Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 594
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
[video][/video]
Не ме убивайте с камъни, моля, не целя да дразня или засягам никого, само споделям лично мнение - много хубаво звучи това да се съберат след време и любовта им да е още по-силна и истинска, но хич не ми се вярва. За съжаление, мисля, че раздялата им не само е окончателна, ами ще сложи край и на всякакви отношения помежду им,

Е, де, Бърборанке... ❤️ Ние тук не сме Светата инквизиция, споко... Защо всички сме тук?! Защото това е мястото, където с удоволствие се гмуркаме, забравили трудното ежедневие, умора, тревоги, стрес... Влизаме за раздумка с идеята да прочетем нещо различно, цветно, забавно, усмихнато, романтично... Защо още отсега да се настройваме за бъдеще, което няма как да прогнозираме до най-малката подробност... Животът е толкова непредвидим  понякога... Това, което никога не си предполагал, се случва, за да ти докаже животът, че има още какво да те учудва и изненадва в него... Нека оставим бъдещето само да направи избора.. ❤️ А дотогава не пречи да си помечтаем, че някога, някъде, пътищата на Керем и Ханде случайно или нарочно могат отново да се пресекат... И там, където е горяло, е възможно пак да запламти... 💥

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 18:34 от mury9

# 571
  • София
Mury9     Прекрасен пост!       

# 572
  • София
Айше Баръм , тази пък коя е... да не е влюбена тайно в Керем и да не допуска никоя до него, на лудост ми намирисва
Тези агенти нямат ли граници за правомощията си

Границите са им там където артистите им позволят.Нека незабравяме ,че една   агенция помага и развива кариерата на артиста,но в пълна сила важи и обратното.Коя компания би се обърнала към агенция в чието портфолио са само никомо неизвестни имена.Колко получава самата агенция от рекламите,но за тях се искат световно известни артисти.С фен базата и популярността и на двамата границата ще е там където Ханде и Керем допуснат.Може да са по сдържани с пресата,да не афишират връзка,но за мен поне такава грозна раздяла между тях е техно решение.А нима всички ние не станахме зависими от този филм за борбата която преодоляха за любовта  .си. За това,че се опълчиха на всички около тях,минаха години ,но никой не се отказа от тази любов/Знам ,че това са екранните им образи,но винаги съм мислела,че те самите също изживяват нещо истинско.Предпочитам и приемам,че не можаха да напаснат нещата в реала,но не бих искала да е истина и да се влияят чак до степен с кого какво да усещаш по искане на мениджърите им.Биха ме загубили не само  като фен,но и  като човек харесваш   друг човек,Все пак се възхищавам на игрален филм,интересувам се  от живи хора,  марионетки които биха броили само чековете ,и за   които сърцето е топка  за голф ,която ще вкарваш през определени врати не  са от моята група.

# 573
Ели,
Скрит текст:
точно за теб се сетих, защото случайно в Инстаграм ми изскочиха снимки от днес на едни други твои любимци - Айча и Алп. Радват се на снега и са качили снимки заедно. Изглеждат щастливи. Браво! И си помислих: “Ето това е нормална двойка. Не натрапват любовта си постоянно, но не се и крият излишно.”
Тъпо ми е наистина за нашите. Че не им се получи. Особено за Керем, защото за него това е втора сериозна връзка с колежка в Турция (Ямур не я броя) и поредно разочарование. Може с Ханде да е бил около година, а със Серенай - много повече. Но беше влюбен и в двете. Изглеждаше щастлив и с двете. И двете са успешни млади жени. Красиви. Стояха добре до него. Жалко, че така не му върви в любовта. Broken Heart
Привет, Бърборанке,
Скрит текст:
Е, разбира се ☺️ и аз ги фиксирах, знам че ти не ги харесваш, но мен много ме радват. 🥰 Мъжката постъпи Алпи, като си каза ясно и категорично, че са заедно а пък Айка много сладко показва любовта си. Двамата си ни радват със снимки от време на време.
За Керем днес четох, че и с Ямур(май, така се казваше) е имал бурна любов, после Серенай(признавам, като натюрел за мен повече му пасва), сега и Ханде(любов като във филм наистина), но явно филмът свърши. За всичките му връзки той мълчи и аз уважавам това, не ми се рови за причини и кой крив - кой прав. Най-малкото за предишната му връзка се изтъква причина, че момата не искала брак и деца, сега пък Керем не бил готов. Оставям бъдещето да донесе най-доброто за всички замесени
Скрит текст:
тук слагам и Серенай. На мен ми симпатична, макар за някои да е въплъщение на всички грехове. Намирам я за доста интересна, щура, търсеща и талантлива. На всичкото отгоре пак си гледам "Квартала на богатите", за не знам кой път. ☺️

# 574
Склонна съм да повярвам че мениджърите и на двамата са им казали публично да са разделени. А в действителност те да са си заедно но пред хората, журналисти и весници да са разделени . Все пак мениджърите си изкарват парите на техен гръб и за тях ера важно това от колкото тяхната любов.
Сигурно съм че след време отново ще се радваме на тяхната взаимна любов  .

# 575
  • Плевен / София
Склонна съм да повярвам че мениджърите и на двамата са им казали публично да са разделени. А в действителност те да са си заедно но пред хората, журналисти и весници да са разделени . Все пак мениджърите си изкарват парите на техен гръб и за тях ера важно това от колкото тяхната любов.
Сигурно съм че след време отново ще се радваме на тяхната взаимна любов  .
Не съм съгласна, че мениджърите могат да диктуват в личния живот на актьора, който представляват. Ако той е женен ще го разведат ли, защото за имиджа му е по-добре да е свободен мъж/жена? Това за мен е несериозно, като професионално поведение на двете страни мениджър/актьор.
Истината е, че излизайки в реала след сериала поне от това, което показаха в социалните мрежи те поеха професионални ангажименти и доста време бяха далече един от друг и в това време нещо се е пропукало след преболедуването  от Ковид....

# 576
Сега очаквам новия проект на Керем да е на българка земя. Как ще стане това? Ей така - Гюнфер се е срещнала със спбствениците на бТВ след като е видяла какъв “успех” пожънаха с новото си предаване, което се снима на турска земя. Казала им е - нека върнем жеста, давам ви турски ерген и ще снимаме на Българска земя.
Очаквайте кастинг за “Ергенът” 2, като главно лице ще бъде Керем Бюрсин. Ще се снима на наша земя и, защото Керем тук има много фенки (а и на Гюнфер й е писнало от турски моми), кандидатките ще бъдат само Българки.
Даже жената каза, че може да изпращате СВ-та на Налбантова от бг-мама, защото знаела какви да подбере за Керем 🤣

# 577
Цитат
Не съм съгласна, че мениджърите могат да диктуват в личния живот на актьора, който представляват. Ако той е женен ще го разведат ли, защото за имиджа му е по-добре да е свободен мъж/жена? Това за мен е несериозно, като професионално поведение на двете страни мениджър/актьор.
Ама то няма как и да е вярно. Мениджърска компания, която диктува и контролира личния живот на артистите!?!

# 578
Налбантова Joy Joy Joy

И всичко това без знанието на Керем, защото Гюнфер все пак е наясно кое е най-доброто за него.

# 579
Bell Никога не знаем какво ни е подготвила съдбата. Какво стана с "доброто сърце на партньора ми"? Днес, една година по-късно нещата вече не са същите. Написаното и казаното обаче остава. ИГ ни го припомни. И не само на нас. Ще припомня дати, случки, написано, казано. А ние ще се чудим какво стана? Няма да разберем, но пък от толкова хипотези, все някой ще познае. Нека да направим анкета какво ги очаква след раздялата. За позналите среща и снимка с обичайните заподозрени. Stuck Out Tongue Winking Eye

Bell Толкова ми се иска БлагаВест и Azisiq да познаят. Толкова много ми се иска...И някакси търся коментарите им, защото искам да прочета - момичета, заедно са. Казвахме ви...

Revolving Hearts И нещо от Мечо Пух.

# 580
Мечо Пух е прав! Неслихан също. Правилен ли е превода- Не си обичан, да не е< Не си обичана>

# 581
Мечо Пух е прав! Неслихан също. Правилен ли е превода- Не си обичан, да не е< Не си обичана>

В турския език няма родове. Освен това не ми се иска да вярвам, че постът на Неслихан има общо с Ханде и Керем. Но определено Неслихан и Керем си станаха доста близки, надявам се отново да играят заедно в други проекти. Blush

Много се радвам за  връзката на Башак (Пъръл) и Чааръ (Ферит). Дано да са все така щастливи. Каквото и да си говорим доста любов е имало на снимачната площадка и извън нея. Heart Доста спомени си имаме от Ханде и Керем , цял сериал 52еп , над 10 лайва (не съм ги броила), фотосесии, интервюта, награждавания. За съжаление и аз мисля, че вероятността отново да ги видим заедно в бъдещ проект вече клони към нула , но пък си имаме доста спомени, които не могат да изтрият. Stuck Out Tongue Winking Eye
Например за толкова време Серенай и Керем така и не участваха в общ сериал/филм, което за мен си е голяма ззагуба, защото смятам , че първо са добри актьори , второ - отиваха си един до друг. И при тях вероятността за общ проект вече е почти нулева.

Скрит текст:
Като говорим за мениджъри  и ПР връзки/ раздели си спомних за Силвия Наваро и Серхио Басаняс. Те са мексикански актьори , които за период от 5 години са участвали в 3 сериала заедно като главна двойка. Предполагам, че повечето от вас са ги чували, тъй като установихме, че доста от нас сме фенове на латино сапунките. Та в едно интервю Серхио признава , че са имали връзка по едно време , но съвсем за кратко, а Силвия допълва, че когато се снимате заедно и в същото време се зараждат някакви чувства, почваш да се чудиш в човека ли се влюбваш или в героя, който играе. След 3те сериала, в които са участвали дори получават предложение да се оженят за пари като ПР акция, но те отказват.

# 582
Ех, едно време обожавах да си повтарям... 'Ако обичаш нещо, остави го да си иде... Ако не се върне, значи никога не е било...'  И как сега да се примирим, че тази любов никога не е съществувала?! Керем и Ханде да се хващат в ръце /или по-скоро за ръце/ и да докажат, че тяхната любов е съществувала и ще съшествува.. Просто е нужно само да се върнат един към друг... ❤️

# 583
От подругите - разбира се едва ли е истина .Но коментарите са ,че не е вярно и са ядосани .

Този не е грозен въобще ( за моя вкус е доста тъмен )  , да не говорим за другите му ''предимства '' Stuck Out Tongue Winking Eye
Другата ''новина'' обаче е ,че Керем се е върнал при Ягмур Т. .Сега остава да го върнат и при Серенай Satisfied
Подружките са разделени в мненията Grinning
Аз просто не мога да разбера как хората могат да се занимават с тези глупости - разчитат на сентенцията  '' една лъжа повторена 100 пъти става истина ''
Надявам се ние скоро да разберем истината за отношенията им . Да вземат да кажат вече , дължат го на феновете .Да , дължат го ,защото без фенове няма звезди , нали ?

# 584
  • София
Какво да ни кажат, Фили? Защо са се разделили ли? Това не мисля, че ни го дължат. А да ни казват “да, разделихме се”, мисля, че вече е малко безсмислено. То е ясно като бял ден - спряха да си харесват и коментират един на друг постовете, а преди го правеха. Изтриха първо личните снимки, впоследствие Ханде изтри всички, че го и отследва. Баща й също. Жалко е, че приключи така. Но впечатлението, което съм си създала за Ханде, е, че много премисля нещата, преди да действа, защото “какво ще кажат хората”, нали… Ето защо мисля, че за нея всичко е окончателно приключило и няма връщане назад, за да предприеме всички тези стъпки - изтриване на снимки и отследване. Неприятна е цялата тази ситуация. Наистина вярвах в любовта им и не очаквах да приключи така скоро. Искрено ме радваха и усмихваха деня ми. Аз съм човек, който умее да се радва и цени чуждото щастие и красота, зареждам се от това. Затова винаги гледам да се обграждам с хубави хора, да си създавам хубави поводи, така се зареждам с хубава енергия. Времето ще покаже дали това е точка за тях или ще се превърне в многоточие. И аз обичам този знак в края на изречението. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт