Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 591
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Кремена от и-нет не става, защото не всички артикули се внанят. Най-добре можеш да си избереш от магазините Бонжур - в Пловдив има Бонжур. Казваш ми какво си избрала и готово Wink

# 151
На 16ти е свободно за партито - мислете за часа: 10.30 - 13.30 или 12.00 - 15.00ч.
Не съм чела нищо, че нямах време. После ще пусно по-подробно инфо с предложенията. Hug

Ми тогава направо да се резервира за 16.12; 12-15ч и готово
Дайте да говорим за пари Money Партито заедно със Снежанка и дядо Коледа колко излиза на човек? И колко капаро трябва да се даде?

# 152
Ок. Много благодаря  bouquet

# 153
Хей, пишете ни и нас за партито, без значение в колко часа. Моята бебка и без това почти не спи baby_neutral
Жана, добре сте се завърнали, липсвахте ни!  Hug
Zory, и аз съм от феновете на Fisher Price и със сигурност ще се възползвам от предложението ти.
Веси, за консултациите с хранителен терапевт, аз бях колега на въпросната. Това е нещо, което малко логопеди в България умеем, т.като сме работили с деца с проблеми в храненето и в случая това е начин за нея да си намери "непокрити" пациенти (клиенти). Ако детето ти има проблеми в храненето, повярвай ми, щеше да усетиш.
Хайде, лека!

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 17:13 от lily_b

# 154
  • София
EkaterinaM  ти как разбра, че трябва да смениш млякото newsm78 , че и ние сме злояди, да не е от това newsm78

И мас ни пишете за партито, моля Heart Eyesпък дано измисля подарък до тогава Rolling Eyes
А проходилки ще взимате ли?Ще има ли място?И дали въобще ще се съберем всички Tired
А за татковците ще има ли място Mr. Green

# 155
  • София
Zoryможе ли и ние да се възползваме от предложението ти   bouquet

# 156
  • София
Здравейте милички! Hug
Аз отдавна не съм писала ама редовно си ви чета и мисля че такова  People Santa Close-mas: lalalala парти не е за изпускане така,че с радост ще се включим и ние с бебе Гоги! За часа изобщо нямам претенции - както и където решите! Тасинка моя синковец си е от злоядичките и сме на МИЛУМИЛ - много съм доволна.
Гоги пак е болен и му избиват цели 5 зъба - не съм мигнала вече 3 нощи и да си призная хич не съм майка героиня а се чувствам като парцал  #Crazy- да не говорим ,че и баткото се нуждае от внимание - това ми стана с пълна сила ясно снощи когато влизам в банята и го заварвам да се подстригва с ножичка за рязане на хартия - щях да падна smile3514 smile3511. Днес го взимам от занималня и право при фризьорката  smile3513а малкия макар и болен и той с нас - така оплаках се а вие си вземете поука и да не вземете да чакате 7 години за второ!!!

Хубава вечер на всички мами и бебоци

# 157
  • София
Здравейте, мами!   bouquet
Супер организация сте!  Peace
Не съм писала, но имахме малко проблеми от здравословен характер, които утре трябва да разрешим.
Ние също се включваме в купона. И тъй като е наготово, нямаме претенции за дата и час.
Tasia, Бояна е капризна по отношение на АМ, но Милумила си го пийва без проблеми. Той е с ванилин и мирише приятно на ванилия. Успех!

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 17:26 от rapan4e

# 158
  • София
влизам в банята и го заварвам да се подстригва с ножичка за рязане на хартия - щях да падна smile3514 smile3511.
Ха-ха-ха!  Joy Просто не мога да се въздържа.  hahaha Просълзих се от смях! Мили мами, това ни чака. Нормално е. Нашият батко преди години на два пъти го прави този номер. Постригва се отпред до голо. Тъй като се виждат само отпред и кълцат смело, резултатът е просто... Не знаеш да се смееш ли, да плачеш ли. Но и този период се израства, както всички други.
Да са ни живи и здрави.   bouquet

# 159
EkaterinaM   ти как разбра, че трябва да смениш млякото newsm78 , че и ние сме злояди, да не е от това newsm78
На мен в края на  2-рия началото на 3-тия кърмата ми спря от раз и минахме само на АМ, оказа се, че от едното повръщаше, от другото се запичаше, 3-то не искаше да го пие изобщо и сменихме 4-5 вида АМ, като накрая бяхме на схемата,  която във форума се отрича от някои, защото се дават 2 различни млека - 1 път на ден Фризовом и останалите хранения на Нутрилон Омнео. Консултирах се с много лекари и ми казаха, че това за смесването са пълни глупости и щом на детето това му понася няма проблем, напротив!
danika , аз съм фен на големите разлики между децата, винаги има емоции и веселба в къщата  Wink

# 160
  • In the jungle out there..
Мики, това ми го разказва майката на най-дивото дете, което съм виждала, така че може би имаме някакъв шанс Wink Жената каза, че си е починала добре за тези 2 часа...

kalaza искам адреса на това място  smile3521  Wink

Joy Joy Joy
"Хвърчило" се казва мястото, някъде в района Борово-Белите брези е, ще разуча по-подробно Wink

# 161
Привет!
Вики тази нощ 3 пъти се буди, но бързо заспива. Днес й купих ботушки - 18 номер, кожени, подплатени отвътре и много топли. Големи са й, но пък и тя не ходи, а и това е най-малкия номер.
Ходихме и на очен лекар следобяд - нещо и е червено едното оче отвътре. Оказа се че го е замърсила и не е нещо сериозно. Ще слагам няколко дни капки и ще мине, само дето ме изплаши като я видях като се събуди с това червено око  Shocked
за партито - много ми се искаше да дойда, но на 16 - няма как да стане - ще ходим на рожден ден и просто няма да успея да съм и на двете места. Иначе щеше да е много хубаво. Представям си ги малките сладури как ще гледат Снежанка и Дядо Коледа и как ще се радват. После да качите задължително снимки да ви се порадвам.
Вие в кой парк ходите на разходка? Аз не мога да карам, но пък може да си взема такси и да дойда някой ден да се видим.
Това е от нас
 Heart Eyes Hug на бебоците

# 162
На партито ще видите кво ще стане обаче ако едно бебче реши да пореве - като ревнат тея ми ти 30 деца ще се чудим да им пригласяме ли или да се смеем. Аз моя синковец го гледам като се събере с някое дете и копират едно от друго - едното пищи - другото също, едното ревне - другото и то. Ха-ха-ха... ще видите ква какафония ще докараме... Май с проходилки не можем да отидем, че и ние и бебоците и проходилките и ще трябва да наемем софия ленд - сега поне не приема посетители та ще сме "на широко"  Joy.

# 163
Веси, за консултациите с хранителен терапевт, аз бях колега на въпросната. Това е нещо, което малко логопеди в България умеем, т.като сме работили с деца с проблеми в храненето и в случая това е начин за нея да си намери "непокрити" пациенти (клиенти). Ако детето ти има проблеми в храненето, повярвай ми, щеше да усетиш.

Може и да си разбира жената от работата, не мога да кажа нищо. Аз просто се учудих, че консултации за хранене, ще ги води логопед  Thinking Все пак те се занимават с коренно различни проблеми.
А иначе е съвсем ясно, че ще си проличи очевадно, ако детето има проблеми /това нещо не го разбрах, като уточнение newsm78/

# 164
МАРТЕНСКО БЕБЕШКО КОЛЕДНО ПАРТИ
16.12.2006/събота/
12.00 -15.00ч
Детки клуб „Двете Феи”
ул. Страцин 4 /като идвате от р-т Кошарите по бул. Черни Връх в посока Хладилника, след първия светофар, първата пряка в дясно е Страцин в първия блок от ляво е клуба/
www.dvetefei.com

Цена на дете е 13лв /10 за 2ч., за всеки следващ час по 2лв. 3ч = 13лв/. Това включва сандвич, сокче Капи и подарък от Дядо Коледа – магнитна дъсчица за рисуване. Сандвичите и сокчетата ще ни ги сложат на нас.
Дядо Коледа и Снежанка за 30мин са 60лв, които ще се разпределят по броя на присъстващите дечица.

Ако искате можем да си поръчаме за нас тартелите 34бр. – 20лв.

Там можем да си купуваме допълнително от кафето безалкохолни, вино, бейлис и др. Като всеки ще си ги плаща отделно.

Списък на мамите и бебоците:
1.   Prasentze и Боби
2.   Veselina_sp и Маги
3.   Boriva и Преслав
4.   ketito и Денис
5.   Tweety и Боби
6.   ~Галя~ и Ива
7.   Rumcheto и Кико
8.   Еми и Ники
9.   babyonboard и Мартин
10.   Jessy I и синчето й
11.   tasia и Даниел
12.   miki3 и Алекс
13.   Gabi 666 и Симона
14.   galia 2006 и Зори
15.   Zory и Анна Мария
16.   Konstans и Тино
17.   Цеци и Елица
18.   Bezmerna и Пресияна
19.   Kremena и Мартин
20.   Kalaza и Никола
21.   Ger4o и Иван
22.   tanyta25 и Благовест
23.   c-mira и Ема
24.   EkaterinaM и Михаил
25.   lily_b и Катерина
26.   rapan4e и Бояна
27.   Iliana_d и Лора
28.     honey_be и Вики
Извинявам се на Джеси и Ени, но не си спомням как се казваха малчовците  Embarassed Ако съм изпуснала някой или някой се откаже моля пишете ми на лични.

Мрежата на басейна с топки не се маха, но ще има какички, които ще пазят бебоците.

Ако всички са с проходилки няма да успеем да се съберем.

Видях, че за 12-15ч има най-много желаещи, затова съм написала това време.
Ако всичко са ОК утре ще направя капаро.

А ако искате да погледнете и в друг клуб също съм ОК.

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 08:11 от iliana_d

Общи условия

Активация на акаунт