Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 550
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Я да ви питам - има ли все още бебета, които отказват да ядат, мойта мамунка, ако може само на банан и тиква ще живее и то пак яде не повече от 100 гр., направо откачам вече, такива манджи й въртя и не и не.

# 31
Ха честита нова тема и от нас!
Ние вече всички сме болни Sick Пазете се, че тоя грип ни повали семейно, а междувременно и майка се обади,че те с брат ми също са болни...абе пазете се, особено децата, че е гадно. Не мога да дишам от 2 дни. Добре, че децата са по-добре, че вчера бяхме за филм.
Ние също регистрирахме падане днес. Катя се преобърна с пакяка #Crazy Направо ми прилоша, вече и ам не мога да я оставя, а понеже тя иска само да хоси и да стои права, това ми беше спасението. И ако знаете колко смело се пуска , все едно може идеално да върви, без да си дава сметка , че всъщност не може ooooh!
ПОдаръците за коледа ще са голям зор, че и вече по 2, а и тя ще бъде една много тежка коледа .... Cry
А ако знаете как ви завиждам за детските клубове в София, тук са ужасни, малкото които има. А те наистина са малко-2 или 3 и са гадни.
За коледно парти, във Варна ще се организира карнавал в Грандхотела, но може би ще е  по-интересно за по-големите деца.За варненки има тема в Календара на събитията.'
Целувки на всички Heart Eyes

# 32
Здравейте, днес форума е ужасен...постоянно има проблеми
Като говорим за коледни подаръци, аз се спрях на това : http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=1219 , ако не проходи до тогава естествено  Joy . Преди 2 дни си направих експеримент сложих го прав облегнат на стол и му подадох моите ръце и след като ме хвана започна да прави ситни балетни стъпки без изобщо да го придържам, като само той се държеше за ръцете ми, интересното е, че това упражнение го прави само с мен, с баща си подскача, а с баба си сяда  Laughing
Герчо, аз започнах страшно да забравям, говоря си с някой в офиса по телефона появява се някой друг с някоя спешна задачка и забравям какво съм обещала  Rolling Eyes направо умрях от срам 2-3 пъти  Embarassed ама им казах на хората да ме извинят, че съм кукувица, но не си спомням какво сме говорили последно  Embarassed същата работа с гърците хората ме чакат по 1 седмица да им позволя инсталация на нещо ново, а аз си мисля, че вече е сложено и върви  newsm78  и все по-зле ставам  Sad ама при мен май е от егн-то а не от бременноста, ще си купя онова как беше  hahaha , ако се сетя как се казваше  Joy,  от рекламата за стимулиране на паметта и за студени крайници  Joy

# 33
Привет,
тука съм си само дето всеки път като тръгна да пиша в  нашата темичка ми се скапва форума, полудях.
Идеята за партито е супер и без това като е гадно времето само по моловете обикаляме.

Оф...с тия подаръци винаги зациклям много жестоко.Нямам идея какво да му купя на малкото мишле, има играчки всякакви вече.Аз и за останали членове на фамилията нямам идея какво ще купувам.

Ади, и аз обикалях като луда за обувки за малкия и нищо не намерих.Купих едни от Премама , бяха му малки, смених ги за по-големи , друг модел на Чико пак бяха малки и тях ги върнах.Харесах си едни на Геокс и сега понеже няма по-голям номер от 18 в нито един от магазините им ще ги поръчвам от някъде, ако не намеря заместител. Иначе са жестоки ,тип ботушче с пух, направо очите ми останах в тях.

Иначе Константин вече не знам колко пъти е падал след като откри новите способности на тялото си.Оставям го прав на огледалото самичък- говори си нещо, целува си се -голям смях пада или се хваща за краката на един висок стол и ходи сам.Пропълзява целия етаж и ту се клюмне на една страна и падне.Иначе сериозно се удари веднъж в огледалото и веднъж в кошарата за игра.

Айде лека вечер от мен

# 34
Кетито, вие от къде си взехте Бревито? Аз нещо не мога да се сетя да съм мяркала някъде тази марка  newsm78 Доколкото разбрах от другата тема сте го взели за о/о 220лв, така ли е?

За партито наистина трябва да се организираме бързо, защото много бързо всичко се резервира. Но аз за жалост въобще не съм в час с тези клубове  Rolling Eyes Нито един не знам. Дори не знам как точно изглеждат. В смисъл в отделни сгради ли са или към нещо друго  Rolling Eyes Ако някоя мама е по-наясно да казва и ние ще помагаме с каквото можем, за да стане бебешкия купон Grinning

# 35
  • София
Аз също съм навита за детско коледно парти. Близо до нас правят такъв детски клуб, но още не знам какво точно ще представялява. Ако съдя обаче по съоръженията, които вече са вътре  до Коледа ще са го отворили. Ако имам нова информация ще ви пиша пак, ако сте навити разбира се...  bouquet

# 36
мами в гугъл като пиша детски парти клуб излиза безброй инфо,имат си сайтове,цени,снимки и т.н.
извадих тези да ви улесня

www.pateta-bg.com
www.tinki-winki.net
www.mentovnosorog.com
www.moetogardze.com 
www.prikazka.net
www.mickey-mouse.hit.bg
www.bunny-bg.com

аз съм чела добри отзиви във форума за патета и мики маус

# 37
  • София
Прасенце  Hug, че си дала линковете. На мене май Патета най-много ми хареса по снимки. А иначе аз съм била в Двете феи (което е на съседната улица на Патетата), но не съм влизала в стаите за игра. Кафето ми хареса Wink.
Само никъде не приемат деца под 1 година - това за почасово гледане, но все пак трябва да ги предупредим хората какво ще им се случва с нашите бебоци.
Много се запалих аз по идеята за бебешко парти.   bigdance2

# 38
Патетата се намира точно до офиса, където работя и съм говорила, че могат да гледат почасово Лора след като проходи. Иначе хранят бебоците, сменят памперси и т.н. Това е малко в страни от темата.

Утре като се връщам от работа мога да проверя дали могат да приемат 10-15 бебета около коледа  Joy Joy Joy

Между другото пак до офиса са и  2те феи и ако имам възможност ще погледна и там и утре ще докладвам  Wink

# 39
Препоръ4вам www.prikazka.net
Познавам виртуално собствени4ката и мога да я питам.

# 40
Браво, Прасенце  Hug На мен почти всички клубове много ми харесаха, само от Моето гардже не видях нещо снимки и не знам, а Тинки уинки ми прилича по-скоро на кафе  Rolling Eyes

Който може да ходи да провери и да правим резервация  Peace

# 41
мерси Hug
ето тук намерих отзиви от майки за клубчетата,те са правили там рожденни дни но пак инфото е полезно-тук видях добри думи за патетата и мики маус а за моето гардже ни каза Герчо

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68849.20

Иленце Hug защо само 10-15 бебока,надявам се да сме повече Hug

# 42
Иленце Hug защо само 10-15 бебока,надявам се да сме повече Hug

Взимам си бележка веднага ще питам за 90 +/- 10  Joy Joy Joy

# 43
Здравейте, майчета-зайчета!

Идеята за Коледно МАРТ-бебе парти е СТРАХОТНА! Пишете ни и нас с Преслав "ЗА".

Уф, а нашите мъки със стомаха май нямат край... Сега май се оказва, че имаме проблем с глутена... Той понеже действал с натрупване, та затова чак сега, след около 3 седмци след захранването с глутен, се проявяват признаци... Утре ще ходим на консултация с гастроентеролог и на изследвания и т.н. Стискайте ни палци да се окаже нещо временно, а не този глутен...  Praynig

КатеН, ама ти абсолютно нищо не казваш как я караш бремеността... Почвай да ни подготвяш психически Simple Smile
'Ми я вземете се грабнете с ЕлиГ и елате до Софето на бебе-парти за Коледа...  Hug

А по въпроса със затъпяването, аз затова си ходя от месец-два с едно тефтерче, в което пиша ВСИЧКО, ама абсолютно всичко - телефони, задачи, обещания, идеи и т.н... Помага...

# 44
  • София
veselina_s_p -Столчето го взехме то Малечко за 280лв.Бяхме си харесали на ПЛЕЙ, обаче то тяма такъв наклон. PeaceТова ляга най много и е с възглавничка.А и аз съм на мнение,че не е важна гъзарията,а на детето да му е удобно Peace

А за бебешкото парти Peace
Аз съм работила в една детска стая в София ленд и веднъж имахми рожден ден с 14 бебета, под 1 годинка-голям смях падна  hahahaвътре беше пълно с проходилки-като блъскащи се колички бяха rotfImbo

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 10:01 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт