С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 485
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Ама гадно си е, особено за застояването, все се налага аз да се стискам, докато той излезне след 20-30 Мин престой.
Ако се случи някой шибано судоку наистина отива бая време.

# 61
  • София
Мисля, че трябва да се смени заглавието на темата. Satisfied

# 62
Реално всеки си има своя "говньо "вкъщи...,😍🤩 но да се споделя колко и кога , ходи до тоалетна🤯

# 63
"с какво ви разсмиват мъжете" ще е по-добре. Аз нещата, които споделям тук като "дразнещи" всъщност ме забавляват и разсмиват. Като това с дрехите. Реално нямам никакъв проблем със стола с дрехите, просто ми е забавен като почне да търси нещо и не го намира и почва "изчезнало е, къде е, няма го, нищо не си намирам" Joy а аз само се хиля и си мисля "ами ако си подреждаше дрехите в гардероба, може би щеше да си намираш всичко" ама вече толкова години не е достигнал до тоя извод Stuck Out Tongue Winking Eye

# 64
За неоправданите очаквания - ми не получих цвете. Имаше само едно "честит празник" ей така между другото вметнато.
По принцип нямаше да се издразня толкова , ако вчера не беше предложил да купим цвете за миналия преди 5 дни рожден ден на една приятелка. Значи другите жени получават, а аз не......

# 65
И моят мъж каза само "честит празник" и излезе. Като се прибра взе да ме пита какво ми бил купил за празника, т.е. какво съм си купила с неговата карта. Тази вечер май ще е на гъби Grinning

# 66
  • София
Хоум офис съм вече 2-ра година и вчера съм се навела, оставила съм лаптопа на дивана, защото нямахме работа, но трябваше да драсна един бърз имейл и не виждам, че нашия се е изнизал и отишъл в банята да се мие. Приключвам с имейла, стопирала съм филма, който гледахме, при което се провиквам "хайде, идвай". Брейй, с парцалите ме изяде как съм му била нареждала, къде можел да бъде и как не съм била видяла. Вдигнах си кръвното по нощите, че ми се развика и се разплаках. Лайненцето даже не каза извинявай или да ме прегърне поне. Е, направи го, след като му казах, че има каменно сърце. Grinning

Между другото това за празника е цяло чудо, че получих бяла роза. Той е от тия, дето 8ми март бил за майките, за бабите, за комшийките, ама не и за мен. Та след като му прочетох в уикипедия, че 8 март е празник на работещите жени, вчера се появи с роза.

# 67
За мен 8ми март винаги е бил празник на мама. Децата да поздравят майка си. Това е за мен. Не съм го празнувала преди да имам дете, не ми е подарявал цветя по този повод. Сега като имаме дете, купува цветя и ги дава на детето да ми ги подари. Това е за мен празника. Аз подарих на моята майка цветя /всъщност и тях детето подари Joy

# 68
Лютиче, 😕,

Понякога е по-важно да направим добро впечатление на околните, не и на  най-близките. Кой го знай твоят човек какво мисли по въпроса…
Опит да те разсмея малко - на мен два пъти ми подари цветя. Дали не е сгафил нещо.
От малките щерки пък имам инстаграмски  осмомартенски картички в стил “ти си в топ  2 на любимите ми родители”, от което гореспоменатият ми мъж се засегна от мое име.
Кот такоа.
😊

# 69
От темата с вицовете, но точно по темата: Simple Smile

# 70
Подаръците ми са  от 5 -ти, цветята от 7-ми и 8-ми вечерта, ведно с романтиката, но то принципно си е тъй всяка вечер. И ся ко ще правя, като не знам какво съм.
🧐

# 71
Е, поне знаеш, че не си търпеливата съпруга.

# 72
Търпеливата съпруга рано или късно , за добро или за зло, но получава от всичко😁

# 73
Снощи зачетох (поредното) послание от жена към дамите. Нямало нищо женско в женския празник, но все пак - да се поздравим. Не знам дали и това не влияе (под)съзнателно на мъжете и се държат дръпнато  в семейната единица, щото няма как иначе да изразят недоволство от войнстващата “женственост”.
Не ги оправдавам, мисля си само…

# 74
Е тази съм сигурна , че  е 100% нереализирана във всяко отношение жена.
Обаче толкова е приятна гледка цял ден погледът ти да попада  на разхождащи се  красиви жени с цветя в ръка💐

Общи условия

Активация на акаунт