С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 687
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Така сте ги научили. Моят мъж е чужденец, помагах му първата година. После помагах само за административни неща. Сега( 5 години по-късно) вече няма нужда от нищо, много, много рядко ме пита за някакви засукани текстове. Помага на всичките си приятели, които не знаят български, защото говори сравнително добре.

# 646
  • София
Ами когато никога не отказваш помощ за такива неща си е точно така. Не само мъжете, всеки свиква на това, че някой друг ще го свърши вместо него. И аз самата много лошо научих две колежки в екипа ми, че мога да свърша всичко, защото съм от по-дълго време там. И момичетата си карат както си знаят, нали има някой след тях, който ще оправи каквато и да е каша.

# 647
Не че много се впрягам, ама това "така сте ги научили" звучи малко гордо и самодоволно. Никого на нищо не уча, не съм му майка, и не променям никого - кога съм се женила съм преценила основните неща и са ми допаднали. В ежедневието са изплували някои неща дето не са ми съвсем по вкуса и затова може да вляза да си помрънкам в темата. Ама не съм се женила за путьо маринкин, че днес тъй ми кеф, утре инак ми кеф и той да козирува.

Ми те много за такива се женят, и после ревът, че той за едно нещо отговорност не поемал, всичко чакал на жена му за всяко едно решение тя трябвало да мисли... Ма иначе удобни, докато се осъзнае, че вместо мъж имат още едно бебе, както беше в горната тема.

# 648
  • Далечният изток
И с какво са "удобни"?!

# 649

Вашите мъже такива ли са?
Не.
И двамата сме инициативни и амбициозни и заедно решаваме и действаме.

# 650
И с какво са "удобни"?!

Да кажем послушни. Лесно се командват, не се налагат, изпълняват...

# 651
когато са се женили, някои неща не са били на показ, че да преценяват с кое могат и с кое не могат да живеят.. пример е една позната. Навремето всичко цветя и рози , а после с годините мъжа започва да показва гадната си страна. Тя нима е знаела и усещала? Друга тема е жените, които си хващат смотаняци и от любов глупави вярват, че с времето той ще се промени/поправи и тн..

# 652
  • София
Специално моят мъж толкова се промени в последните 4-5 години, че лафчето "да съм гледала" въобще увисва....

# 653
  • Далечният изток
За мен това, че няма собствено мнение, чака наготово някой да свърши всичко, не поема никаква отговорност и т.н. съвсем не е удобство, напротив, само тежест, по-голям товар.

# 654
Аз пък все си мисля колко по-лесно щеше да ми бъде с някой послушен. Понякога е много натоварващо да измисляш хиляди начини да убедиш другия за нещо, което искаш. Колко по-лесно щеше да бъде само да кажа какво искам и хоп готово, изпълнено. Пък сега се налага да обяснявам, да убеждавам, да мисля причини, доводи, даже леки манипулации в краен случай ако много се запъне. Ето сега ни предстои смяна на обзавеждане на спалнята. Ами, честно казано предпочитам да ме остави аз да избера и организирам всичко, ама не, обсъждаме, спорим, пак трябва да убеждавам кое къде да сложим.. даже Фън Шуй намесих, не, че където го искам леглото е по фън Шуй ама поне мина номера Joy

# 655
И с какво са "удобни"?!

Да кажем послушни. Лесно се командват, не се налагат, изпълняват...
Тия какви скрити лимонки са, леле мале, да пази Господ! 😂

# 656
  • Далечният изток
Да, като го прочетох и първата ми мисъл беше - в един момент ти го изкарват през носа... Случвало ми се е.

# 657
Представете си, че мъжът ви е старата ви кола. И искате да го продадете - каква обява ще пуснете, ама така че да клъвне някоя заблудена.
Ама без такива като "Подарявам опел, барабар с един багажник резерни части".

# 658
Ше си платим да го вземат - за най-сигурно.

# 659
  • София
Коли съм продала 5, обаче това чудо, ако го вземе някоя...жал ми е за нея. 🤣
Сега пък се разболя и ...оправдава цялото си кисело настроение от миналата седмица, че бил болен.

Общи условия

Активация на акаунт