Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 625
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мами,
Днес цял ден сме навън, прибрахме се само, за да спи следобед и после пак излезнахме.
За столче и аз мисля по въпроса. Нашето ни е подарък и е между кошница и столче - пише че е до 12 кг. Леля й го донесе от САЩ. Незнам точно каква марка е, но и е много удобно. И на мен ми хареса това столче, което е за 2 възрастови групи. Май ще си изберем такова. Ако някой си го вземе, нека сподели отзиви.
Ето ви един сайт за говорното развитие и хранене http://consult.speednetbg.net/

# 76
Борива, много неприятно, дано не е цьоликалия, аз глутен мислех след 10 месец да въведа, ама пусти Алин запек Mr. Greenме принуди да й давам всеки ден овесени ядки, иначе нищо друго глутен - съдържащо не съм й давала, тя не че яде де.
 Май ще се принудя и млечни да почна да й давам че неще си пюретата и тва е, май ще сложа малко извара - пък да видим, аз каква я мислех, а каква стана.
Да ви се похваля днес нашите изведоха детенце и аз се видях три часа сама вкъщи, търкалях се в кревата от кълка на кълка без обичайните придружителни мрънканици и глезондрене, въобще живот.

# 77
здрасти маминки Hug

Иленце  :love:90 бебока звучи доста по добре bowuuти ходи ли да попиташ

Тасинка можеш ли да сложиш анкетка,кой парти център най се харесва на мамите-незнам дали идеята е добра newsm78

Борива стискам палци да не е цьоликалия Praynig

кажете за уокърите не ви ли притеснява,че може да пада назад бебока newsm78на мен ми приличат на разполовени проходилки newsm78
аз се чудех за нещо подобно
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_103&products_id=1289
но пише от 1 година,в същото време е според мен доста обезопасено newsm78

мами форума ме тормози днес 2 пъти ме кара отново да се регистрирам,не ми побликува мнението,даже ме отхвърли преди малко-вие имате ли подобни проблеми newsm78

# 78
Здравейте,

Днес много на бързо обиколих Двете Феи и Патета. Не сме се уговаряли с вас за дата и ден от седмицата, затова ги питах за най-близките дни до 24ти, които са свободни. И така:
1. Двете Феи - широко, просторно, кафето е по-голямо. Разпиляват по земята играчки за дечицата или може да ги пуснем всички в басейна с топки. 21.12 им е свободен. На дете е 10лв, което включва сокче, сандвич и малко подаръче. Това е за 2ч. Обясних им, че на 9м бебе едва ли му е нужен сандвич, а те ми казаха, че щяли да ни ги дадат на нас  Joy И други форумки са празнували там /май ноемврийките бяха/ може да ги питаме за впечатления /адрес: ул.Страцин 4, тел. 9616655, 0897835483/.
2. Патета - по-малко е всичко. Ще бъде всичко в коледна окраса, ще има елха, коледна музика и може да надуят балони ако искаме. Цената е 4лв на дете май пак беше за 2ч. newsm78 Може да извикат дядо Коледа и Снежанка да изпеят песничка, да изиграят хорце и да раздадат по малко подаръче на децата. Дядо Коледа и Снежанка за половин час са 60-70лв. 19.12 и 20.12 са свободни /www.pateta-bg.com/
В Двете Феи сигурно също ще е украсено, но жената беше заета с други хора и не успя да ми обърне много внимание, а аз нямах възможност да я изчакам.

Hug Hug Hug

# 79
Момичета, благодаря за съпричастието. В петък сме на лекар, ще докладвам... Имам опасения обаче, че това ще се окаже, защото от вчера след посещението на педи, не давам глутенови неща (метода на изключването) и детенце е просто слънчице - смях, спокойствие, спане по график - всичко е ОК. Tired Ох, честно казано надявам се да е временно, дори да е алергия към глутена, защото от нея може да се развие и АБКМ, абе не искам да ви разправям... Мисля, че тези, които не са давали глутен, май по-добре да не бързат - вчера, като изчетох по нощите всичко във форума и на още 2-3места за глутена, се оказва, че 9-10 месец си е най-сигурно. Тогава, ако направи проблем, явно си е нещо вродено, а не е в резултат на недоразвит организъм... Абе аман от белтъци... ooooh!

