Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 586
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Очевидно видеото, което Керем е записал за Неслихан е доста старо, предвид прическата му и брадата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Оставаме в очакване на нови изяви с новата/стара визия. Heart

# 616
Ако сте пропуснали някоя клюка за нашите през тази седмица, арабите са събрали повечето „новини“ на едно място Stuck Out Tongue Winking Eye
От рубриката „…една жена каза… „  Joy
с Гугъл Wink
Скрит текст:
„Здравейте приятели. Вече два месеца се говори за това заедно ли са Ханде и Керем. Официална информация няма -нито от двойката, нито от агентите им. За вас събрах на едно място всичките предполагаеми причини за раздялата на най-обичаната двойка в последно време, които се разпространяват през последната седмица в мрежата:

Керем е изневерил на Ханде с турска блогърка.

Ханде има ново любовно увлечение – милионерът Атасай.

Кая Ерчел е бесен на Керем, защото е убедил Ханде след края на договора и с Дисни да заминат за дълъг период от време за Щатите, като дори се говори, да се установят за постоянно там. Баща й е бил твърдо против, като дори е изтрил бъдещия си зет от Инстаграм, твърдят близки до двойката.

Керем е зарязал Ханде, защото е превзета лигла, на която не може да се угоди. Постоянно го игнорирала.

Гамзе иска второ дете, Ханде също иска дете (да са бременни по едно и също време), Керем не е готов за баща.

Керем не иска да се жени.

Клауза в договора на Дисни има, че трябва да прекъсне всички соц. контакти с предишния партньор (от филм или сериал), в който е участвал актьора – (инстаграм, фейсбук, туитър, ютуб-канали). В случая с Ханде нейният бивш партньор е настоящ реален и става конфликт, но мениджърите са предложили, след обсъждане с всички замесени страни временно да го отпише и изтрие всичко свързано с него. След заснемане на проекта тази клауза отпада. Остава само, че трябва непрекъснато да рекламира новия си филм/сериал и партньора си. Забранено е да дават спойлери. Ако проектът се провали заради изместване на фокуса към ХанКер има неустойка от 4 млн. долара, които трябва да плати Ханде и агенцията й.

Ханде иска да напусне агенцията си и да се отдели от тях, но от там и правят номера и се опитват да я принудят да преподпише за още 5 години.

Любовта на Ханде Ерчел и Керем Бурсин не е приключила. И двамата са решили пред феновете да разграничат малко ХанКер. Те искат да са известни, не с любовта си, а с работата си. Фенове, журналисти не оставят двойката сама. Не искат никой да се меси във връзката им, казват, че вече няма любов, има работа. „

Sparkling Heart

# 617
  • София
Искам да поздравя арабите за труда да съберат всички клюкини на едно място! Посмях се от сърце, признавам си. Причината е някъде там сигурно, може да е комбинация от неща. Но така описани “причините” по-скоро ме забявляват. Керем и Ханде са оставили впечатления у мен за сериозни хора. Затова отхвърлям възможността да са се разделили заради изневяра, агенции или сърдит баща. Мисля си, че причината е съвсем тривиална - несходство в характерите. Нещо са се разминали по пътя. Дори не мога да гадая дали страдат в момента или не, дали са ядосани един на друг или не. Ханде може да го е изтрила, не защото скубе коси вкъщи и рони крокодилски сълзи, а защото тя така ги разбира нещата. Керем пък може да я следва, не защото праща букети, моли за прошка и се бори за любимата, показвайки, че за него нещата не са приключили, а защото така разбира той нещата. Което за пореден път показва различия в разбиранията им, може би е имало много такива различия и са били непреодолими. Wink

# 618
Никога не съм вярвал във връзката между Ханд Ерсел и Керем Бюрсин!

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/hande-ercel-ile-kere … mamistim-42021536

няколко мнения, чрез гугъл

Сякаш Хенд Ерсел и Керем Бюрсин късат парче по парче всяка седмица. Ерсел направи последния ход и спря да следва Бюрсин в Instagram. Какво ще кажеш до края на тази връзка?
Orkun Ün:  Не питай... Това е панаир. Така или иначе никога не съм вярвал във връзката между двете имена. Какво са направили с раздялата? Ако всичко свърши, край, какъв е смисълът да го удължим? Това не е шоу, а истински живот!

←  Onur Baştürk: Фактът, че принудителната любовна афера на двамата водещи актьори от най-скучната и зла серия в света не може да приключи, е също толкова скучен.

Ömür Gedik: Някои раздели са такива. Вместо да изгорите напълно корабите, ще бъдете снижени до сонда от другата страна, откъсвайки листата един по един. На тези, които казват, че На Ханд и Керем мирише на публичност, може би такава раздяла. Не ми се казва, че връзката е била "чиста публичност" като Оркун.

Savaş Özbey: : Керем се държи джентълменски. Първо чакаше другата страна да го развърже. Той вероятно ще излезе себе си, вероятно за нула време.- който разбира да поясни, че малко ми е мъгла

# 619
  • София
Heart Реакцията на Неслихан на видеообръщението на  Керем Heart Eyes
https://twitter.com/i/status/1502989785228578818

Любимият ми ХанКер пост, превърнал се в най-харесвания пост в Турция. Изтрит, но не и забравен. Wink

Каквото и да си говорим, ХанКер ще се помнят. Разделени или заедно, те оставиха една следа у всички ни. Вълнуваха ни, усмихваха ни, караха ни да мечтаем. Това не се забравя. Няма да забравя и всички емоции, които изживях покрай тях и сериала. А тази снимка по-горе идеално описваше връзката им такава, каквато аз я виждах. Виждах двама много влюбени един в друг хора, открили хармонията заедно. Виждах спокойната и премерена Ханде, която внася нужната доза ред в живота на Керем. Виждах енергичния Керем със свободен дух, който внася необходимата доза лудост в привидно подредения живот на Ханде. Виждах двама души, намерили своя пристан в лицето на другия. Мислех, че в техния случай различията ги допълват, а във важните неща са еднакви и по този начин ще изградят една стабилна и хармонична връзка. По-добри заедно, така ги виждах. Simple Smile

Heart  Бърборанка,   Hands Thumbsup

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 15:59 от Dilemi

# 620
  • София
Голяма кампания за омаскаряване на Ханде тече в Турция. То не беше Мурат-2, сега е Атасай Камер...
Направо ми е жал за това момиче. Какво искат от нея. И защо непремено само тя трябва да е виновната. Керем света вода ненапита, ангел Господен, а Ханде същински дявол. Това просто вече е прекалено. Никой не знае, за какво са се скарали, дали са се сдобрили, но вече анатемосват само Ханде. Към греховете й можем да прибавим, че е много красива, работлива, гони си целите, влюбчива до полуда и има милиони последователи, които я обичат. Всичко това говори за ЗАВИСТ. В огромни размери.

Слушах един от анализаторите, който обясняваше, защо не излизат с обяснения. Казано им е да не дават никакви интервюта. Както виждаме дори и техните мениджъри мълчат. Чудя се на техните папараци. Бяха много активни и непрекъснато ги дебнеха ту пред фитнеса, пред офисите, пред дома на Ханде и все някак успяваха да ги хванат. Дори и случайно на улицата. Как пък сега нито един от тях не може да ги заснеме тайно дори от далече. Ако Керем си е в неговия дом, спокойно могат да го причакат и да го попитат. Или пред розовата къща да прихванат Ханде. Те не стоят само у дома, все пак излизат. Керем ходи на фитнес. И там ли не могат да го засекат. Въобще това е толкова смешно и съшито с бели конци. И във вразка с това веднага се сещам, че попаднах на няколко статии, в които се съобщаваше именно това, че на журналистите също им е забранено да говорят за тях. Грози ги съдебно дело за разпространяване на фалшиви новини. Когато ги прочетох аз също не го приех съвсем нормално, но явно има нещо много по дълбоко, което ние не знаем.  Никой не може да ме убеди, че нещата  са такива каквито ние си мислим. Защото ако това е края на тяхната връзка досега поне един от двамата или мениджърите щяха да го обявят. Затова си мисля, че не е свършило. Триене, нетриене, отписване... Това не е показател. Това е моментно емоционално решение. Какво се случва само те знаят. Няма какво да се правим на гадатели. Всеки си измисля своя версия , тълкувания и категорични наши заключения, базирани на фантазиите ни.  Та даже и бъдещето им вече нареждаме. Нека да изчакаме и ще се разбере.

Нейните фенове приканват да бъде подкрепена, като лайкнат тези постове в нейна подкрепа.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 16:35 от БлагаВест

# 621
Блага вест, аз нямам нищо против Ханде, но си мисля, че още повече опит й трябва... Е, Керем щеше да й го преподаде перфектно.. В такъв момент, когато всички дебнат, и най-малкото "вълнение" предизвиква "ефекта на пеперудата".. А Ханде не стои мирна, както прави Керем... Нали знаеш, когато се маскираш и стоиш мирен, поне така е в природата, хищниците не те нападат... Когото обаче мръднеш, си разкрит и ставаш жертва.. Примерът е много примитивен, но животът го доказва.. И не, няма да лайкна снимките, не защото не харесвам Ханде. А защото до нея има някой, когото не познавам и който ми е безразличен.. А пък и не заради него съм в тази тема... Мое мнение!

# 622
В медиите явно са на два фронта едни говорят че са разделени други че не са разделени. Аз искам да вярвам на вторите че в крайна сметка двамата са заедно и правят всичко това да държат медиите далеч от личното им пространство.

Казват че Керем е носил блузата на Ханде в която тя пусна клипа където яде сняг.

Когато Неслихан егостувала в предаване Керим се е включил на живо и той е носил същата синя блуза.

# 623
  • София
mury9  Като не искаш не я подкрепяй. Никой не те кара насила. Аз бих я подкрепила, защото това е много грозна кампания за нейното дискредитиране.

Не съм съгласна с това, че Ханде трябва да стои мирна. Всеки има своите разбирания и реакции. До кога да стои мирна. То не се спряха да измислят компромати срещу нея. Не съм на мнението че "Преклонената главица, сабя не я сече". Крайно време беше да реагира.

Относно това, колко добра актриса е и тук се разминаваме. Когато я попитаха в едно интервю за иснапанско списание, с кой испански артист тя би искала да играе, посочи Мигел Анхел Силвестре. И точно след 24 часа той я последва в Инстаграм и й направи официално предложение, заедно да осъществят мечтите си. Ханде и досега не е отговорила на предложението му.  Крайно време е да се свърже с него и да направят един общ проект, за да им докаже колко слаба актриса е. Този Мигел Силвестре е  известен артист. Участва и в Холивудски проекти. Ако тя е някоя посредствена, той би ли предложил да играе с нея. Време е Ханде да се размърда. Да излезе от тази отровна турска атмосфера на интриги, оплюване и компромати. Да им натрие носовете. Защото това момиче има огромен потенциал, който няма как да се развие в Турция с техните смешни ромкоми. Хайде Ханде, действай смело. Както се казва: "Никой не е пророк в собствената си страна".

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 17:57 от БлагаВест

# 624
Ох , това търсене на знаци / сенки / кучета по снимки, където ги няма, почва вече да прилича на болестно състояние.

Азисия, блузите са съвсем различни, единственото общо е цветът им , който на живо сигурно няма и да е същият.

Дари май беше споделила, че след раздялата на Демет и Джан феновете са ги спрягали за двойка още 6 месеца, при нас 6месеца е минимумът! Поне за една година гласувам аз! Joy

# 625
mury9  Като не искаш не я подкрепяй. Никой не те кара насила. Аз бих я подкрепила, защото това е много грозна кампания за нейното дискредитиране.

Не съм съгласна с това, че Ханде трябва да стои мирна. Всеки има своите разбирания и реакции. До кога да стои мирна
. То не се спряха да измислят компромати срещу нея. Не съм на мнението че "Преклонената главица, сабя не я сече". Крайно време беше да реагира

Да, никой не ме кара насила, но това не пречи да изразя мнение, нали!? Или?! Може би пречи... Чудесен пост в полза на Ханде, актрисата... Само че аз бих подкрепила личността-Ханде, актрисата-Ханде, а не рекламното лице на еди коя си марка, та заедно и с бижутер-собственика, който пък грам принос няма нито за развитието на Ханде като личност, пък още по-малко като актриса... Неудачен подбор на снимка, смятам, може би да провокират Керем... Но това е друга тема.. И още нещо... Да, нека реагира, като е решила... Но този й вид реакция, води до това, което написах в предишния пост.. Явно е неуверена и нещо я спира да го направи по познатия начин, както това се случи с Мурат бей.. Пак мое мнение, между другото! Блага вест, ти си! ❤️ Обичам те, да знаеш!

# 626
  • София
mury9  Като не искаш не я подкрепяй. Никой не те кара насила. Аз бих я подкрепила, защото това е много грозна кампания за нейното дискредитиране.

Не съм съгласна с това, че Ханде трябва да стои мирна. Всеки има своите разбирания и реакции. До кога да стои мирна
. То не се спряха да измислят компромати срещу нея. Не съм на мнението че "Преклонената главица, сабя не я сече". Крайно време беше да реагира

Да, никой не ме кара насила, но това не пречи да изразя мнение, нали!? Или?! Може би пречи... Чудесен пост в полза на Ханде, актрисата... Само че аз бих подкрепила личността-Ханде, актрисата-Ханде, а не рекламното лице на еди коя си марка, та заедно и с бижутер-собственика, който пък грам принос няма нито за развитието на Ханде като личност, пък още по-малко като актриса... Неудачен подбор на снимка, смятам, може би да провокират Керем... Но това е друга тема.. И още нещо... Да, нека реагира, като е решила... Но този й вид реакция, води до това, което написах в предишния пост.. Явно е неуверена и нещо я спира да го направи по познатия начин, както това се случи с Мурат бей.. Пак мое мнение, между другото! Блага вест, ти си! ❤️ Обичам те, да знаеш!
Никой не ти пречи, изразявай си мнението спокойно. 
 Но нещо не си разбрала. Това не е ракламното лице, което трябва да се подкрепи. Това е подкрепа срещу измислената връзка на Ханде с Атасай Камер. Затова са избрали точно тези снимки.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 18:20 от БлагаВест

# 627
  • Кърджали
Много ми хареса клипчето с посланието от Керем за Неслихан..Неслихан така му се радваше, личеше си. Мама и син ❤️ Дано съдбата си срещне пак в някой проект
.
Това с търсенето на "улики" ,че Керем и Ханде не са се разделили вече минава границите на нормалното (то отдавна ги мина, ама нейсе), и върви към болестно състояние у част от феновете. Все едно па светът започна и свършва с ХанКер. Малко на преиграване ми върви вече..
Пак казвам - и аз ги харесвах като двойка, ама като не се е получило, не се е получило. Зорлем ли да се съберат, за да угодят на феновете им...

# 628
  • София
Много ми хареса клипчето с посланието от Керем за Неслихан..Неслихан така му се радваше, личеше си. Мама и син ❤️ Дано съдбата си срещне пак в някой проект

# 629
Много ми е странно и на мен как така журналисти не са причакали някой от двамата, че да си зададат въпросите директно на тях. Знам, че и това ще стане, но се забавиха hahaha

Общи условия

Активация на акаунт