Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 447
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Кърджали
Линде, няма да влизам в спор, но и тогава доста народ защити Керем.Понеже следя Туитър, го бях забелязала.
Всъщност, ако някой външен (извън гилдията) нападне с нещо някой актьор/актриса да кажем, че една голяма част от тях реагират. Пазят си гърба.
Та не е нещо специално за Хазал или срещу Керем. Реагираха по същия начин и за Езги, и за още много други случаи. На мен започна да ми прави впечатление когато всички се обявиха в защита на един актьор, когото Ердоган съдеше за обида. От тогава ми прави впечатление че са на принципа "ние ако искаме ще се джавкаме, ама никой външен няма да напада никой от нас"

Извинете за офтопика.

# 91
Добре де, тези които снимат не мигат ли да правят по хубави снимки, поне на фокус да ги докарват и после слагай където искаш... Така гледаш и мечтаеш/гадаеш, като нашето тото...

# 92
https://www.facebook.com/watch?v=969398990334326
Flowers HibiscusДа подгреем за утрешния празник, мили дами!

# 93
  • София
Ханде поздравява всички жени с утрешният празник!
"Честит Световен ден на жената"

# 94
Хубаво е човек да знае кога да спре, независимо дали критикува или отвръща на критиките насочени към него самия...

# 95
Цитат
Хубаво е човек да знае кога да спре, независимо дали критикува или отвръща на критиките насочени към него самия...
"Да говорим се учим от хората, а да мълчим - от боговете." (Плутарх) Blush

# 96
Как сте , лудите ? Добре съм ви заварила в новата 🏠 Heart Eyes

# 97
  • София
Фили, закъсняваш!    

Архивиране на снимки, премахване на етикети, но запазване на надписите същите. Не става така, когато се разделяш с някой.  

Цитат
Станахме приятели с хамелеон, спасихме една чайка от 4 риболовни куки (с огромния персонал на хотела), благодарихме й и я гледахме как лети, хванахме дракон! Беше бунтарско и емоционално
Имаше души, които хвърляха светлина върху пътя ни, колко красиво беше... колко красиво.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 11:55 от БлагаВест

# 98
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

и Честит 8-ми март! Пожелавам ви безброй усмивки, много щастие, здраве, късмет и много успехи.
Само приятни емоции и винаги да сте обичани от човека, когото обичате! Kissing Heart Hug

Gift Heart

# 99
Честит празник, момичета! Бъдете много здрави, много щастливи и обичани! Нека всичките Ви мечти се сбъднат и всеки ден да Ви носи повод за радост!

# 100
Честит празник, любими момичета! 🌷
Бъдете все така очарователни и даряващи любов на всички около вас! 💖

# 101
Здравейте , прекрасни  !☺❤🌷

На всички момичета честит празник 8-ми март - Световен ден на жената !❤🌷

Само за жени

Песен на Богдана Карадочева
Текст Маргарита Петкова

Този свят не по женски модел е направен,
но на нашите женски ръце той лежи.
Всеки ден го кроиме и прекрояваме,
уж по-малко да ни тежи.

Вече нямаме право да бъдеме слаби –
„мъжки момичета“ сме, а не жени.
Сред насъщните грижи за децата и хляба
вече никой отдавна не ни сваля звезди.

И нагърбили двеста задачи нелесни,
зад зъбѝте си стискаме своя женски протест,
а мъжете в трамвая се крият зад вестници,
зад списания „Наш дом“ и „Жената днес“.
Ех, момичета –
и на двайсет, и на трийсет по две!
Даже до смърт да обичаме,
пак не падаме на колене.

На земята отдавна сме стъпили здраво.
На ръце не ни носят, не целуват ръка.
Даже своите рицари неведнъж утешаваме
върху крехките си уж рамена.

И си пъдим сълзите, и се правим на силни,
но не знаем, не знаем дали не грешим,
че зад мъжки професии се мъчим да скрием
свойте женски слаби души.

