Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 556
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Я да ви питам - има ли все още бебета, които отказват да ядат, мойта мамунка, ако може само на банан и тиква ще живее и то пак яде не повече от 100 гр., направо откачам вече, такива манджи й въртя и не и не.
daizy , да има - Стела!Може би защото те двете с твоята Али са на една и съща дата родени и нещо покрая звездите Joy Поне има нещо ,което знаеш че Али със сигурнист яде и може да й го добавяш към всичко та да си сигурна , че ще   го яде, а Стела е на приливи и отливи - преди не харесваше моркови , а оня ден като й дадох ябълка+морков на Хип ги хапна с удоволствие , днес пък ми отказа кашата с круша , а пък уж крушата преди я хапваше с кеф. Абе бебешк му работа!

# 46
  • Sofia
Уф, а нашите мъки със стомаха май нямат край... Сега май се оказва, че имаме проблем с глутена... Той понеже действал с натрупване, та затова чак сега, след около 3 седмци след захранването с глутен, се проявяват признаци... Утре ще ходим на консултация с гастроентеролог и на изследвания и т.н. Стискайте ни палци да се окаже нещо временно, а не този глутен...  Praynig
boriva, а какви са всъщност признаците във вашия случай  newsm78 ? И ще стискаме палци всичко с изследванията да е ок  Hug  Hug  Hug!!!

# 47
  • София
Я да ви питам - има ли все още бебета, които отказват да ядат, мойта мамунка, ако може само на банан и тиква ще живее и то пак яде не повече от 100 гр., направо откачам вече, такива манджи й въртя и не и не.

ооооооооо 100 гр,-това ни се е случвало 1-2 пъти Blush
Аз редовно хвърлям пюрета! ConfusedНие хапваме по 80гр макс. PeaceА понякога 20-30
Като не иска и аз го излъжа нещо и след 5мин-фонтанче от пюре Sick

# 48
Здравейте мами и бебоци! Simple Smile
И ние с Янето отдавна не сме се мяркали насам,но и аз поработвам вече от време на време и не смогвам дори да прочета темичките,камо ли да пиша.Добре сме,Яна още няма нито един зъб,много е щура...постоянно стърчи изправена,неуморима е.Вече като,че ли започна да влага мисъл в постъпките си.Сред 4-5 човека в стаята примерно,като я попитам къде е тати и тя го посочва:)По същия начин разпознава и едно гумено пате ,заобиколено от още поне десетина играчки.
Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=66754&photo=37
Лека нощ.! Hug

# 49
boriva, а какви са всъщност признаците във вашия случай 

подуване жестоко на стомаха (изглежда като глътнал балон), много газове (уригване и пръцкане постоянно), отказва вечерното хранене преди лягане, реве жестоко привечер очевидно от дискомфорт и не иска да спи... и това се получва винаги след кашата (глутенова) в 5 ч...от няколко дни насам... първо мислех, че го прехранвам, но ефектът е същият и да изяде 20 г... та педито ни се съмнява, че или е модифицирана проява на лазтозната непоносимост (която си докарахме от бебе и ни избива от време на време), или е начална форма на цьолиакия (глутенова ентеропатия)...въпреки, че го захраних с глутен по негово предписание, а не на своя глава, на 7 месеца...

ще видим какво ще кажат спецовете...

# 50
Борива стискам палци да е фалшива тревога!  Praynig
сега още повече ме е страх да дам глутен  Stop аз днес дадох месо за пръв път (пуйка) и той няколко часа след това върна, ся се чудя дали не му дойде много тежко, то аз трябваше по-малко количество да му дам, а той си изяде доста голяма част от буркана, който е 190  newsm78 дано само да не е няква алергия...
Има, Боби също ту яде, ту не. Има само едно зеленчуково пюре, което май поне половин буркан изяжда, то е на гербер зеленчуков букет. Досега най-много по 130 грама е е изяждал и днес май повече от пюрето тиква с пуйка...
И аз се чудя какво столче да взема  newsm78 ще ми се като давам толкова пари да е до по-голяма възраст, вашите до колко кг са? А идеята за парти е наистина добра. Аз да ви кажа хич не ми се ще да идва коледа, отсега ми се свива сърцето като си помисля, че няма да го има татко, а определено това му беше любимия празник и той правеше у нас коледното настроение и за майка ми също ще бъде много тежко сама, аз няма да мога много да я разсейвам  Confused но пък ще ми е първа коледа с малко човече  Wink
Лека нощ на мамите и бебоците!

# 51
  • София
Tweety -И НИЕ ТОВА ПЮРЕ ГО ЯДЕМ НАЙ-МНОГО
boriva -УЖАС, ДАНО СЕ ОПРАВИТЕ И ДА НЕ Е ОТ ГЛУТЕНА Praynig
Аз вече хич не го ща този глутен CrazyМоже ли след 10-11месец да се даде Thinking

# 52
  • София
Още един глас за зеленчуковия букет на Гербер. Simple Smile Даже днеска отидох и купих пиле, пуйка и заек със зеленчуци на Гербер (3 пюрета, не едно с всички меса Wink), може и те да вървят като букета.

Стискам палци Преско да се оправи и да не е алергичен към глутена.

# 53
  • София, център
Столче http://www.family-bg.com/catalog/prX_1205.htm

http://monitrade.911.bg/a2/offers.asp?p=2096431

http://monitrade.911.bg/a2/offers.asp?p=2096429

http://monitrade.911.bg/a2/offers.asp?p=2096428

Интересното е че при някои от тези столчета, позициите на облегалката са отделно описани от позицията на стола, което навежда на мисълта, че може би е възможно да се "монтират" с гръб към движението! Това го копирах от темата в която се говори в момента за столчето и кога е време да се смени!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141934.msg2701734#msg2701734

Всички лягат на поне 5 нива...

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 23:52 от adiland

# 54
добро утро,
пишете за столчетата, сега да ви кажа аз какво реших.
В неделя ходих до Малечко, на Бреви столчето лягаше най-много и цената му беше добра, около 250-300лв. Харесах и това на Макси кози http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_125&products_id=1121.
Чикото нещо хич не ми хареса, а на Плей ми е скъпо.

# 55
Борива, много отвратително е това със стомахчето  Sad Дано се оправи бързо бебо  Praynig

Кетито, няма проблем да забавиш даването на каквато и да е храна, докато ти си прецениш  Peace Аз дадох на 7м глутен и ние нямахме никакъв проблем /пу-пу/ Но при всяко дете е различно.
Сега има тема във форума за храненето за свинското месо. Не знам защо повечето мами са на мнение, че свинското месо се състои само от бекон и сланина и повечето или не искат да го дават въобще, или ще го дадат най-рано в първи клас  newsm78 Но всеки си решава в крайна сметка

Ади, и аз се заглеждах по столчетата на Кенгуру. Много добре изглеждат на външен вид, но още се чудя дали да не заложа на по-"класна" марка. Вчера дори се чудех дали да не взема направо Макси-Кози  newsm78 Попринцип не я харесвам тази марка, но на Запад май тя е най-тачена за столчета за кола откъм сигурност  newsm78 Знаете ли дали има столчета на Макси-Кози, които да обхващат поне две групи  Rolling Eyes

# 56
  • София
добро утро,
пишете за столчетата, сега да ви кажа аз какво реших.
В неделя ходих до Малечко, на Бреви столчето лягаше най-много и цената му беше добра, около 250-300лв. Харесах и това на Макси кози http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_125&products_id=1121.
Чикото нещо хич не ми хареса, а на Плей ми е скъпо.

ДаБреви там определено е най-добрия избор
Саме недостотъка им е че са много високи

Тези на Макси кози и аз ги харесвам, но ни казаха , че сме малки за него тогава

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 09:54 от ketito

# 57
  • София, център
Аз най-вече гледам удобство и функции при моите покупки... така беше и с количката! Няма значение цената и марката... за количката нямаше как да взема евтина и да е с толкова функции като моята Бебе комфорт, но бях приятно изненадана от Кангару ( или там както се пише ), че имат тази функция  за полягане на столчето и то на тази цена... и че едно от столчето, на което съм дала линк е до 25 кг, което е още една група нагоре за цената от 145 лева!

# 58
  • София
veselina_s_p Две групи кг.ли newsm78

# 59
adiland, благодаря за информацията, бях ги гледала тези столчета, но бях забравила за тях, а наистина изглеждат добри, особено за тази цена  bouquet
boriva, дано проблемите със Преско се окажат временни и всичко да е наред Praynig
Ели, Туити, знам какво е, а и наистина е много тъжно да "празнуваш" Коледа без любими близки, но не забравяйте, че те са винаги край вас, а и вътре във вас чрез мислите. А и това е много детски празник, направете го хубав заради децата  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт