С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 683
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Нас кът нъ боли ... мноо нъ боли.

# 661
Нас кът нъ боли ... мноо нъ боли.
Мда, страшно е! Идвам пак да се оплача от боледуването на мм, ами няма такова чудо! Толкова да не може да изтърпи малко дискомфорт. Кашлица и болка в гърлото, това е! Няма температура, болки в мускули, стави, няма обща отпадналост! Обаче кисел, кисел, не се стои срещу него! А, не го издържам вече!

# 662
Дразни ме с това че го няма 🙂 чакам го да се появи от някъде, да ме намери, да ме накара да се усмихвам отново .. нооо
Жената с мъж има много проблеми, жената без мъж има само един 😉

# 663
С тях зле, без тях по-зле викаш 😆 зависи, зависи Wink

# 664
Дразни ме с това че го няма 🙂 чакам го да се появи от някъде, да ме намери, да ме накара да се усмихвам отново .. нооо
Жената с мъж има много проблеми, жената без мъж има само един 😉

Да! Един проблем с множество разклонения.

# 665
Моя пък е мълчалив пън. След работа релаксира след натоварен работен ден, иска мозъка му да се освободи, да не мисли за нищо, да не говори. Зомбира се на телефона или лап топа, опитвам се да го закачам, да се шегувам, да го разтоварвам, но той отговаря вяло и еднозначно, мълчи му се. А на мен след работен ден ми се релаксира говорейки, коментирайки нещо ненатоварващо, обсъждайки нещо , шегувайки се. Не да мълча като пън. И аз се дразня следователно, щото искам внимание. Сега се опитва да ме закача, но сякаш виждам не е доволен от отгорите , които му давам, взаимствани от неговото поведение..  Да види какво е, да не те отразяват и да не ти влизат в тона.. не е готино. Ама толкова му е акъла да вдене. Мъж.

# 666
Така е. След секс някои обичат да си говорят,други - да мълчат и осмислят секса проведен току-що. А трети пушат. Цигара,а не че самите те пушат. От секса. Laughing

# 667
..След работа релаксира след натоварен работен ден, иска мозъка му да се освободи, да не мисли за нищо, да не говори. Зомбира се на телефона или лап топа, опитвам се да го закачам, да се шегувам, да го разтоварвам, но той отговаря вяло и еднозначно, мълчи му се. А на мен след работен ден ми се релаксира говорейки, коментирайки нещо ненатоварващо, обсъждайки нещо , шегувайки се.

Ама толкова му е акъла да вдене. Мъж.
Натоварването ви на работа е различно, от там и различното поведение в къщи.
Личен опит.

# 668
  • Пловдив
Различен тип емоционалност е. Не е до натоварване на работа.

# 669
Както казах, личен опит. Бях известно време на супер натоварена работа, точно така се държах в къщи - мълчание и гледане в точка. Поолекна и след работа имах и енергия, и ищах и всичко. Жена съм.

# 670
Пън, ама женски.

# 671
  • Пловдив
Аз имах супер натоварена рабоота и вечер устата ми не спираше да мели. Сега имам по-лека работа - пак не млъквам.

# 672
  • Mediterraneo
До емоционалност е. Аз говоря, споделям, мога в подробности да преразкажа всичко преживяно през деня. ММ обича да мълчи, рядко споделя подробности от деня. Но той мълчи и ме слуша да се излея, после аз мълча с него и всичко е ок. Научили сме се да живеем така

# 673
  • София
Звучи ми като екстраверт-интроверт. Единия зарежда чрез общуване с други хора, другия иска да се забие в някоя негова си дейност и малко да избяга от комуникация. Особено щом има натоварено ежедневие, това зареждане е много нужно. Трябва да си го осигурите някак един на друг.

# 674
Мисля, че ако го покажеш женския пън, ще е по-разбираемо. Не се свени, моля!

Общи условия

Активация на акаунт