С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 45 019
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Той е много добър.Не пие много.Ако пие една чаша ляга и заспива.Никога не се ядосва много,като има проблеми е спокоен.затова толкова се учудих.
Не се е хвалил,говорехме си за животни които ровят в градините и по покривите на къщите и каква напаст са и как са се отървали.Една приятелка разказа как някой е давил плъхове хванати в капан и че е жестоко, мъжа и пита какво да ги прави иначе да ги пусне ли.И той го разказа това за котката.Като му се расърдих да спре, каза какво толкова,тя се оправи и никога повече не съм правил така.
Знам че преувеличавам.Било е много отдавна.Просто си мисля че като е имал време да намери сезал значи е имал време и да се успокои,но все пак става въпрос за момче.Те мислят различно сигурно.Аз много обичам животните и си представих как някой измъчва моите котенца.Ще ми мине.благодаря за отговорите,момичета:purple_heart:

# 181
  • Пловдив
Ама месо ядеш. Пък да ти разправям ли как се колят индустриално пилета?

# 182
Щом все пак се е спрял и не е като да му е харесало, наистина не мисля, че е проблем. Децата често не осъзнават точно какво правят. А и замислих се, колко ли хора от това поколение са възпитавани в любов и уважение към животните? Едва ли са много. За него в този момент това е било просто вредител. Не казвам, че е правилно, но е някакво обяснение. Разбирам защо ти е неприятно, но не се настройвай против него, важното е, че човекът, който обичаш сега, не би постъпил по този начин.

# 183
Анонимна, малко доста итдалече стрелям, но това, което описваш много ми напомня на един бивш, който затова ми е бивш. Направо разказвам каквото аз прочетох: това приятели твои или на приятеля ти са? Според мен, издразнила си го с нещо, и той е направил отвратителното пасивно-агресивно нещо да не ти каже на тебе, ами да те одума зад гърба ти на приятелите си, и са започнали отдалече казвам ти дъще, сещай се снахо, с някакви измисльотини за вредители, като малките деца са направо. Кой ще седне да дави плъх, пълни глупости, изобщо не се филмирай според мен, ами се запитай оремълчава ли ти той нещо за вашите отношения и прекалено ли е лоялен с приятелите си до стрпен да предаде отношенията ви. Поне това са моите асоциации от един такъв пасивно-агресивен комплексар, който ме плюеше на приятелите си, без да има очи да си каже каква ли тъпотия му е издразнила крехкото комплексарско его. Вадих му думите с ченгел след като няколко пъти бях шокирана от такива алегорични разговори при събиране с неговите приятели, че даже на моменти започвах да губя нишката на разговорите им. И да, приятелите му по някаква причина не можеха да ме понасят, а той използваше това да си поддържа позицията на контрол.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 23:02 от Анонимен

# 184
  • София
Днес се разписвам със снимка, без да говоря Joy

# 185
Хаха, аз съм много чил за това специално, но имам един познат вече с няколко жени се раздели по показаната причина - просто го влудяваше 😂

# 186
Забравена,мои приятели са,много отдавна и добри,никога няма да говорят зад гърба ми.И той не говори сигурна съм.В чудесни отношения сме,много рядко се караме.Нямам други проблеми.Семейство,приятели,разбирам се с всички.
А това наистина е глупост. Той може да е бил на 7-8години момче,не го питах колко е бил голям.Било е преди 30 години.Момчетата правят много бели и глупости.Благодаря на всички момичета,които ми писаха.

# 187
За Забравен профил да изясня, като се казва да давят плъховете се разбира както са в капана да го потопят във вода да се удави, а не да ги изваждат от капаните да ги удушат. Голяма си параноя с цялата ти теория, голям замисъл и конспирация, за да Я ПРЕДУПРЕДИ какво я чака ..

# 188
Случката много ми напомни и аз уточних в поста си това, че ми напомня за мой бивш, няма нужда да ме етикетирате. Той се напушваше с приятелите си и затова разговорите им ставаха несвързани за мен. И наистина ме предаваше, защото споделяше с тях твърде много лични наши неща. А за предупреждението така наречено, точно обратното на това се опитах да кажа - някакви детински алегории, а не реални закани. За пасивно-агресивната липса на комуникация, скъсваха се да коментират как на път за работа били засичали редовно лятото някакви натокани мадами и как им били навити. След няколко седмици постепенно вмъкват спортната площадка пред моя блок, където редовно излизат разни мъже да тренират. И един ден става ясно, че той ми се дразни и се опитва мен да ме дразни, защото беше решил, че специално си пия кафето на балкона, за да ги гледам и това го дразнеше.

# 189
Днес се разписвам със снимка, без да говоря Joy

Тези неща въобще не ги отразявам. Хващам си пастата и си стискам от края и постепенно я изправям. Ни пасти, ни забутани чорапи могат да ме гътнат и издразнят. Единствено изпрано  в пералнята пране с остатъци от хартийки по всички дрехи. Затова съм предупредила, че пребърквам джобовете, каквото си намеря за мене си е. Досега обяче само на салфетки попадам (мъжа ми) и обвивки на бонбони (сина ми). Как не забравиха някой лев, не знам. Thinking

# 190
Охх ми толкова ли е сложно всеки да си има паста за зъби и да си я стиска от където му е кеф. Как забелязвате такива дреболии чак се.чудя.

# 191
Като стана дума за джобове 😍, аз намирам пари и носни кърпи😆 Възхищавам се от факта, че ги рязделя 😂Чудя се ,дали не е изпадал в ситуация да обърка джобовете.... 😅

# 192
Дени, моят преди няколко дни рано сутринта преди работа реши, че много спешно трябва да си изпере работните дрехи, нищо, че има поне още два комплекта. Три пъти го питах провери ли джобовете, да, нищо нямало. И накрая: ами те служебните ми ключове останаха вътре. И ми звъни по телефона да пита как да отвори пералнята...

# 193
  • Варна
Аз пък приех това с пастата за зъби с чувство за хумор. Simple Smile Едва ли настава скандал в дома на хората заради една паста.

# 194
Моето същество по принцип не ме дразни, но вчера направо си навакса за известно време назад.
Болен е и аз реших да му сготвя, докато лежи. Направих месце с картофи, моркови и гъби. А също и класика  - пилешка супа.
Специално ходих да търся денонощна аптека да купя термометър. Като се върнах влязох при него, но спеше.
И днес, моля ви се, ми сервира следното:
- Супата била само месо и вода,
- в тавичката имало много подправки,
- излязла съм и 2 часа не съм се сетила за него

Искам да го дрънна с тавата по главата!

П.п. Супата има фиде (действително можеше да е малко повече), моркови,  лук, зехтин, масло, застройка
В тавата има само риган и чубрица

Rage

Общи условия

Активация на акаунт