Ех, момичета –
и на двайсет, и на трийсет по две!
Даже до смърт да обичаме,
пак не падаме на колене.

Бъдете здрави, силни, различни, борбени, красиви и нежни, желани и обичани! Носете с гордост името " Жена" и не се предавайте !
Бъдете горди и уверени жени-  любими,майки, дъщери,сестри, баби ,приятелки... Бъдете смели в мечтите и начинанията си,побеждавайте с красотата си на богини ! И не забравяйте , че призванието ни е да правим света по-добър !

Flowers HibiscusМакар и със закъснение с благодарност и признателност към Марги❤ и Бро Heart за новата ни уютна и красива къщичка !
Благодаря на всички момичета Heart , споделящи в темата ни и правещи я толкова цветна , интересна и  разнообразна ! За всички , ВАС!❤❤❤

Flowers Hibiscus  Керем и Ханде...Много вода изтече, десетки коментари и мнения се публикуваха в темата ни , а също и в социалните медии, в пресата....Разбираемо е желанието на милионите им фенове по света , както и на нас   да бъдат заедно,  двойка в реалния живот. То ако зависеше от нас отдавна да ги бяхме оженили и да чакаме бебче вече...Но Любовта е свят за двама и трябва да уважим и приемем решението на любимците ни, защото нищо реално не зависи от нашите желания. Двамата вдъхнаха живот да образите на Еда и Серкан с такава достоверност , че ни накараха да вярваме в силата на Любовта, да мечтаем, поднесоха ни толкова красота, вълнения, надежди. За мен образите на Еда и Серкан ще си останат незабравими и любими ! Каквото и да се случва оттук нататък аз ще продължа да ги харесвам и подкрепям , защото спечелиха сърцето ми. Желая им да бъдат здрави, силни, успяващи в новите им професионални ангажименти и да не забравят никога за посланието в сериала " Почукай на вратата ми ", а именно Любовта, която събира и дава смисъл в живота !
Аз отговорих с вариант 3 на анкетата в предходната тема , защото надеждата умира последна и не смятам , че има толкова непоправими неща , ако Любовта е жива и силна !❤

Още веднъж честит празник - 8- март , да го посрещнем с много усмивки, радост, хармония, красота и любов сред близките ни хора ! Heart

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 13:50 от akvamarin007

# 102
Здравейте прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Честит празник на всички жени, майки, баби и момичета!
Бъдете вдъхновени и вдъхновяващи! Обичани и желани като пролетта! Пътеките, по които вървите разцъфват цветя, огряни от слънцата на обичта! Вие сте влюбени момичета, обичащи и прощаващите майки, съпруги и сестри, любящи баби!

Желая ви един хубав и спокоен ден! Flowers Hibiscus

Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

# 103
Честит празник момичета! Бъдете здрави, бъдете силни любими, майки и дъщери! Бъдете щастливи и никога не позволявайте някой да ви разплаква!

Недей разплаква никога жена!
Че казват, Господ и брои сълзите.....
Ти обич дай и, нежна при това...
и тя ще ти осмисли дните....
Недей разплаква никога жена,
красиво цвете просто подари й
И винаги с усмивка на уста,
грешките и нейни ти прости и....
люби я с трепет, страст и нежност!
Шепни и влюбените си слова
и тя ще бъде твоя цяла вечност...
Че казват, Господ и брои сълзите.....
Порещай я с усмевка в утринта,
а нощем я целувай сред звездите!
Добромир Радев

# 104
  • София
Скъпи момичета, честит празник! Heart
Казват, че Бог създал мъжа, а после решил, че е способен на нещо по-добро. И създал жената.
Жената... дъщеря, приятелка, майка, любима!  
Обичайте и се оставете да бъдете обичани! Защото най-хубава е обичаната жена!  
Честит празник, скъпи жени! Heart

Общи условия

Активация на акаунт