Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 624
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Аз също съм ЗА партито  , както и за снежанка и дядо Мраз.Вярно , че малките няма да разберат нищо , но иначе се губи  ефекта на коледно парти , а нали ще остане в историята.Например в нашия Бебешки албум има страница "моята първа коледа" , така , че с удоволствие ще сложа снимките от това парти.А може и с камера да го заснемем

А за партито мен 23-ти ми се струва много близко до коледа, ..............

И аз мисля , че е близко до Коледа. Със сигурно няма да сме малко тези , които ще пътуваме по празниците.Според мен 16.12 е по- добрия вариант.Но когато и да е - ще направя всичко възможно да присъстваме.
Аз твърдо съм решила , да търся костюм на джудже за Ели.Ако не - поне да е в бяло и червено.Момичета виждали ли сте някъде такива костюмчета за бебоци newsm78

# 106
За датата на коледното парти виждам, че болшинството сте за 16.12. Ако нямате нищо напротив ако 16ти е зает ще питам за 17ти. Кога предпочитате преди или след обяд.

23ти със сигурност и на двете места беше зает.

Аз като един детектив се разрових във форума и открих, че октомврийчетата са си направили в Двете Феи един общ рожден ден. Ето малко снимки от техния празник:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10189&AlbumId=73350
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74563&photo=5
http://snimka.bg/album.php?album_id=74513&photo=1
Между другото те имат много сладък сайт: http://www.oktomvri2005.hit.bg/

До момента изброих 14 мами, които искат да дойдат на партито.

Предлагам партито да остане с продължителност 2часа, защото в противен случай възможността да се съберем всички на куп е малка. Едни ще дойдат по-късно, а други ще са си тръгнали. А и Дядо Коледа и Снежанка трябва да видят всички бебоци  Wink

# 107
Аз писах 16-ти, щото Илианка каза, че е питала за най-близките до Коледа дати и  й бяха предложили 19, 20, 21. Реших, че 23-ти е зает, ама нека Илето да каже.

ОК, ако решим да е 4 часа, ама аз ще си тръгна по-рано, пък Зори може да ви я оставя, ако не й се тръгва.  Laughing

според мен зависи за колко часа ще се разбереме ако е по рано 4 часа ще искараме ама ако е след обяд малко или много се вкисват бебеоците и ми се струва че тежичко ще ни дойде.

Галя , Зори ще я гледаме като нищо оставяй   Hug

# 108
здравейте! бая сте изписали за два-три дни! аз изпращам брат ми на кораб и е малко лудница вкъщи та едвам смогнах да прочета всичко. пишете ни и нас с Пресияна за коледното парти! и аз мисля, че 16.12 е най-добре, а Снежанка и Дядо Коледа май ще са по-голяма емоция за нас, мамите, отколкото за бебчовците, но пък е хубаво да ги има Simple Smile и може би е по-добре по -раничко да се събереме, нали сега се стъмва в 5.30 Sad

boriva, стискам палци да не е цьолиакия, а нещо безобидно  Praynig

Тася, бързо се оправяй!

по темата за затъпяването какво да ви пиша, и аз страдам от този синдром, но по-лошото е , че напоследък вече няколко пъти сънувам извънземните, че идват и си общуваме, та се питам дали нещо не започна да ми хлопа дъската  perko

# 109
Искам и ние да дойдем на партито. ПИшете ни и нас. Само някой ще трябва да ме ориентира как се стига до там,че много сьм зле  в София,без чужда помощ не мога да се оправя.

# 110
И аз мисля, че по-раничко е по-добре  Peace То е ясно, че ще има и порция пюрета за бебетата по някое време  Laughing Така, че и началния час не е проблем

# 111
  • София
Креми, няма да ви оставим да се загубите, не се притеснявай. Simple Smile ЕлиГ и КатетоН да размислят, че скоро 90-те места ще са заети.

