Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 630
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
И мен ме пишете за партито без значение къде кога и в колко часа  Grinning
А мислите ли че бебетата ще разберат нещо от дядо Коледа и Снежанка  newsm78

Прасенце аз имам същия камион от Симона тя никога не се е качвала върху него да се вози а обикновенно го буташе отзад за дръжката даже с него проходи и много си го харесваше. Това което ме изнененада скоро беше ,че наш приятел работи в магазин в който продават такъв тип играчки и каза че ги давали за след годинка но не било хубаво преди 2 да се слага бебето отгоре защото му се искривявали краката  newsm78 аз лично не го вярвам това защото чико си е фирма която не е от вчера и все си мисля че играчките са съобразени със развитието на децата пък и него не го намирам за някакъв особено компетентен  Thinking та мисля нашия да го взема вече /че съм го складирала при свеки/ да видиме Алекс дали ще се справя да играе с него или е още малък.

# 91
И мен ме пишете за партито без значение къде кога и в колко часа  Grinning

Прасенце аз имам същия камион от Симона тя никога не се е качвала върху него да се вози а обикновенно го буташе отзад за дръжката даже с него проходи и много си го харесваше. Това което ме изнененада скоро беше ,че наш приятел работи в магазин в който продават такъв тип играчки и каза че ги давали за след годинка но не било хубаво преди 2 да се слага бебето отгоре защото му се искривявали краката  newsm78 аз лично не го вярвам това защото чико си е фирма която не е от вчера и все си мисля че играчките са съобразени със развитието на децата пък и него не го намирам за някакъв особено компетентен  Thinking та мисля нашия да го взема вече /че съм го складирала при свеки/ да видиме Алекс дали ще се справя да играе с него или е още малък.

ох много съм зле забравих да поясня ,че това за камиона го написах за да питам дали някой друг е чувал подобно нещо или да съм сигурна ,че тоя нашия човек е чул недочул и разбрал недоразбрал.

# 92

Не знам дали ще разберат нещо, но все пак си мисля, че ако е направено както трябва ще им е интересно. Маги много обича да си играе с някоя по-лъскава блуза, която е успяла да докопа. Така, че си мисля, че най-малкото ще се впечатлят от шарените и лъскави дрехи особено на Снежанка  Laughing

# 93
  • София
Иле,  Hug

Хайде да си изберем подходящи часове и да се пробваме за 16.12, че е събота - в който клуб има възможност. Ако не става - да запазваме в Двете феи щом е по-голямо и по-ново.

Веси, а и всички - мисля, че 2 часа ще ни е напълно достатъчна лудницата. Аз не съм сигурна, че и толкова ще издържа даже. Simple Smile Единствения проблем е, ако някое бебче спи точно през тези 2 часа. Ама майката само трябва да го доведе спящо в клуба и веднага ще бъде събудено.  Whistling

# 94
Здравейте!
Борива, стискам палци да не е алергия , а ако е да е нещо временно!
Тася , много гадно нещо са тия алергии, дано да не те повтаря!
ние днес цял ден бяхме навън с Ади и Мики, разходихме се много добре ,а и при такова време няма как иначе.
Бяхме и до Бонжур-а на Славейков, за да разгледаме играчките на Фишер Прайс- е уникални са, мога да прекарам в избиране и разглеждане поне 2 часа, толкова ми харесват.Аз взех на Тино едно телефонче и един жираф с купчета-пускаш ги през главата му  все едно и излизат от крачетата с песничка.Константин много се кефи на жирафа, веднага се отвори какво да прави и то не е  пищене, смях и подскачане от радост....

За партито съм за и ми е все едно кога и как, само да стане. Твърдо съм на мнение,че трябва да има Дядо Коледа и Снежанка.

Отчетох се
лека...

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 21:11 от konstans

# 95
  • София
Аз също мисля, че нищо няма да разберат от Дядо Коледа, нито ще помнят нещо, нито ще можем да ги оставим да си играят сами. Симона като я оставя до някое дете започват да се щипят, удрят и крещят,като маймунки. Laughing Това по-скоро ще е забавление за нас, майките и ще им направим снимки, които ще доказват как са посрещнали първата си Коледа.  Laughing

