Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 506
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, група Hug

Новият фрагман на "Любовен апокалипсис" - или както се превежда "Aşkın Kıyameti". Blush

Боран толкова чакам да го видя отново на екран, и на филм съм доволна. Blush

# 211
Алмила Ада ще участва във филма за Баръш Акарсу.

# 212
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много интересни неща сте споделили.
Нинче, наистина много интригуваща екскурзия, би ли споделила коя е тур. агенция?

Пепелче, дай, моля,  заглавието на този филм с Каан, щото нямам регистрация в Одиноклассники

# 213
Светле, може и без регистрация в ОК като разшириш екрана - на плейъра долу вдясно.

# 214
  • София
Привет!
Светълче, Travel Holidays се казва туристечиската агенция. Аз цитирах нея, защото има посещение не само в Мардин, Мидят и Диарбекир, но и в Гьобекли тепе,Газиантеп – Антакия (Хатай). Сега обаче видях и друга фирма "Карта холидей", която също предлага екскурзия в долината на Месопотамия от 19.10-24 10 - 930 евро и е включено и Гьобекли тепе.  Не съм я разгледала подробно, но с тази фирма съм ходила в Египет и бях доволна.
Момичета, мислете има време и ще бъде много добре и вълнуващи, ако се организираме и посетим не само историческите обекти, но и местата на които са снимани много любими сериали и са родени много харесвани артисти.
Гьобекли тепе - жалко, че е няма Берен Саат

И конака, но жалко, че го няма Боран ага, Съла и вятърничавите.
 Хубав ден и до скоро.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 21:48 от Nina NN

# 215
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сега прочетох, че Баръш Ардуч ще става татко на дъщеричка. Много хубава новина.
Много му се кефя на Баръш - цяла Турция и половин Европа сигурно оплюха избора му, обаче той си я взе Гюпсе и ето че и бебе ще си имат. Непоклатим! Много го уважавам за това.

# 216
Загледах Senden daha güzel.
Като за начало е добре, леко, страхотна двойка главни герои. Кога се излъчва?

# 217
Загледах Senden daha güzel.
Като за начало е добре, леко, страхотна двойка главни герои. Кога се излъчва?

Вторник от 20:00 по FOX.

# 218
Здравейте!
Приключих с гледкането на "Помитайки всичко по пътя си"  в двата му възможни превода.
Шикарен филм. Великолепна Бирдже Алкалай. Чудесна игра на Мирай Данер.
Да не подмина и Ибрахим Челиккой - с този поглед може да разтопи дори айсберг.
Хареса ми - няма спор.И тематиката е злободневна във всяка една сфера на битието ни - възпитанието на поколенията, преследването на мечтите, винаги ли целта оправдава средствата, с които се стига до нея.
Какво е уважение и как се стига до него.А доверието, как се печели.
Много добра режисура. Отдавна не се бях наслаждавала така на сериал. Преди години гледах нещо подобно при корейците, но там фабулата беше различна, както и интерпретацията. Но тука комшиите са ударили в десятката.
Чудесени почивни дни ви желая и дао имаме повече слънце

# 219
Буракджъм  чок готиииин и с таз бяла ризкаааа Stuck Out Tongue Winking Eye
Неговата руса изгора на почивка

Хубавите ябълки прасатета ги ядът . Не е само Бурак. Нейсе !
Те си знаят що са ги избрали .

Пепелче , водя ти пораснал савджъ

Heart Eyes

Хазалка и Деметка са в Алачата . Празнуват РД на Руткай . На двете им е стилист и аркадаш .

Красавицата ми зеленоока ! Разкошна  ! Естествена и сладка . Green Heart

Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 18:12 от femmi2

# 220
Добра вечер !
Дъждовно време е и благодарение на него поприключих с първия сезон на сериалите,които гледах.
Всичко за брака имаше добър финал.Щастлив.
Оттам  нататък - пълна скръб, трагедия след трагедия.
При Бащата удавиха Бюшра, а брат ѝ Кадир май го уби мъжа ѝ,  при Сестрите  - умря  майка им, в Присъда също нещастие, ама какво ще е , още не се знае със сигурност,че Сема цял сезон ни цака - коз, коз и три яки пики .
При Разведката главната героиня взриви целия екип,но родината ѝ благодари баси истериката.
Каква е тази турска народопсихология и влечение към трагедии - нямам обяснение. Защо не се радват на хубавите неща в живота, изобщо не се учудвам на насилието , за което пишат по вестниците им. Понякога сериалите  им са като настолна книга за насилници ( спомням си началото на Карадениз ). Но... както и да е.
Погледнах нещо ново - Под прикритие - там играе брата, които умря в Моите братя. Нищо особено , но се зарадвах на Тарду - от 1001 нощ - не го бях мяркала в сериал доста години.
Та така - времето мрачно също като нашите сериали,които приключиха тъжно.
Успешна нова седмица за всички тук!

# 221
Олеее, Дими, каква е тази черна картина? 😀

Отказа ме от Баща и от Сестрите значи.

Летните и те не струват, може би само оня за пластичните хирурзи по става.
Сега разбрах откъде ми е познат мафиота, пък той бил от 1001 нощ.
Поостарял и понаедрял. 😂
Младежът от Кардешлеримите тук е по-  красив, може да го гледам в моменти на скука, но оня сериал с Илайда направо ми е досаден до смърт.

Аз имам още доста за довършване-
Майчина рана, Доброта, Сина ми ..., но понеже не ги гледам сериозно може и въобще да ги зарежа.
Зависи от дъжда. 😂

# 222
Уаааауууу, Тарду ?!?!?!  Ако не бяхте писали ...абсурд е да се сетя за него ...............Времето си взема "своето " ..безсилни сме .
Успех на сериала !!!!

# 223
Пепелче, аз пък взех, че се загледах пак в "Братчетата", ще взема да довърша сезона.
Къде играе големият брат от тях, забравих името на актьора?
Свърши първи сезон на "Азиз", свършва сезона и на "Легенда", направо няма какво да гледам. Blush

# 224
Пепелче, аз пък взех, че се загледах пак в "Братчетата", ще взема да довърша сезона.
Къде играе големият брат от тях, забравих името на актьора?
Свърши първи сезон на "Азиз", свършва сезона и на "Легенда", направо няма какво да гледам. Blush

Gizli sakli - " Под прикритие "

Общи условия

Активация на акаунт