Мнения? 💕❤️💕❤️

# 86
Момичета, някой гледа ли Черната дъска?
Рейтингът е доста  трагичен.
Мнения? 💕❤️💕❤️

Писах снощи в темата за Боран. Видях, че вече има превод със суб. и като изгледам целия, отново ще пиша. Но всеки сериал, който започва по това време, ще е с подобен рейтинг. Зрителите отдавна са направили своя избор за сезона и не зная на кого разчитат сега всички, които не изчакаха септември и новия сезон.

# 87
Аз токущо изгледах първия епизод. Много мудно върви действието, но не ми беше съвсем безинтересно. Мисля, че може и да се окаже интересно нататък. Много мило е момичето в главната роля - хубаво, нежно. Фуркан стои добре в ролята, а и момичето от Последно лято също добре се вписва в ролята си.
Ще погледна и следващата серия и тогава ще решавам.

# 88
Силен е фрага за втори епизод. Изгледах и аз, стори ми се средна хубост

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 02:31 от janakrasi

# 89
Здравейте Simple Smile

Рядко намирам време за гледане на каквото и да било, но в последните седмици загледах Всичко за брака и ми хареса Simple Smile За момента съм изгледала всички епизоди като последните не ми бяха много по вкуса, но какво да се прави.
Моля да ми препоръчате нещо, което бих могла да гледам и ако имате възможност и с активен линк, с преведни серии на български.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт