Е, де, Бърборанке... ❤️ Ние тук не сме Светата инквизиция, споко... Защо всички сме тук?! Защото това е мястото, където с удоволствие се гмуркаме, забравили трудното ежедневие, умора, тревоги, стрес... Влизаме за раздумка с идеята да прочетем нещо различно, цветно, забавно, усмихнато, романтично... Защо още отсега да се настройваме за бъдеще, което няма как да прогнозираме до най-малката подробност... Животът е толкова непредвидим понякога... Това, което никога не си предполагал, се случва, за да ти докаже животът, че има още какво да те учудва и изненадва в него... Нека оставим бъдещето само да направи избора.. ❤️ А дотогава не пречи да си помечтаем, че някога, някъде, пътищата на Керем и Ханде случайно или нарочно могат отново да се пресекат... И там, където е горяло, е възможно пак да запламти... 💥

Никога не знаем какво ни е подготвила съдбата. Какво стана с "доброто сърце на партньора ми"? Днес, една година по-късно нещата вече не са същите. Написаното и казаното обаче остава. ИГ ни го припомни. И не само на нас. Ще припомня дати, случки, написано, казано. А ние ще се чудим какво стана? Няма да разберем, но пък от толкова хипотези, все някой ще познае. Нека да направим анкета какво ги очаква след раздялата. За позналите среща и снимка с обичайните заподозрени. 

И нещо от Мечо Пух.

Доста спомени си имаме от Ханде и Керем , цял сериал 52еп , над 10 лайва (не съм ги броила), фотосесии, интервюта, награждавания. За съжаление и аз мисля, че вероятността отново да ги видим заедно в бъдещ проект вече клони към нула , но пък си имаме доста спомени, които не могат да изтрият.