А мислите ли че бебетата ще разберат нещо от дядо Коледа и Снежанка

Прасенце аз имам същия камион от Симона тя никога не се е качвала върху него да се вози а обикновенно го буташе отзад за дръжката даже с него проходи и много си го харесваше. Това което ме изнененада скоро беше ,че наш приятел работи в магазин в който продават такъв тип играчки и каза че ги давали за след годинка но не било хубаво преди 2 да се слага бебето отгоре защото му се искривявали краката
аз лично не го вярвам това защото чико си е фирма която не е от вчера и все си мисля че играчките са съобразени със развитието на децата пък и него не го намирам за някакъв особено компетентен
та мисля нашия да го взема вече /че съм го складирала при свеки/ да видиме Алекс дали ще се справя да играе с него или е още малък.
Единствения проблем е, ако някое бебче спи точно през тези 2 часа. Ама майката само трябва да го доведе спящо в клуба и веднага ще бъде събудено.

Иначе за сега нямам голям апетит, дори съм свалила 1-2кг.,ама аз запаси си имам бол.
В петък съм на първа консултация. Не се ограничавм във вдигането на Преслав, защото до обяд съм сама, няма кой да го носи. За сега нямам оплаквания, всичко е наред.
но виж дядо коледа не е за отказване 
Тези на Чиполино ми се струват по-стабилни от тези на Чико, но не знам дали това е по-добре или не. В смисъл дали е по-добре да имат повече упора или макс. да разчитат на себе си? Какво мислите вие?