С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 498
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
бати, тука сега трябва да се изредим да обясняваме какви мили жестове правим за мъжете си ли? Ми женски е празникът. Искаме да получим отношение.
Тва за манджата не знам как да го коментирам. Аз мога и едно и също със седмици да ям, но според мен е мил жест да се интересувам какво е вкусно на мъжа ми, да му е разнообразно, да му приготвя кутийката за обяд на следващия ден. Иначе ми е най-лесно да поръчам или да метна една замразена пица във фурната и да му кажа да си я гледа.
Мил жест е да му комплектовам чорапите, за да не търси два еднакви сутрин рано.
Битовизми, ама мога доста да си улесня живота доста, ако спра да се грижа за него и просто гледам да има нещо за ядене, да е изпрано и да е изчистено.

Темата е за оплакване от мъжете, а не да се доказваме кой кого повече обича.

# 91
По мои спомени преди празникът беше сведен до галоши или два метра плат  за жените работнички (това по селата, по градовете не знам как е било) и рисуване на картичка за мама в детската градина и училище. Затова и е останало някакво негативно чувство, че е празник, но не точно и не на всички.
В "капиталистическа" държава вчера шефът беше написал в общия чат поздрав за всички жени и че сияем всеки ден, а не само на този, както и че в стаята за почивка има рози за всички, да си вземем когато можем.
Мъжът ми се отчете подобаващо и даже не ме е издразнил нито веднъж, което е постижение. Не че е лош, но аз се дразня лесно. Grinning
тотук болшинсвото реват че искат никаде не прозира желание да дадете (sorry )
Темата, в която пишем е "С какво ви дразнят мъжете", затова и обсъждаме какво искаме или не искаме да правят мъжете ни. Ако има тема за  жените, тогава ще пишем и какво даваме.
Направи тема за това какво правят жените и ще разбереш и ние какво даваме.
Съжалявам, че не си направил правилния избор и жена ти те огорчава, но нека да спазваме темата тук. А тя е за мъжете.

# 92
Да не е офтопик: Моя мъж ме дразни, че все иска да ядем домашната лютеница, а на мен въобще не ми е вкусна! Не че мразя домашна лютеница, просто конкретно рецептата на свекитата на ми харесва. В същото време постоянно купува кисели краставички, а пък имаме домашни, които са супер, ама не са микроскопични, както той ги обича. Unamused

Защо просто не си купувате и готови лютеници? Вие си ядете готовата, мъжът ви - домашната, той - купени красатвички, вие - домашните. Това са  просто лютеници и краставици. Толкова ли ще наруши бюджета?

# 93
  • Банско
А сетих се за още някои дразнещи ситуации. Отваря шкафа и.. Къде ми е еди какво си? Ами бръкни, премести нещо и си го намери, чакаш предмета да те удари по главата ли? Grinning
Тръгваме на път. Аз събирам багажа и имам един чаршаф списък, нашия си взел: гащи, чорапи и четката за зъби Angry А извинявай, ти в пещерата ли живееш или там са те отгледали? Нещо дрехи на детето, нещо лекарства, нещо за студено време, парфюм,сапун нещо?!? GrinningGrinning

# 94
Много се дразня,че, когато си мие зъбите, има пръски от паста и на тавана...то не са стени,огледало,и каквото там има около мивката като малки шишенца например. Скоро планирам ел. му четка така леко да изчезне,че ей, Бога ми голямо четкане пада Grinning

# 95
  • София
А, да, като тръгваме на почивка или екскурзия в чужбина, аз цял ден приготвям и подреждам на детето и моя багаж, а той неговият на следващия ден, точно преди пътуването, без да сгъва, хвърля от метър в куфара.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 18:12 от Монако

# 96
И аз да се оплача, вчера ММ се появи с подарък, който видимо е купен да ми замаже очите. Извини се, че бил преуморен от работа и ще се реваншира. Вярно е, че има проблеми на работа, ама и една китка щеше да свърши работа. А на предния ден ми разказваше, че се организирали всички мъже от офиса да купят цветя на колежките.

# 97
А, да, като тръгваме на почивка или екскурзия в чужбина, аз цял де приготвям и подреждам на детето и моя багаж, а той неговият на следващия ден, точно преди пътуването, без да сгъва, хвърля от метър в куфара.

Накрая багажа събран ли е? Ако - да, не му обръщай внимание.
Мъжът ми сам си събира багажа, въобще не ме интересува, как го е сложил, дали  си е взел гащи, бански и т.н. Като  е забравил нещо, да си купи. До преди около 3 г. аз стягах багажа на децата, беше ми приятно. Сега на 11 и 14 г. давам по един малък куфар, казвам съответните нареждания - трябва да има това, това и това и да се оправят. Действа безотказно.

# 98
  • волно калдъръмче
Тук пък си празнуват и деня на жената, и деня на мъжа, и деня на детето. Празници да има, всички са отбелязани.
Кака Сийка е права, точно гадинките се правят на отнесени. Що да покажеш грижа като можеш и да не покажеш...
Q
A да попитам колко пъти и ти си се показвала загриженост не само да хвърлиш една манджа на печката ( готвенето не  проблем и се прави в" движение " -поне аз толкова години го правя ) ти казваш аз готвя ,той аз  " мия колата ....,.) И почвате да си ги мерите . Айде стига с това защо не е подарил :-цвете ,парфюм,кола,самолет..... Усмихнете се за да няма после защо "моят се грижи за друга " . Много ли е трудно .и за двете страни важи :"когда ти по человечески и аз почеловечески "

Пак някой си е търсил готвачка, ама май не е случил на способна.

Ох, как не проумяхте, че като за една нямате грижа, то няма да имате и за друга. Все е жена. Гледната точка, че чуждата кокошка е патка, ни е ясна. Това е най-тъпата и елементарна манипулация, която само един слабохарактерен тип може да приложи на жена си и после да и каже, че я обича, колкото да не е без хич.

# 99
И аз да се оплача, вчера ММ се появи с подарък, който видимо е купен да ми замаже очите. Извини се, че бил преуморен от работа и ще се реваншира. Вярно е, че има проблеми на работа, ама и една китка щеше да свърши работа. А на предния ден ми разказваше, че се организирали всички мъже от офиса да купят цветя на колежките.
Щом той ще се отнася с пренебрежение към теб, се отнасяй със същото към него. Хич не му е било за подарък, явно е мислил, че да има нещо там да замаже окото . Много си личат нещата направени набързо, без желание и ентусиазъм.

# 100
  • София
Някой каза пръски по тавана от паста за зъби. Ще кажа само, че моят докато пикае се оглежда в огледалото. Няма да говоря за пръски Joy

# 101
Това за “тропкането” искрено ме разсмя. +1 и за моя принц.. сутрин, вечер с телефон в ръка, 20-30-40 мин… сутрин е най-тегаво, като и аз искам да посетя банята. Имам чувството, че там им е убежище и бягство.. Ал Бънди.. 😂

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 17:37 от cherry_lady_79

# 102
Ние не се засичаме сутрин, разминават ни се графиците, и този факт мноооого ми харесва.

# 103
Нали. Спестявяте си сутрин кенефните драми.

# 104
  • Пловдив
Аз нали ви казах, още преди месец, че моя няма нищо да ми подари за 8 март Simple Smile Прибрах се с 5 букета от колегите. Моя собствен НИИИЩО. Но не съм раздразнена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт