С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 512
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде в орбита...
На мен ми пречи, ангажира ме да организирам нещо, само защото е на конкретен ден.
Както и друг път съм писала, хубаво е това че сте се взели с подобни разбирания  защото няма разочаровани Hands Plus1 Blush

# 121
Мисля, че и разбиранията пак не са по принцип, а зависят от връзката.
Сега не ме интересуват празниците и не държа точно тогава на подаръци и цветя, но защото съм с човек, от който знам, че бих ги получила.
Обаче при предишни връзки, особено когато мъжът нарочно изтъкваше, че няма да ми подари нищо, защото било глупост, не само имаше значение, ами много ме беше яд и го исках.

# 122
  • София
Opossum, може би е така. Сещам се, че гаджетата ми преди да се омъжа ги "проверявах" дали ще се сетят за мен за рождения ми ден, Св. Валентин. Но тогава по-скоро исках да видя колко държат на мен. А сега с мъжа ми съм спокойна, че не с цвете на 8-ми март ще ми покаже, че ме уважава и обича. Има други жестове, които ме впечатляват, и те не са на конкретни дати.

# 123
Янтра, разбирам твоята гледна точка. Обачеее с тия три момчетии как ще процедираш? Ще ги подсещаш ли да уважат гаджето с цвете за празник? И дали ако те откажат ти ще им кажеш, че по- редно е да купят цвете, за да се чувства девойката добре?

# 124
  • Mediterraneo
Основно аз я карах първите две години. Сега аз карам пак по-новата и по-мощната, друга кола. Това колко мъже ще го направят?
Изобщо аз съм по-гледания и глезен член на двойката. И дали имам или нямам китка за 8 март или 14 февруари - няма никакво значение.

И при нас е същото, барабар с колата. Изобщо не ме вълнуват китките на 8 март, аз знам, че по всяко друго време и с всички други средства ме радва и показва, че ме обича и уважава. С колата ме беше издразнил, когато уговори всичко за купуването й без да ме пита, ама се разревах като я изкарвах от магазина.

# 125
китки и пръст за цветя се разнасят целогодишно, че съм цветарка от всякъде.
Познах се тук Joy
Дразни ме той понякога. Била съм си изцапала моята кола с пръст от саксиите Rolling Eyes Иии като се почне един подробен оглед, отвън била мръсна колата, що не съм я миела по-често. И отвътре не била чистена откога ли, пък стелките къде съм успяла да ги изкалям толкова, пък в подлакътника тези хартийки той вече от намси колко месеца ги гледал и го дразнели....  Той се качва в нея от дъжд на вятър да я зареди, да огледа и да мърмори Grinning Има си някакъв бъг с колите, а пък аз си я ползвам по предназначение и изобщо не забелязвам чисто ли е, мръсно ли е. А като се наложи наскоро да пренесем с неговата кола пръст и съвсем без да искам я изцапах, леле-леле Grinning

Иначе отдавна съм му казала - каквито цветя ми трябват, ще си ги купя сама. Да ми носи шоколад!
Но, шоколадът бил вреден, и не ми носи Confused

# 126
Ааа за хигиената в колите може и по-зле... Моят не, ама един семеен приятел на нашите не дава и бонбон да лапнеш в колата. А какво остава за сандвич или вафла.
Ама има жени  на които пък грам не им пречи и чак аз се изненадвам, дето карам веднъж в месеца. Една колежка трябваше 5 минути да събира бисквити и опаковки от пода и седалката на колата, за да мога да се кача. Ми аз бих разбрала нейния мъж, ако мрънка Grinning

# 127
  • Great Britain
Аз кола съм купила 😉и срам надали има защото китки и пръст за цветя се разнасят целогодишно, че съм цветарка от всякъде.
Янтра ще ме разбере как разсеяността и показността не са критерий за любов. Тя е в ежедневните жестове за всичко -  от кафето,  през грижата за дома и близките , до заспиването в топла прегръдка.
В последното изречение е ключа от палатката.

# 128
Нещо подобно съм запомнила като дете, когато се возих в колата на един роднина. Децата му ми показаха как да се кача. Сядаш на седалката странично, краката са отвън. Обувките се свалят, изтупват се една в друга, и тогава се вкарват в колата. За ядене или пиене в колата изобщо никой не би си помислил. Май наскоро си я беше купил, не помня, но това го запомних за цял живот Grinning

И аз ако ще возя някого трябва първо да разчиствам, защото на дясната седалка ми е чантата, шал, маска, бутилка вода, телефон, касови бележки от последното пазаруване, изобщо ползвам я като помощна масичка.

# 129
Аз пък се дразня от тежкото му ставане сутрин.
Много трудно се буди, понеже аз ставам по-рано и го будя, като се почне по половин час - хайде.., след малко пак.. хайде... Аларми звънят през 5 минути.. цирк. Все едно дете за детската градина вдигам. Идва ми да го зарежа да се успи Smiling Imp

# 130
Аз пък се дразня от тежкото му ставане сутрин.
Много трудно се буди, понеже аз ставам по-рано и го будя, като се почне по половин час - хайде.., след малко пак.. хайде... Аларми звънят през 5 минути.. цирк. Все едно дете за детската градина вдигам. Идва ми да го зарежа да се успи Smiling Imp

Същата работа... Аларамите за 7 започват в 6:30... през 5 мин... а аз страшно мразя да се буда малко преди да трябва да ставам. Само като чуя чудовищната вибрация на телефона му и агресирам.
Или като почне "Айде ставай вече", "Няма ли да ставаш?!", "Няма ли да тръгваш за работа вече?". Абе възрастен човек съм. Остави ме на мира.

# 131
Аз за пръв път от 35 години не получих цвете и подарък за 8 март. Аз и не държа чак толкова на това, но ме подразни държанието му. От доста време сме с една кола и сме с една, защото той вече цяла година избира и все не може да избере втората. То пък за момента не ни и трябва спешно втора, защото той работи до вкъщи, а аз ходя на работа със служебен транспорт. Обаче на осми взех колата, че имах няколко важни задачи за след работа. Ама то няколко пъти въпроса кога ще се върнеш, че и поне два пъти ми звъня да пита още ли не съм готова. Знам, че искаше да ходи да ми купува цвете или подарък, но ми излиза с номера, че трябвало да ходи да плаща сметки, които можеше да плати и всеки друг ден, а освен това натовари и мен да му върша работа, която можеше също друг ден. И накрая ми продава фасони, раздава го сърдит, ма непременно ли трябвало пак да ходя до майка ми. После се усети: да, вярно бе, то осми март, ти си отишла да ѝ занесеш цвете...
Дразни ме, че когато се мие, пръска навсякъде и прави локви по пода. И в банята, и в кухнята, поне да попиваше водата след това... И излиза от банята мокър и бос, без чехли и прави локви откъдето мине. Иначе дрехите си ги пуска в панера... понякога, а втората ни баня е незаменимо удобство.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 23:40 от Дама от морето

# 132
Дразни ме, че като чистя вкъщи някак си веднага намира как да омърля. Не знам какъв талант има, но не може да е чисто докато той си е вкъщи повече от 2 часа. Супер е че готви, но след него погром и пак не си чисти съвсем. Като го питам ми излиза с извинението, че не бил видял. Не на мене тия, хахахах.

# 133
Гледа си футбол на компа, но коментира на глас, нищо че аз гледам телевизия Rolling Eyes

# 134
Откакто се разделихме, с нищо не ме дразни 😆

Общи условия

Активация на акаунт