С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 643
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
На моменти още ме дразнят преувеличенията му. Два дена не съм готвила, дали просто защото ми е втръснало, обстоятелства или просто не ми е добре... Той на втория ден ще каже - "охххх, не си готвила от три месеца." Ако някой го чуе ще си каже, че съм егати чумата. Не че ме е еня всъщност.
След такава констатация аз бих спряла НАИСТИНА да готвя за един месец. Да се знае.
Както казва мъжа ми, жената помрънка, поплаче и получи исканото. Мъжът помрънка, оплаче се и после няма, какво да яде😁.

# 691
Ще има ако си сготви. Или пък да си поръча от ресторант, или пък да изведе жена си на вечеря, какъв е проблемът?

# 692
  • някъде в орбита...
На констатация  "Тук трябва да се оправи", оглеждам и потвърждавам "Тук трябва да се оправи" Grinning и си продължавам каквото си правя. Така постепенно разбра, че фея вълшебница ня-ма!
https://youtu.be/-_kXIGvB1uU

# 693
Ами аз от 10 дни не съм готвила. Просто след готвене всеки ден тристепенно меню в продължение на 5 седмици реших, че имам нужда от почивка. Въпреки това аз мисля какво ще се поръчва и от къде. Ама е доста по-добре от пазаруване  бъркане на мнджи и миене на чинии Grinning А на когото му се яде готвено, ей там е печката, ей там са лъжиците и черпаците....

# 694
готвене всеки ден тристепенно меню в продължение на 5 седмици
Лютиче, а това защо? 🙄

# 695
  • Great Britain
'начи... Дразни ме! Много!
Утре заминава на ергенско парти на Майорка за 5 дни. Аз, естествено, ще си седя вкъщи и ще ходя на работа. Сутринта на излизане ми казва: "Пусни, моля те, една пералня, че няма какво да си взема за Майорка."
Ъм... Като нямаш нищо за обличане (което не е вярно, защото последните два дни пуснах две перални, но просто не са сгънати), знаеш къде е пералнята. Няма да ти изсъхнат ръцете сам да си сложиш дрехите, които искаш да вземеш... Ама е друго да си взимаш чисти сгънати дрешки от шкафа, нали...

Същата работа с подреждането. Влиза в стаята и веднага "Тука трябва да се оправи". Ама че неговите чаши от кафе и неговите салфетки седят на масата... Тц.

Аз чакам феята вълшебница. Ако някой я срещне, да я прати вкъщи!
Успоредно с него ,защо и ти не си спретнеш някое парти за 5 дни.Може да е в противоположния край  на Майорка или на съседния остров Ибиса.Никога не ми е бил задаван въпрос защо не съм сготвила, изпрала или изчистила.Правя го когато имам настроение за това.Много обичам да обикалям по острови .Майорка я разкосих целия остров два пъти.Ибиса също.Това тук наоколо.Ей така решавам и сме там.Чистенето ме чака да се върна.

# 696
готвене всеки ден тристепенно меню в продължение на 5 седмици
Лютиче, а това защо? 🙄

Правим ремонт и бащите ни бяха при нас, за да помагат. Трима възрастни мъже трудно се изхранват.

Мускавадооо, нямам отпуска. Ако имах, щях със сигурност да отида и аз.

# 697
Е, що не ги върна?

# 698
Дренка, няма нужда от провокации. И двете много добре знаем какъв ще ми е отговорът. Това обаче не означава, че не съм изтощена до краен предел.

# 699
Ъъъъ и от четири човека, ти си единствения, който готви в продължение на седмици, защото.....

Оле последната страница ми вдигна кръвното...
Как изобщо може да се допусне коментари "тука е мръсно, тука е разхвърляно" и тн. с очакване жената да го оправи... Малееее кокалите няма даму открият.
На който нещо му се види мръсно, чисти. Ако не му се чисти, се прави, че не вижда. Толкоз!

Ииии в този дух да се оплача /похваля/, че от две седмици имам нова прахосмукачка /уж подарък за мен, избрана от мен за мен/ ама още не съм се вредила да чистя Joy прибирам се, той почистил и се хили.. да го целуваш ли или да го пратиш по ягодите... в дилема съм..

# 700
'начи... Дразни ме! Много!
Утре заминава на ергенско парти на Майорка за 5 дни. Аз, естествено, ще си седя вкъщи и ще ходя на работа. Сутринта на излизане ми казва: "Пусни, моля те, една пералня, че няма какво да си взема за Майорка."
Ъм... Като нямаш нищо за обличане (което не е вярно, защото последните два дни пуснах две перални, но просто не са сгънати), знаеш къде е пералнята. Няма да ти изсъхнат ръцете сам да си сложиш дрехите, които искаш да вземеш... Ама е друго да си взимаш чисти сгънати дрешки от шкафа, нали...

Същата работа с подреждането. Влиза в стаята и веднага "Тука трябва да се оправи". Ама че неговите чаши от кафе и неговите салфетки седят на масата... Тц.

Аз чакам феята вълшебница. Ако някой я срещне, да я прати вкъщи!
Идвам. Нося една хубава неокастрена тояга.

# 701
  • Швейцария
ММ днес наистина ми вдигна кръвното. Аз съм в БГ да се грижа за майка ми, която се разболя тежко от Ковид. Заминах с първия самолет и не знаех, че ще трябва да остана 1 месец. Той си е в Швейцария. Помолих го да отиде до лекарката ми да вземе рецепта и да ми купи лекарства, които като дойде да ми донесе. Не можел, тя да ми ги прати по пощата било по-лесно...Аз правя всичко за него, оня ден му помогнах с протоколите като катастрофира. Но той не може да направи това елементарно нещо за мен в такава екстремна ситуация. Той ще отиде, това е ясно. Но тази реакция страшно ме обиди. Нали сме се женили в добро и зло да си помагаме....

# 702
Ъъъъ и от четири човека, ти си единствения, който готви в продължение на седмици, защото.....

..., защото мъжете цял ден са работили тежка физическа работа, потънали са в прах и мръсотия и вечер само се къпеха, вечеря и веднага по леглата. Просто моята задача беше в кухнята. И реално друго не можех да свърша. Но просто ми дойде в повече.

# 703
Лютиче, другият път отиди да помагаш и поръчвайте храна отвън. Или направо замини на екскурзия за времетраенето.

# 704
  • Great Britain
Лютиче,казах ти сега е момента за островно парти и релакс.Пускай неплатен отпуск.

Общи условия

Активация на акаунт