С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 45 019
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Затова съм предупредила, че пребърквам джобовете, каквото си намеря за мене си е. Досега обяче само на салфетки попадам (мъжа ми) и обвивки на бонбони (сина ми). Как не забравиха някой лев, не знам. Thinking
С бившия ми мъж така и не можахме да постигнем съгласие кой трябва да пребърка джобовете - този, който си слага дрехата за пране или този, който пуска прането Satisfied Аз принципно няма да се скърша, ако пребърквам джобовете, като слагам прането, но не слагам дрехите една по една, хващам купчината и я пъхам. Според него пък трябва да проверявам дреха по дреха. Не го разрешихме този спор до последно. Joy

Витаминче, той е болен, страда, тежко му е, не му обръщай внимание Grinning

# 196
  • Варна

Витаминче, той е болен, страда, тежко му е, не му обръщай внимание Grinning

То даже ако има температура човека, положението е много серизно.

Моят ме дрази с това, че постоянно учи малкия на игри, които са супер активни, а на мен ми се мързелува. Joy Аз искам да разглеждаме книжки или да редим пъзели, а не да се влачим с одеало по земята или да се търкаляме  истерично в леглото с цел да си ядем частите на тялото. Неговата идея за забавна игра е задължително да съдържа елемент на опасност за живота.. иначе не е забавно. А мен напоследък яко ме мързиииииии

# 197
Витаминче болните мъже са като малките деца 1:1.
Джобове аз пребърквам като финиш контрол, че останалите го правят колкото да не ме ядосат и грам вяра им нямам.

# 198
Оооох, аз да ви разкажа драмата с джобовете в нашето семейство...
И двамата обичаме джобове. Обаче знаете, че обикновено дамските панталони са с плитки и неизполваеми джобове. Мен това ме вбесява, ама си свикнах и вече си купувам връхни дрехи с джоб. Мъжките панталони обаче позволяват тъпченето на вскяакви неща в тях. Мъжът ми най-редовно е с портфейл, още един портфейл само за документи, телефон и гигантска и тежка връзка с ключове.
Та представете си ужаса ми, когато отиваме да търсим сватбен костюм и нашият напълни джобовете на панталона с всичките гореспоменати неща...............................
И в тази връзка - всичките панталони са протрити точно там, където се издуват "дисагите". Хубави, здрави панталони, протрити отпред, защото мъжките чантички били само за застаряващи мъже.

# 199

Моят ме дрази с това, че постоянно учи малкия на игри, които са супер активни, а на мен ми се мързелува. Joy Аз искам да разглеждаме книжки или да редим пъзели, а не да се влачим с одеало по земята или да се търкаляме  истерично в леглото с цел да си ядем частите на тялото. Неговата идея за забавна игра е задължително да съдържа елемент на опасност за живота.. иначе не е забавно. А мен напоследък яко ме мързиииииии

Моят син успешно се справяше като малък да си измисля и сам такива игри без баща си, а рисуване и т.н. забрави. Как ще седи той кротко и мирно, вместо нещо да бучи и търчи насам-натам?

Mosquita,

Аз сортирам прането първоначално, та не става от коша в пералнята на купчина. Отделно се побърквам като извадя чисто пране от пералнята, поръсено с фини бели частици, които нямат махане, затова пребърквам джобовете на панталоните.  Иначе ако някой си изпере важни бележки или ключове, си е за негова сметка.

# 200
Аз пък намирам само маски, навсякъде има по един пакет нови, в моята, в неговата кола, в коридора, в кухнята и ползвани извират отвсякъде.
Не знам как хората се оправят, аз не мога да се очистя от тях и не е като да обвинявам само мъжа ми😅

# 201
  • София
Един въпрос за рисуването, ако може...
Какво вино предлагат?

На мероприятието което бях аз имаше 3-4 вида вина в бутилка - бяло, червено, розе и една голяма разфасовка от 3 литра червено вино. За тези които не пиеха вино имаше различни видове безалкохолни и предлагаха чай. /Кафе май нямаха/ Имаше и домашно приготвен сладкиш - здравословен.

# 202
  • Great Britain
Телефон в джоб на къси гащи изпрах аз на пълна програма 60 градуса,с центрофуга.Не оцеля.

# 203
А аз слушалки. Нещо ги ръчка, отваря, лепи, май работят вече.

# 204
Имам пак оплакване. Живеем в апартамент с панорамна тераса, но сме два апартамента с достъп. Комшиите имат котка, която пускат да се разхожда по терасата и тя редовно си върши работата от нашата страна. Днес пак чистих. Викам му на моя хубавец е сега

“Нали си говорил с тях, кажи им следващия път или да не пускат котката навън, или да правят всеки път след това обиколка и да събират каквото има за събиране!”

Той както преди беснееше за това, сега започна да ми се подиграва, че съм се възмущавала за дреболии, и че, цитирам, “имало нещо психопатско” в това да съм склонна да се разправям за такива неща. ТОЙ, дето само го слушам как се оплаква от тъпата котка. Ами не, мерси, аз ако исках да чистя след животно щях да си купя такова!

Много съм бясна. Оставих го да си гледа мача и се качих в спалнята.

Ъпдейт: бил се ядосал, че съм го занимавала докато си гледал мача, затова било 😡

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 00:06 от Анонимен

# 205
  • Швейцария
Аз пък ви завиждам, че вашите мъже си слагат нещата по джобовете. Аз постоянно съм натоварена като камила да нося в моята чанта всички неща на ММ. Купих си сега две чантички тип портмоне и няма да му се отваря парашутът.

# 206
Телефон в джоб на къси гащи изпрах аз на пълна програма 60 градуса,с центрофуга.Не оцеля.
Също затрих телефон така, изпран с чаршафите.

# 207
BadKarma мисля, че котките бягат от нафта😉

# 208
Няма ли да се отрови, горкото коте не е виновно. Бягат от лавандула - аз вкъщи си правя спрейче с етерично масло лавандула, и си пръскам постелката за йога, за да не ми я надрасква писан.

# 209
А защо не го показа на съседите, за да си го почистят? Тази котка няма ли си котешка тоалетна? Такова нещо не бих търпяла. Може да им го размажеш по прозореца ако отказват да си почистват.

Общи условия

Активация на акаунт