Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 503
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Йозге Яъз ще участва и във втори сезон на Баща.

# 226

А дано!   Вероятно някой ще помогне Бюшра да оживее - или Елиф ще пристигне навреме , или турските доктори ще бъдат отново в ролята на  добри магьосниции.

# 227

А дано!   Вероятно някой ще помогне Бюшра да оживее - или Елиф ще пристигне навреме , или турските доктори ще бъдат отново в ролята на  добри магьосниции.
... като я напръскат с одеколон. 😂
Ако нямат, аз съм си донесла този път от Истанбул, специално за такива случаи. 😂

Сестрите ще имат ли втори сезон, че взе да ми изтъпява - толкова са ми изкуствени двете влюбени гълъбчета, че чак ми нагарча. 😂

# 228
Нямам вече право да редактирам, затова пускам нов пост, надявам се да не ме санкционират. 😂

Един нов филм с Толга Саръташ и Енгин Акюрек Лек път - страхотно партньорство! ❤️

vk.com/id223680451?z=video223680451_456239383%2F983558b1a1c0a9c2 … YzTpQAunuRX9nsiR7

Пригответе кърпичките за  всеки случай. 😢

И бг превод на Беглец 1 еп. (не съм сигурна дали ще продължа да го гледам).

ok.ru/video/4136195590898

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 23:04 от pepel_ot_rozi

# 229
Пепелче ,редувам те.
Военни филми не ми се гледат.

На въпроса ти сестрите ще се завърне с нов сезон. Финали на първия имаше смърт те следват книгата засега.

# 230
Отностно новия летен сериал "  Скрито покрито "  - Gizli Saklı  който ми прихвана интереса със сюжта си през 2022 на канал FOX . Бих искала да го следя, но не знам  дали ще се превежда с бг субтитри в интернет и дали ще се обсъжда тук в форума след като няма превод на нашия език. Само мога да се надявам .Мерси  !
Чакам някакъв коментар или интерес със който да споделите с мен този сериал !

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 16:51 от Яница88

# 231
Отностно новия летен сериал "  Скрито покрито "  който ми прихвана интереса със сюжта си през 2022 на канал FOX . Бих искала да го следя, но не знам  дали ще се превежда с бг субтитри в интернет и дали ще се обсъжда тук в форума след като няма превод на нашия език. Само мога да се надявам .Мерси  !
Чакам някакъв коментар или интерес със който да споделите с мен този сериал !

Още няма тема. Едже Диздар и Синем Юнсал са много готини и красиви актриси. Това им е второто съвместно участие.
В Черно бяла любов бяха врагове, а тук са приятелки.

# 232
Само в началните серии обърнах внимание на Черно бяла любов при  отношенията между Ферхат и Аслъ, после ми стана безинтересен и не съм го гледала като цяло до край, не знам да са си партнирали като врагове, но нея  я знам като сестрата на Ферхат.

# 233
А Еджето беше асистенката 😉 на бащата на Ферхат

# 234
В  черно бяла любов беше  сестрата на Ферхат- Гюлюсум.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 18:16 от Яница88

# 235
Тази вечер пак се раздават награди.

Ето ги всички https://instagram.com/dizilah?igshid=YmMyMTA2M2Y=

И един Шюкрю за разкош. 😍

# 236
Пепелче , двете савджъта за теб .

ново от Озииии  за 112 .  Страхотен и тези мъжки ръце и омачкана ризааа Sleeping

# 237
Големият савджъ с гел на перчема, ама със скъсани гащи. Хазал да вземе да го позакърпи малко, вместо да му се любува и да му прави снимки.

# 238
Joy Така е модерно със скъсани гащи. Хазал не съм сигурна може ли да шие.

Съдбата завърши с трагедия по турски .

Първи сезон на Шивача е заснет. Сега си почиват и юли започват да снимат втория.
Моя човек е толкова подмладен. Пу ,пу !:heart_eyes:

# 239
Момичета,присъединявам се и аз,че по другите теми не мога да се включа. Просто не помня имената на актьорите. 😆
Скоро изгледах Черно-бяла любов,хареса ми,но в началото направо ми писна да гледам Аслъ да плаче. Тя друго не правеше. Сега гледам Помитайки всичко по пътя си,и той е супер. Съвременен,с хубави къщи,облекла,коли.
Изгледах и първи епизод на По-красива от теб. Става,интересен е,забавен,също съвременен. Актрисата съм я гледала в гадна роля,в един сериал за младежи в университет (не помня и заглавия.. 🫢😆),и там се справяше добре,и тук също.
Общо взето ми допадат всички сериали,които съм гледала. Отдават им се на съседите.

Общи условия

Активация на акаунт