# 96
  • Варна
Иха, чак аз се вълнувам за вашата среща. Дано да си изкарате добре, а бебчовците да се забавляват много. На нас ни остава да чакаме снимков материал.
И нашето столче е като на КатетоМ и на Герчо, но за сега само два пъти сме го возили в него, защото татко му е основно с колата, за нас остава събота и неделя. Crossing Arms
boriva, и аз се моля това с коремчето да не е от глутена, но тъй като чета май това ще се окаже. newsm78 Дано Преско бързо да се оправи. Praynig
Иначе за бременността какво да кажа. Лека като предната като цяло, ама снощи само като гледах по ТВ как един повърна на Бягство от затвора и аз го последвах. Sick Иначе за сега нямам голям апетит, дори съм свалила 1-2кг.,ама аз запаси си имам бол. ooooh! В петък съм на първа консултация. Не се ограничавм във вдигането на Преслав, защото до обяд съм сама, няма кой да го носи. За сега нямам оплаквания, всичко е наред. Praynig Единствено баща му го къпе вече и започнахме да се редуваме кой да става през нощта, като си иска бибата. Слава Богу, откакто избиха новите зъби е по-спокоен и почти не се събужда. Това е в общи линии. Сигурно пак забравих половината неща, които мислех да напиша, ама не ми се мисли повече. Embarassed Лека нощ! Hug

# 97

Не знам дали ще разберат нещо, но все пак си мисля, че ако е направено както трябва ще им е интересно. Маги много обича да си играе с някоя по-лъскава блуза, която е успяла да докопа. Така, че си мисля, че най-малкото ще се впечатлят от шарените и лъскави дрехи особено на Снежанка  Laughing

ама ние малко ли снежанки ще сме там  Joy но виж дядо коледа не е за отказване  smile3521
Веси шегувам се просто много образно си представих цялата суматоха от недоумяващи пълзящи  бебета и една тълпа празнично настроени майки след тях  а Снежанка и дядо Коледа седят за разкош и потдържат коледното настроение  Joy

# 98
  • София
Момичета мислите ли да ползвате каишки за прохождане? Симона от известно време иска постоянно права и да върви, а аз оставам без кръст,защото трябва да я държа и за двете ръце, за да не падне.   TiredТези на Чиполино ми се струват по-стабилни от тези на Чико, но не знам дали това е по-добре или не.  В смисъл дали е по-добре да имат повече упора или макс. да разчитат на себе си? Какво мислите вие?

# 99
Гале ако резервираме за повече от 2 часа може ако някой бебо спи да дойде по късно,защото си представям ако Боби го събудя насила в какво" настроение" ще е #Crazy

бавачката днес ми разказа за нейна позната работеща в ясла,как им направили представление на бебетата и като влезнал вълка и такъв рев настанал,че половин час немогли да ги успокоят затова трябва ни някой по нежен дядо Мраз Joy

Мики, това което пишеш за камиона,че са ти казали ,звучи логично newsm78и започнах да се разколебавам да го взимам сега, защото Боби досега не е имал желание да яхне нещо newsm78 newsm78 newsm78а да му станат О образни краката неискам newsm78

леле така съм се развълнувала за това парти ,че пиша по сто постинга Embarassed

# 100
Темата за каишките я коментирахме в по-предната тема. Аз тотално се отказах да купувам.Даже сега сьжелявам за проходилката. От известно време направо го е страх да се пусне да ходи,а преди го правеше толкова хубаво. Сигурна сьм ,че ако не бях взела проходилката до сега да е проходил. Сега сьм я скрила.

# 101
galia2006, 23-ти също е събота Peace Simple Smile

тасинка, не пробва ли да мажеш с нещо таз гадост? чувала съм, че има много ефиксни кремове за такива инцидентни реакции

# 102
А забравих да ви кажа, че взехме на малкия гащички-пелени на Либеро и съм много доволна поме за сега- 2 съм сменила, ако и не пропуснат нощес ще е супер, много са удобни

# 103
А забравих да ви кажа, че взехме на малкия гащички-пелени на Либеро и съм много доволна поме за сега- 2 съм сменила, ако и не пропуснат нощес ще е супер, много са удобни
Констанс, а с извинение нааквал ли се е в тях? Щото мен така ме разубедиха, че като се наака бешора и при смъкването надолу и му мажеш акитата по краката  Blush  Stop
А за партито мен 23-ти ми се струва много близко до коледа, а и тогава моята племенница има рожден ден и мисля, че на Боби ще му дойдат много 2 партита, та ако е тогава, ние май ще пропуснем  Thinking
Тася, оправяй се бързо  Praynig  Hug

# 104
  • София
Аз писах 16-ти, щото Илианка каза, че е питала за най-близките до Коледа дати и  й бяха предложили 19, 20, 21. Реших, че 23-ти е зает, ама нека Илето да каже.

ОК, ако решим да е 4 часа, ама аз ще си тръгна по-рано, пък Зори може да ви я оставя, ако не й се тръгва.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт