Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 618
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • In the jungle out there..
Мики, това ми го разказва майката на най-дивото дете, което съм виждала, така че може би имаме някакъв шанс Wink Жената каза, че си е починала добре за тези 2 часа...

# 121
Мики, това ми го разказва майката на най-дивото дете, което съм виждала, така че може би имаме някакъв шанс Wink Жената каза, че си е починала добре за тези 2 часа...
ами дано, защото нищо не може да  задържи вниманието на Боби за повече от 5 минути, ако няма до него възрастен да му подава играчки и да се прави на маймуна  Confused

# 122
  • In the jungle out there..
ами дано, защото нищо не може да  задържи вниманието на Боби за повече от 5 минути, ако няма до него възрастен да му подава играчки и да се прави на маймуна  Confused
Това важи в пълна сила и за Никола....а може би за всички Mr. Green

# 123
добро утро момичета,
пишете ни и нас с Благито за партито, много бих искала да се запознаеме.
при нас нищо ново, чакаме още малко да се затопли и навън на разходка.
Лек ден на всички

# 124
И аз съм съгласна за 11-14 часа  Peace Маги от време на време спи и по това време, но по-рядко. Но пък то е ясно, че не може да се съобразим с режима на всички бебчовци. Пък и след щура игра 2 часа си мисля, че всички ще "питат" за възглавницата  Laughing

# 125
мами аз преди 12 немога-дреба спи до времето си за обед,така че ако сте всички за 11-14 ние много ще закъснеем но при всички положения ще дойдем поне за малко bowuu

# 126
Как ще се нагодим с часовете не знам, Константин обикновено точно между 11:00 и 14:00 спи като сме си вкъщи.
Креми, споко, ти идвайки от Пловдив минаваш много близо до нас, може да се срещнем и да отидем заедно.

Танче, наака се веднага като го обух.И аз се чудех как да го махна и видях на пакета картинка, че се разкъсват от двете страни и има една лепка на дупето, с която си става пакет като обикновените пелени.

Постлахме на Тино в кошарката за игра от тези като пъзели ( за които говорехте в предната тема),защото бях сложила едно килимче на чико ама като стане да обикаля кошарката то само му пречеше и се спъваше в него както и да е....сега го гледам и направо не вярвам...Супер старателно е разглобил всичките квадрати на съставните им части и си ги лапа и им се кефи.Те бяха с различни плодове по тях, а вече за само с дупки.Сега мисля да ги лепя, защото планувах да взема още поне 2 комплекта да си пълзи на тях, тъй като в нас всичко е камък и плочки.

Ние след малко излизаме на разходка, времето пак е супер яко

# 127

kalaza искам адреса на това място  smile3521  Wink

# 128
  • София
Здравейте,мами! Hug
Моля ви,помагайте,мамите които дават адаптирано мляко,какво мляко да купя на бебо,което най-вероятно би харесал,че пак съм обрината ужасно и ще трябва да пия силни хапчета и няма да мога да го кърмя.помня,че споменавахте някакво АМ,което най-се харесвало на злоядите бебетата newsm78Чакам да ме посъветвате нещо Hug

# 129
  • София
Здравейте,мами! Hug
Моля ви,помагайте,мамите които дават адаптирано мляко,какво мляко да купя на бебо,което най-вероятно би харесал,че пак съм обрината ужасно и ще трябва да пия силни хапчета и няма да мога да го кърмя.помня,че споменавахте някакво АМ,което най-се харесвало на злоядите бебетата newsm78Чакам да ме посъветвате нещо Hug
Tasia, когато Ема мина на адапте, педито каза да й давам от NAN HA, то е хипоалергенно. Иначе има вероятност нито едно АМ да не хареса на Дани / поне Емата си искаше кърма и по-късно привикна с адаптето / Стискам палци бързо да се оправяш

Иначе пишете и нас за коледния купон  Grinning С удоволствие ще дойдем Simple Smile

# 130
Ох с часовете ще стане трудно наистина и тъпото е че трябва да се резервира толкова от рано, защото нали се сещате ,че след 1 месец децата едва ли ще са със същия режим все пак растат и от ден на ден е нормално да спят все по малко. Добре предлагайте други часове аз лично Алекс винаги мога да му променя режима точно за 2 дни и в следващите 2 да го нагодя както ми е удобно той е с доста гъвкав в това отношение.

# 131
Здравейте,мами! Hug

спомням си че някой беше писал нещо такова за злояди бебета ама незнам какво беше.
Иначе аз давах нутрилон ,но сега сме на аптамил и от двете съм доволнма Алекс ги харесва но нутрилона определено деиства разхлабващо.
Пожелавам ти бързо да се оправяш  Hug

# 132
За злояди деца се води Милумил на Милупа. На същата фирма е и Аптамил. Ние сме на Нутрилон и си го ядем с кеф и не сме имали проблеми с акане, повръщане и т.н. Аз те съветвам първо да вземеш нормално АМ, а ако се появят някакви проблеми тогава да взимаш от по-специалните.

# 133
  • София
Благодаря,момичета! Heart EyesЩе попитам и педито за мнение.
Аз съм "ЗА",каквото и да решите за коледното парти. Peace

# 134
За злояди деца се води Милумил на Милупа. На същата фирма е и Аптамил. Ние сме на Нутрилон и си го ядем с кеф и не сме имали проблеми с акане, повръщане и т.н. Аз те съветвам първо да вземеш нормално АМ, а ако се появят някакви проблеми тогава да взимаш от по-специалните.
Точно така - Милумил на Милупа е за злояди дечица. Аз лично смених много млека в началото, докато намерим нашето и в момента сме на Нутрилон Омнео 2.
За купона ще дойдем и ние на 16-ти, нямаме претенции за часа  Wink, тъй като Мишели е мъничък таласъм и почти не спи през деня или максимум 20-30 мин преди обяд и 20 мин след обяд!

Общи условия

Активация на акаунт