Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Ръката ми за прошка поемете
човешко е в живота да сгрешиш,
безгрешни хора няма на Земята.
Прекрасно е да можеш да простиш,
със прошката пречистваме душата.
Че днес е важен празник – зная аз,
ръката ми за прошка поемете.
Простих на себе си, на всички вас,
за грешките ми, моля ви...Простете!

С. Димитрова

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 17:26 от nrgmama

# 61
Здравейте

Стори от Керем но вече го изтри

# 62
  • Dupnica
Привет ,мили момичета! Purple Heart
Благодарности за новия дом , в който да посрещаме само добри новини!

Днес е празник - Сирни заговезни! Нека да простим и да приемем прошката
 - най-пречистващото и благородно дело на ЧОВЕЦИТЕ Sparkling Heart

Дано и нашите ХанКер, които ни събраха в мрачни и тежки дни, да са си простили и да са повярвали в себе си и любовта си.
Да продължат напред "попораснали" и да не се поддават на мълви и изречени думи от недоброжелателите. Славата е тежка и се иска търпение и много лъчезерност,за  да пребориш злите и недобронамерени езици с усмивка, Да ги подминеш и с мълчание.

Щастлива празнична вечер! Gift Heart

# 63
Момичета, ако съм обидила някоя от вас неволно или не толкова, моля да ми прости. Лоши мисли не тая.

Flowers Hibiscus Sparkling Heart

# 64
От стори на Керем

# 65
  • София
Последна информация за Ханде и Керем: "Майката на Керем Бурсин в Турция. Напредъкът на Ханде и Керем продължава".

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 20:41 от БлагаВест

# 66
  • София
Момичета,
признавам си, не си падам много по църковните празници. Празнувам само Великден и Коледа, рядко имени дни, рядко каквито и да е други празници освен рождени дни. Но уважавам българската история и българските празници, затова винаги честитя, ако някой ми честити. Просто съм малко резервирана откъм темата “празници” и празнувам избирателно. Това обаче не означава, че налагам мнението си и не уважавам правото на всеки да празнува това, което му е на душа и сърце. Ще се възползвам от днешния ден, за да се извиня на всяка дама в темата, която съм обидила волно или неволно. Кавалери май нямаме. Ако имаме - извинявам се и на тях. Simple Smile

Усмихната вечер! Heart

# 67
Bell Преди края на деня. Простете ми за грешките. Простено да ви е от Господ и от мен. Традицията изисква всеки да поиска прошка от хората около себе си - близки и познати - за огорченията и обидите, които волно или неволно им е причинил, както и сам да потърси в себе си сили да прости на тези, които са го наранили.
Bell И нека тази седмица е седмица на хубавите новини. С благодарност и любов към всички ви. Прегръщам ви и...наздраве.

# 68
  • Бургас
По традиция:

# 69
https://www.youtube.com/watch?v=qDAcgJPA7dY
Нов анализ на Филан/Филан ... потвърждаващ оснванията за гласуването ми в анкетата.

# 70
  • София
Днес Гамзе и Джанер са били на някакво парти с приятели.

В Туитър изкочиха тези две снимки, на които се предполага, че и Керем е там.

# 71
Добро утро момичета!
Спорна седмица.

# 72
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с  положително настроение и много поводи за усмивки Wink

# 73
Здравейте прекрасен ден ви пожелавам

# 74
  • София
Имали сме прекрасни сторита от и с тези двамата. Дано тези времена се върнат… Heart

Добро утро и успешна (снежна) седмица на всички!!! Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake

Общи условия

Активация на акаунт