Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 437
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Вижте на какво нещо попаднах. Това е качено в Туитър. Не смея да гарантирам за достоверност.

# 76
  • Кърджали
Не е истинско (99.99% съм сигурна, с и ми излизат известия, когато някои от актьорите които следя публикуват нещо)

# 77
Ей, хей, да скоча и аз в новата тема. Heart

Желая ви прекрасен ден! Heart

# 78
  • София
Интернет списанието "SaranMagazin" е защитил нашите патрони, като е публикувал това съобщение
Цитат
Иска ми се Хазал Кая да бе дала подкрепата си на Ханде Ерчел, докато нашите знаменитости бяха обиждани...

Това е в отговор на критиките към играта на Хазал Кая от известният турски писател Ахмет Хакан от в. "Хюриет", в статия озаглавена: „5 причини, поради които мразя актьорската игра на Хазал Кая“

Когото Хазал е нарекла "Посредствен човек".
Цитат
Хазал Кая отговори на Ахмет Хакан, който критикува нейната игра:
"Какво значение има мнението ти, посредствен човек"

# 79
Във вестник Труд от вчера има статия за Ханде - В Турция не харесват Ханде Ерчел. Сега линк не мога да сложа, но ако някой се интересува може да я намери.

# 80
  • София
Във вестник Труд от вчера има статия за Ханде - В Турция не харесват Ханде Ерчел. Сега линк не мога да сложа, но ако някой се интересува може да я намери.
Славенче, прочетох я. Пълни измислици. Била заминала за САЩ да се обучава в актьорско майсторство. Пишат колкото да не заспят. Поне да се бяха информирали. Знаем ги в Турция, какви са завистливи. Могат да оплюят всеки, който изпъква над другите.

# 81
И аз не харесвам всеки, който не харесва Ханде, но какво да се прави. Trollface Stuck Out Tongue Closed Eyes

За последните 3 месеца, сайтът на Atasay е посещаван над 1 милион пъти.

Sparkling Heart

# 82
  • София
Никога Ханде и Керем не са си позволявали такъв език, какъвто е използвала Хазал Кая. Независимо в какво ги обвиняват и как агресивно ги обиждат и нападат. Спомням си, как грозно и нетактично се отнесоха с Керем при едно награждаване.  Той да си позволи такова поведение? Държа се невероятно мъжки и възпитано. Излезе без да отговори на нападките. Ето това е достойно поведение на един артист. От тук всеки може да си вади изводи, кой какъв човек е.

# 83
Аз само не знам какво общо има Хазал Кая с патрона на темата Керем или с бившата/настояща или бъдеща партньорка в живота Ханде, че то за това никой нищо не знае...

# 84
  • София
Вермелион, явно има някаква предистория, която ние не знаем.  Не е случайно това което пишат.

# 85
  • София
Привет! Heart

Никой не завижда на провал. Никой не хвърля камък по дърво, което не дава плод. Хората хвърлят камъни само по дърветата, които дават плод. Колкото повече плодове, толкова повече костилки. Колкото повече успех, толкова повече завист. Колкото по-умни, толкова повече критики... от мрежата Thinking

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 16:56 от Dilemi

# 86
  • Кърджали
Всъщност никой не е писал че Хазал Кая е трябвало навремето да подкрепи Ханде, предполагам когато онзи пишман папарак я беше нарекъл някак си. Не съм я следяла тогава, не знам имало ли е, нямало ли е подкрепа. Но Керем в онзи случай на награждаването доста лица от Шоубизнеса го бяха подкрепили.
Сега, друг пишман журналист объркал критика с чиста омраза. Без да съм фен на Хазал, статията си беше чиста проба обиди и омраза и си заслужи отговора.  Така че много от лицата в шоубизнеса, особено в актьорските среди дадоха заслужен отговор. Къде по-дипломатичен, къде на езика, който такива магарета разбират.

# 87
  • София
Каквото и да е, възпитанието на Керем не могат да го достигнат.
Когато нападаха Керем по какъв ли не повод,  къде бяха колегите от същата тази гилдия, която сега застава зад Хазал. Просто не го приемат по същият начин, защото е с друго възпитание.
Дилеми е качила прекрасна илюстрация, за завистта към успелите.

Още една снимка от партито на семейство Йълдъръм.  Керем е седнал, а Ханде е изправена до него.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 17:56 от БлагаВест

# 88
Линде, жената със сигурност не е Ханде. Вижда се добре лицето й на сторито на Джанер. (На общата снимка е с роклята на цветя). За мъжа не може да се каже от кадъра, също така го няма на общата снимка, но според мен не е той. Simple Smile

В очакване съм на още снимки  с добро качество от фотосесията на Керем , направо срамота такива кадри да ги гледаме размазани. Stuck Out Tongue Winking Eye Керем обеща 3 снимки и толкоз, повече няма да получим Joy Гюнфер да се включва. Joy

# 89
  • София
Нещо много мило, качено в "SaranMagazin" днес:  "Истинската любов може да продължи вечно..."

https://www.instagram.com/p/CazdeRaosMC/

На мен ми прилича на Керем. На общата снимка, само мъжът, който прилича на Керем не е на нея. Защо ли? И тя е много ясна.
Снимката, на която се предполага, че е Керем е замъглена. Снимал е някой нелегално.

Поли, спомняш ли си снимките от Малдивите, които се появиха от ресторанта. Бяха също така размазани. И почти всички тук твърдяха че не са те. Само аз упорито си твърдях че са те. Както и сега твърдя.

Дори и за тази снимка твърдо някои отричаха, че са те.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 18:48 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт