С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 673
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Е, то женския пън беше за мен Grinning не ли? Но и така не е. Аз съм разговорлива, най-често в добро настроение, обичам да се смея, да се шегувам, но явно приближа ли предела включвам на защитен режим.

# 676
Конкретен пример от вчера:
Порязвам се и казвам: "Подай ми лепенка". ЧовечЕто отваря едно чекмедже (поне беше правилното) и го съзерцава с ръце зад гърба в очакване на това лейкопласта сам да скочи и да се озове в ръцете му и така до безкрай. Не се намериха, лейкопласт нямало. Thinking
Отворих аз същото чекмедже - вътре имаше 3 различни вида лейкопласт, ама кой да потърси.
Всички се сещаме, че ако бях смъртно ранена, а той линейка .. сега щях да съм на едно по-добро място.

# 677
Ей това ми е любимо. Винаги нещо го няма. "Проследи ми погледа с пунктир" и хоп, появява се. После жените били кофти шофьорки.

# 678
Дразни ме с това че го няма 🙂 чакам го да се появи от някъде, да ме намери, да ме накара да се усмихвам отново .. нооо
Жената с мъж има много проблеми, жената без мъж има само един 😉

Този проблем е лесно решим: не чакаш мъж за да се усмихваш. Научаваш се да си живееш добре и сама.
  А него и в брак може да го няма. И в брак може да не те кара да се усмихваш. Тогава да видиш какво е проблем...

# 679
'начи... Дразни ме! Много!
Утре заминава на ергенско парти на Майорка за 5 дни. Аз, естествено, ще си седя вкъщи и ще ходя на работа. Сутринта на излизане ми казва: "Пусни, моля те, една пералня, че няма какво да си взема за Майорка."
Ъм... Като нямаш нищо за обличане (което не е вярно, защото последните два дни пуснах две перални, но просто не са сгънати), знаеш къде е пералнята. Няма да ти изсъхнат ръцете сам да си сложиш дрехите, които искаш да вземеш... Ама е друго да си взимаш чисти сгънати дрешки от шкафа, нали...

Същата работа с подреждането. Влиза в стаята и веднага "Тука трябва да се оправи". Ама че неговите чаши от кафе и неговите салфетки седят на масата... Тц.

Аз чакам феята вълшебница. Ако някой я срещне, да я прати вкъщи!

# 680
Моя пък нокога не е искал да разтребя, подредя, гладя, мия, готвя и каквото се сетите по вкъщи. Въпреки това пак си се оплаквам от други неща. На всеки различно му бърка в г**а , както се казва. Ако не е едното ще е другото.

# 681
Моя пък нокога не е искал да разтребя, подредя, гладя, мия, готвя и каквото се сетите по вкъщи.

И при мен така. Не съм чувала изречения от типа: " Оправи, изчисти, изпери", обачее аз съм малко като Моника от Приятели ..
Трудно ми е да го накарам да се включи в тези дейности активно, за да ги вършим двамата за по-кратко време, обаче най-често след него трябва да мина и да доизчистя/избърша там каквото сме чистили.
Та и това не дава особен резултат. 🙄

# 682
Така е. След като той не иска да се включи, а ти не можеш да се примириш, си правиш всичко сама, за да е така както искаш, а не както казваш да минаваш после след неговото подреждане/почистввне. Това отнема двойно време.

# 683
На констатация  "Тук трябва да се оправи", оглеждам и потвърждавам "Тук трябва да се оправи" Grinning и си продължавам каквото си правя. Така постепенно разбра, че фея вълшебница ня-ма!

# 684
  • Далечният изток
Аз казвам - на когото му е мръсно, да хваща мопа.
Накрая си го хващам сама..

# 685
На констатация  "Тук трябва да се оправи", оглеждам и потвърждавам "Тук трябва да се оправи" Grinning и си продължавам каквото си правя. Така постепенно разбра, че фея вълшебница ня-ма!
А аз отговарях с - ми нека да се оправи. Grinning

# 686
Нещо като "Сезам отвори се!" Joy И сила свише отваря.

# 687
Аз докато съм пуснал една пералня обикновено гладя, но жената казва, че това не е правилно и трябвало първо да измия чиниите. Пък аз ги мия след като простра. Ако се опитам да и следвам инструкциите много закъснявам с готвенето и ми се обърква целия график нататък.
Интересно ми е и другите ли мъже така правят?

# 688
Пфф, колко му се дразнех преди. "Тази чаша седи от 1 месец (снощи) тук", "Тези дрехи от един месец (2 часа) седят неприбрани" и всякакви подобни укорителни констатации, все едно съм най - голямата мърла. Вече не му се вързвам. Като ми отбележи нещо го подканям както с готовност отбелязва, така и бързо - бързо да вдигне чашата или да прибере дрехите. Ааа ма ха.
На моменти още ме дразнят преувеличенията му. Два дена не съм готвила, дали просто защото ми е втръснало, обстоятелства или просто не ми е добре... Той на втория ден ще каже - "охххх, не си готвила от три месеца." Ако някой го чуе ще си каже, че съм егати чумата. Не че ме е еня всъщност.

# 689
  • Пловдив
На моменти още ме дразнят преувеличенията му. Два дена не съм готвила, дали просто защото ми е втръснало, обстоятелства или просто не ми е добре... Той на втория ден ще каже - "охххх, не си готвила от три месеца." Ако някой го чуе ще си каже, че съм егати чумата. Не че ме е еня всъщност.
След такава констатация аз бих спряла НАИСТИНА да готвя за един месец. Да се знае.

Общи условия

Активация на акаунт