Аз съм за 23.12. за партито.

А зеленчуковите пюрета на Гербер са много хубави наистина, ПРеслав ги яде всичките без проблем, също и месните, като имате предвид, че Хип яде само пуйката, а другите меса не ги ще.

# 80
Иленце страхотна си-мерси Hugа кой клуб е по нов и с по нови играчки newsm78

# 81
Борива, стискам палци да не е алергия към глутена.
Аз също имам столче за кола като на Катето и го купих преди 2 месеца сигурно. Вози си се в него като цар. Много си го харесва. Кошницата му беше много ниска, а сега стола е висок и може да зяпа през прозореца и е много щастлив. Като го возим по тъмно и направо е супер щастлив - светлинките по магазините и уличните лампи му харесват много. А и на тази кошница нещо вяра и нямах та се возех при него на задната седалка и само веднъж-два пъти съм си позволявала да го возя, когато съм сама с него. Сега със столчето се родих направо. Много е стабилно.
За коледното парти аз съм ок и за двете дати, които е предложила Зори, ама май си нямаме организатор....
Сега прочетах на илето отговора и да редактирам моя. Значи според мен задължително трябва да има дядо коледа и снежанка - то иначе си е обикновенно посещение на детски парти център и няма нужда да се бутаме около коледа в най-голямата тарапана, а можем да си отидем дет се вика и тази събота и неделя.
Прасенце, Аз вчера купих на Иван подобен джип ама без този жълт "обръч". Бяхме много смешни всички - малкия седи самотен на пода и гледа как всички големи да се струпали около играчката му и се опитват да я сглобят. Все едно си я бяхме купили на нас. Голям смях падна.... Ама след 1 час успяхме да я сглобим и беше много щастлив да се вози отгоре - само дето майка-забраванка беше забравила да пита за батерии та клаксона не работеше ама...

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 19:21 от Ger4o

# 82
Двете Феи е нов клуб от 2м. А иначе и на 2те места играчките бяха сходни. Аз гледах да дали има басейн с топки  Wink

# 83
Иленце Hug ти били поела организацията,вече си направила половината-можеби да се видим в парка и да ти дадем паричките да капарираш-аз съм ок и за двата клуба и за дата която кажете,само за часа е добре да се уточним

# 84
Сега видях на визитката, че и Двете Феи имат сайт: www.dvetefei.com

# 85
Мога да организирам само ако е в един от двата клуба, защото са ми близо до офиса. Но ще ви помоля да ми кажете точно какви са ви изискванията.
Парите мога и аз да ги капарирам.

# 86
супер ,аз съм за Илето организатор и двата клуба ми харесват,само в двете феи ме притесни че при топките няма как да се заврем и ние за да пазим бебешорите-има много висока мрежа newsm78

# 87
басейна с топки е същия и в Патета, мога да питам дали могат да махнат мрежата.

# 88
И за съм ЗА Илето да резервира в някой от двата клуба  Peace

Но със сигурност трябва да има Дядо Коледа и Снежанка. Иле, питай в Двете феи дали могат да организират и там това.

Освен това според мен е по-добре да направим резервация за 4ч. Два часа нещо ми се струват малко  newsm78

Аз ще дойда на която и да е дата. Работата ще почака  Naughty

# 89
  • София
Ние също сме там. Не знам точно как ще се придвижим, но ще дойдем. Мъниците едва ли ще разберат нещо от всичко това, но ще им направим снимки. Laughing Освен това мисля, че ще се съберим доста бебешори и трябва да се попита колко човека могат да се съберат в залата, като се има в предвид, че бебетата са малки още и ще трябва да сме с тях.

Общи условия

Активация на акаунт