С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 524
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
  • Далечният изток
Няма човек, няма проблем, елементарно... Simple Smile

# 136
Нито ги забелязва пръските и локвите след себе си, нито аз имам нерви да му натяквам. Просто си чистя след него и толкоз. Той върши много други неща и ме гледа като писано яйцИ, така че не виждам потребност от подобна дребнавост.

# 137
  • България
Дразни ме, че иска и чака сутрин аз да му направя кафето.
Където и да сме.
А аз трудно се събуждам, едва правя за себе си.
Понякога изсипвам захарта в кошчето, пускам второто кафе без да съм сменила старото.
Обяснявам му, че е по-логично той да прави за двамата, защото сутринта е пълен с енергия, но уви, няма резултат. Disappointed Relieved
Добре че работи на смени, иначе нямаше да издържа, колкото и странно да звучи. Bowtie

# 138
Тежкият кафе-наркоман в мен отлично те разбира. Ей затова не му се дразня на пръските и локвичките с вода, ами ги чистя тихо след него - схвана от раз, че МОЕТО КАФЕ Е ТОП ПРИОРИТЕТ.

# 139
По принцип си права, но разковничето е, че още живеем заедно. Обаче много се разбираме, откакто се разделихме.

# 140
Докато има очаквания, има и разочарования. И обратното - без очаквания няма от какво да се разочароваш.

# 141
  • Далечният изток
По принцип си права, но разковничето е, че още живеем заедно. Обаче много се разбираме, откакто се разделихме.
А, я кажи какъв е тоя номер, хем живеете заедно пък сте разделени. И аз искам така....

# 142
Може би съквартирантски, всеки в стаята си. Ама ако има дете, няма как да стане.. или ако някой реши да си покани гост, ще е много забавно Joy

# 143
.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 13:26 от *JustMamma*

# 144
  • София
Докато има очаквания, има и разочарования. И обратното - без очаквания няма от какво да се разочароваш.

То и ако никога не се влюбиш, никога няма да ти разбият сърцето, ако не излезеш навън, никога няма да те навали дъжд... ама къде по-хубави неща ще пропуснеш, пък нека ти е "сухо якенцето". А тези без очаквания, често получават санитарния минимум.

# 145

То и ако никога не се влюбиш, никога няма да ти разбият сърцето, ако не излезеш навън, никога няма да те навали дъжд... ама къде по-хубави неща ще пропуснеш, пък нека ти е "сухо якенцето". А тези без очаквания, често получават санитарния минимум.

Всеки сам избира дали да стои в изчерпана връзка и да товари другия с очаквания Wink И след това да преживява разочарования.

# 146
  • София
За изчерпани връзки е едно, попринцип е друго. В първия случай са си напразни надежди.

# 147
За изчерпани връзки е едно, попринцип е друго. В първия случай са си напразни надежди.

Ами погледни какво коментираме все пак. Освен, ако целта не е все да сме контра на каквото и да е - тогава може и да пускаме постове без връзка с контекста, да цъка там брояча.

# 148
  • София
Не, не е целта да сме контра на всичко Wink Ако съм изпуснала контекста, може първо това да се изясни, преди да прибягваме до заядливщини.

# 149
Е, сега... "заядливщини" Simple Smile Защо такава обидчивост.
Направила съм си труда да отговоря за поста ти за "сухото яке", щом и тогава не си се замислила дали не си изтървала нещо в диалога... По-леко с изискванията за обяснения. Един път стига, мисля аз.

Общи условия

Активация на акаунт