# 112
kremena  супер дано успеете да дойдете.
boriva и аз стискам палци всичко да се оправи бързо и да не е нещо сериозно  Hug

Bezmerna  ако контактуваш с извънземни само насън нещата все още не са много сериозни  Crazy

# 113
Bezmerna  ако контактуваш с извънземни само насън нещата все още не са много сериозни  Crazy

Joy hahaha Joy

# 114
Здравейте и от нас Hug
Много много отдавна не сме писали,но пак бяхме на пътешествие,този път обратно към къщи.Оказа се,че е доста трудно да гледаш близнаци посред зима в Български условия,само една стая отоплена апартамент малък деца беснеят място не постига :: Та това доведе до намаляване престоя ни в Бг от 6 на 4 месеца и ето ни сега пак в къщи (в Чикаго)
Какво да ви кажа положението взе да става страшно,две проходилки търчат из къщи като линейки,всички сме развили страшни инстинкти за самосъхранение Mr. GreenВзеха да се за формят едно бойща за играчки,едни скандали кой ще вземе мама,кой ще се покатери по-високо върху мама,кой може да плюе по на далече и да пищи по силно #Crazy Абсолютно всичко е една безкрайна конкуренция между двете коя ще е по,по,най ooooh!
Все още си нямаме зъби и коса,но за сметка на това имаме обици Twisted Evil
От няколко дни се опитваме е да ходим но все още доста неуспешно Joy
Някое от вашите деца вече проходи ли?

# 115
Zhane Hug добре дошла,домъчняло ми бе за теб  bouquetжалко че не се видяхме м БГ newsm78

Иленце Heart Eyes супер дедектив си-готина е идеята и за общ рожден ден bowuuнякъде към март да спретнем bowuu

Креми супер ще е да дойдете Hug Hug

на мен 16 .12 ми звучи добре(17.12 също)-какво ще кажете от 13 до 16 часа  да е партито newsm78като неможе 4 нека е поне 3 часа newsm78
а и с обедното пюре да си ги нахраним в къщи newsm78 че ще е голямо мазало а и в 13 мисля и на Креми ще е удобно от Пловдив newsm78
от 13 до 16 го предлагам и защото повечето срещи в парка стават горе долу по това време,значи на повечето им е удобно Hug

# 116
Виждам че,се организирате за коледно парти,а за коледни подаръци мислили ли сте?Имате ли някакви идеи какво да подарите на децата си за първата им Коледа?Аз тези дни обикалям по магазините и се чудя какви подаръци ще им купувам на моите "Терминатори"-както казва баща им Twisted Evil Дайте някъкви идеи  Thinking

# 117
от 13 до 16 го предлагам и защото повечето срещи в парка стават горе долу по това време,значи на повечето им е удобно Hug

Този час е удобен за среща в парка , но там децата могат и да подремнат в количките , а на такова парти  е изключено някой да заспи.Трябва добре  да обмислим часа , защото  май повечето бебчета точно в този интервал имат следобедна дрямка.Да не стане така , че да се видим набързо и всяка да хукне да си приспива изтощеното бебче.Аз мисля , че няма да се размине без хранене там.По -добре да ги заведем гладни и да ги нахраним там , отколкото да се чудим как да ги забавляваме  , а те да търкат очи.
мисля , че може да е и по-рано - от 11-14 или от 15-18.Естествено това е само предложение.
А като стана дума за разходка-днес мисля да отскоча до парка след консултацията.Ще има ли мами там?Ако може някоя да ми прати телефона си на Личничао и лек ден Hug

# 118
  • In the jungle out there..
Пишете и нас с Никола за партито   madnoel
Скоро една позната ми разказваше, че е  ходила на рожден ден в такъв клуб, мисля че "Хвърчило" беше..Та, повечето дечица били на нашата възраст и супер много се забавлявали.  Много им било интересно и въобще не търсели майките си. Аниматорките им обръщали страхотно внимание, а родителите си стояли в кафето и бистрили политиката Mr. Green Имало монитор, на който се вижда какво става в залата с бебешоците. Мисълта ми е, че няма да се наложи да седим постоянно при децата, а ще можем да си полафим на спокойствие  lalalala

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 08:40 от kalaza

# 119
Жана здрасти, добре дошла  Hug по въпроса с подаръците малко по назад в темата го обсъждахме и има разни идеики  Wink

за часа на партито според мен по рано е по добре от 11 до 14 май е добре според мен поне. Казвайте си всички мнението за да може да се уточни по бързо.
kalaza  това с мониторите много ми хареса въпреки че като се замисля ако детето ми тръгва да пада няма значение че го гледам но то пък има момичета които ги пазат  newsm78 въпреки че Алекс как ще го опазят незнам де ама готино. Абе няма значение ще видиме как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт