С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 668
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Дано не възпаля темата, но като видя постове на Лютиче, ми се струва от онези жени, дето наистина хем не знаят как да си направят кефа, хем постоянно сами се нахендрят в прецакани дразнещи ситуации, за да има за какво да си излеят недоволството, невротички … нямала отпуска останала още е средата на годината за Майорка, ми лятото като не отидеш и на почивка, съвсем ще яхнеш метлата… залепена била да виси да изхранва големи мъже че работели… ми те обикновено по цял ден се наливат с бира и накрая вземат наготово кебапчета и пак бира и се оправят, нямат нужда от тристепенни менюта… наистина за какво си им там… гузно ти е, че вършат мъжка работа, а ти не??

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 06:13 от Анонимен

# 706
Значи, ако нещо съм научила в тоя живот, то е "не прави ремонт с роднини!!!! майстор/фирма, плащаш -изискваш, пито-платено. Изпитано на собствен гръб.

# 707
Забавен профил, като не знаеш как седят нещата, що се обаждаш? Хем не си наясно, хем ме оценяваш какъв човек съм. Нито пък имаш право да обясняваш какви били родителите ни и как се наливали с бира по цял ден. Ми обидно е.

Мая, вярвай ми, ако имах 20 000 евро само за банята, щях да си платя. Ама нямам. Щом съм изпаднала в такава ситуация, значи има защо.

Не смятам да влизам в обяснителен режим, но за всяко нещо си има причина. Ще ви кажа само, че за мен е въпрос на уважение да сложа топла вечеря на масата, за да нахраня 60-годишния си баща, който е зарязал майка ми на 2000км, за да дойде да ми помогне.

# 708
Много хубаво! Мил жест. Защо се оплакваш тогава? (п.п. егати банята половин гарсониера)

# 709
Защото това не означава, че не съм се изморила и нямам нужда от почивка от поста на печката. Вече и критерии за оплакване ли има?

# 710
Не, просто ти май угодия нямаш… я дай малко по-ведро Wink

# 711
Всеки си знае ситуацията и преценява за себе си. Аз ако трябва седмици наред всекидневно да готвя тристепенна вечеря за трима мъже, ще избягам от вкъщи на третия ден! И изобщо не се шегувам.
Но имам приятелки, които го правят цял живот откакто са се омъжили, и не само готвят, а са поели цялата домакинска работа. Явно не им пречи. Не ми хрумва да споря с тях и да се мерим коя е по-правата.

Аз да се оплача, на почивка сме и температурата навън е около 20°С. Вчера валя, на милото му стана скучно и реши да пали камина. До вечерта горя. Знаете ли как се спи на 30°С? Ами....никак Confused

# 712
Много хубаво! Мил жест. Защо се оплакваш тогава? (п.п. егати банята половин гарсониера)
Темата е за оплакване. Лютиче пише напълно по нея.
Ако някой желае да чете ведри и позитивни мнения, моля да си подбира по-добре темите, които ще чете и следи.

Да добавя по темата за храната, някои хора не обичаме сухоежбина за повече от няколко дни. Ако някой ще ми "плаща" 15 дена за помощта с храна, ще намекна, че е добре да има и нещо, в което да си топя хляба, особено ако ми е близък. Wink
Между другото миналия месец ни влязоха майстори в дома и с учудване разбрах, че аз трябва да им осигурявам обяд, като те си казаха какво искат. Мислех, че вече е като всяка друга работа, отиваш, работиш, ако не свършиш до обяд, излизаш да ядеш навън в обедната почивка. Ами не, слагах и дигах маса като за гости. Странно ми се видя, обаче като си в Рим, дръж се като римляните. Wink

# 713
С ремонти бая съм се разправяла. По трудния начин разбрах, че евтиното излиза скъпо, и след много нерви, накрая винаги се стига до майстор. Сега тематично да се оплача един бивш приятел как се направи на много разбиращ и какви поразии трябваше да оправят майсторите след него. Пускаш ги да работят и заминаваш на работа. Да се оправят. Показваш им къде да тръскат цигари и къде е кофата за боклук и до там.

# 714
Айде пак с генерализиране. Не, не винаги се стига до майстор. В твоя случай може би, в моя не.
Всъщност аз се оплаках от мъжа ми, а не майсторите вкъщи. Така че нека да се върнем по темата наистина.

# 715
  • Great Britain
Майсторите са на работа както всички останали хора.Никакъв шанс няма да ги храня и поя.Не разрешавам да ми ползват и тоалетната за техни нужди.Ползват химическа такава,подръжката на която е от фирма която и е собственик.Тоест правомощията на майсторите са ясно очертани.Оплакването ми е ,че нямам търпение да стане петък късен следобед.

# 716
Да се върнем на удоволствието от оплакването (а.к.а. невроза). Wink  Малко като Алън от двама мъже и половина, дето го сравниха с дементен дядка отишъл в публичен дом се сърди че го *** Simple Smile Ти свои приятели или занимания нямаш ли да сменяш фокуса от тоя мъж, много властен и отговорен за всички твои емоции… Съвсем сериозно, как така никаква отпуска още май не е преполовил, никакви планове? И баш пък баня без майстор… ок. Тя темата като е за оплакване, дискусия не може ли да има Wink тук хубави дискусии за съвместимост се получават, и съвети. А аз, казвам си мнението, нали затова е форум.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 09:29 от Анонимен

# 717
  • Great Britain
Да се върнем на удоволствието от оплакването (а.к.а. невроза). Wink  Малко като Алън от двама мъже и половина, дето го сравниха с дементен дядка отишъл в публичен дом се сърди че го *** Simple Smile Ти свои приятели или занимания нямаш ли да сменяш фокуса от тоя мъж, много властен и отговорен за всички твои емоции… Съвсем сериозно, как така никаква отпуска още май не е преполовил, никакви планове? И баш пък баня без майстор… ок. Тя темата като е за оплакване, дискусия не може ли да има Wink тук хубави дискусии за съвместимост се получават, и съвети. А аз, казвам си мнението, нали затова е форум.
Не съм адвокат на Лютиче ,но доколкото си спомням тя каза ,че си пази отпуската за лятото за ходене в България.Пояснявам ти ,че нещо гледам си не спокойна относно нейната отпуска.

# 718
Не смятам да се обяснявам. Нещата са таскива, каквито са.

# 719
  • някъде в орбита...
Пояснявам ти ,че нещо гледам си не спокойна относно нейната отпуска.
Даже леко невротична...

Общи условия

Активация на акаунт