Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 621
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • In the jungle out there..
Имам процедурно предложение Mr. Green Понеже дъсчица за рисуване ми се струва твърде неподходящ подарък за нашата възраст, предлагам да си организираме нещо като томбола Grinning Да си определим някаква сума, да речем 10лв, като всяка от нас купи за тази сума някаква играчка, например. Като се съберем, слагаме всички подаръци на едно място и пускаме бебешорите - кой каквото докопа - за него си е Joy

Какво ще кажете, а? Wink

# 166
оле моми4ета как ви завиждам за тази срещи4ка,не е истина,искам и аз Crossing Arms Mr. Green
Пожелавам ви да си изкарате страхотно и задължително да снимате, Hug
Аз да питам тези,които минаха през хремата,как 4истите носовете на беб4овците,защото аз слагам физ.разтвор,4истя с аспиратор и слагам капки и резултатът е все едно не съм го 4истила ooooh! Sad

# 167
  • София
Като се съберем, слагаме всички подаръци на едно място и пускаме бебешорите - кой каквото докопа - за него си е Joy
Какво ще кажете, а? Wink

Тц, искам по-справедлив начин на разпределение.  Naughty  Моята девойка още не пълзи - трябва да й наемам личен треньор до 16ти декември, че да може да се докопа до нещичко.  Gift

А сериозно - идеята ми харесва.

А за Илето  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug  Hug. Кажи ако трябва да те подпомогнем за капарото - ако сумата е сериозна няма смисъл само ти да го плащаш.
Ох, и едно уточнение - като идваш от Черни връх вдясно се пада клуба. А, Иле?

# 168
Много ми харесва идеята на Калаза ама от клуба искат те да направят подаръка, за да е еднакъв за всяко дете и за да си оправдаят 10лв. Мисля че мога да им кажа, че няма да правим парти ако не променят подаръка. Но давайте идеи с какво може да се заменят дъсчиците.

А капарото е 50лв. Не се притеснявайте мога да ги платя  Wink

# 169
Иленце отново благодаря-свърши страхотна работа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

мен дъсчиците не ме притесняват,но може и да ги заменят с нещо като гризалка

Калазичка,така може да задърпат два бебока един и същ подарък newsm78пък и нали там ще има играчки как ще разграничим подаръците от другите

днес в парка пак се събрахме -освен обичайната банда  Joyимахме си и 4 красавици от Дружба(Цеци,Елица,Лили и Катеринка) +две от Стрелбище,които досега не ни нацелваха(Дарлинг и Венета)
http://snimka.bg/album.php?album_id=76916
паролата ми както винаги е marmot

# 170
идеята за томоболата е хубава, само дето наистина не всички бебчовци могат да пълзят, макар че дотогава има цял месец, а и сигурно ще се задърпат за играчките. може например да купим подаръци и да питаме дали дядо Коледа ще може да ги раздаде  newsm78 , пък каквото се падне на детето. така ще си имат снимка с дядо Коледа, както ние имахме едно време от детската градина. (ако някоя от вас се наеме да снима,естествено) Иначе какво точно ще изпълняват Дядо Коледа и Снежанка за 30 мин?

имам въпросче - нали има място за колички в клуба, защото аз предполагам, че ще дойда с количката. а и какво е тартели??? newsm78

# 171
Идеята с томболата и на мен ми харесва, но нали от клуба искали те да дадат нещо да бебетата  Rolling Eyes Освен да им кажем да купят някакви дрънкалки, пък ние отделно да си организираме нашо раздаване на подаръци или ще стане много  newsm78

И едно уточние. Иле, на мен все ми се струва, че 10лв за 2ч. + 2лв за още 1час = 12лв  Mr. Green

Аз най-вероятно няма да се включа към менюто, защото сегашния ми режим не ми позволява  Tired Но някой друг ще намаже покрай мен  Mr. Green

# 172
И едно уточние. Иле, на мен все ми се струва, че 10лв за 2ч. + 2лв за още 1час = 12лв  Mr. Green

Joy Joy Joy
3лв са за всеки следващ час. Имам грешка.

Снежанка ще изпее нещо на децата и Дядо Коледа ще раздаде подаръчетата. Предполагам, че имат някакъв репертоар.

Тарталетите са кошнички с плодове, крем или шоколад.

Място за 1 количка има, ама за 30 не  Simple Smile

Относно подаръците нали всяко дете ще си получи подарък на Коледа вкъщи. Няма смисъл всеки да носи. Нали правим партито за забавление и емоцията не заради подаръците, а и то нали ще има нещо символично. Снимки с дядо Коледа пак всяко човече, което иска ще може да си направи. Това е мое мнение. А вие каквото решите за това ще говоря с клуба  Wink

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 21:26 от iliana_d

# 173
Здравейте и от нас!

Много ви завиждам за партито (не сме в БГ, за да дойдем и ние), но ви пожелавам приятно изкарване Simple Smile.

За отчета - ние сме 9.200 кг, 74 см, лазим само назад. Малкият вече успява от положение за пълзене да седне на дупе. Имаме си 2 зъба отдолу и 1 горен. Пляска с ръце за "браво", подскача на крака, когато го държа изправен. Голям кеф му е, когато се гледа в огледалото. В банята е като фурия, все още го къпя в корито, но е едно махане и шляпане, че накрая и аз съм вир вода. Скоро ще го вкарам във ваната заедно с играчките, че след това да не ми се налага да почиствам цялата баня от "наводнението". Е, това е по-същественото!

Много целувки на бебоците, а на вас хубаво време за разходки.   

# 174
Относно подаръците нали всяко дете ще си получи подарък на Коледа вкъщи. Няма смисъл всеки да носи. Нали правим партито за забавление и емоцията не заради подаръците, а и то нали ще има нещо символично. Снимки с дядо Коледа пак всяко човече, което иска ще може да си направи. Това е мое мнение. А вие каквото решите за това ще говоря с клуба  Wink

И аз си мисля, че май няма какво да се занимаваме с подаръчетата. Най-много само да ги помолиш да вземат нещо по-подходящо за тяхната възраст  Peace

Нас ще ни докара и откара татито, така че няма да съм с количка

# 175
Повечето майки ще са с коли - ще оставим количките в колите и толкова. Има ли стая, където да се ползва като гардероб и за преобличане, че това са си 30 космонафта дето трябва да подпрем малките някъде, че да ги свалим  Thinking Иначе къвто и да е подаръка да ги опаковат шарено е по-важно - май не само Иван е фен на опаковките - въобще не ми пука кво има вътре. Даже ако искат за всичките пари, дето са ги предвидили да вземат по-шарени опаковки и по-шумящи - малчовците ще се зарадват най-много  Laughing

# 176
  • София
Здравейте,милички! Hug
Извинете ме,че не можах да ви пусна анкетка,но наистина ходих по доктори,после с малкия на въздух и като се прибрах и прочетох,вие вече бяхте решили проблема. Simple Smile
Днес купих на малкия Нутрилон омнео,опитах се да му дам преди малко,но той ни отказа категорично.Исках да ви попитам по колко пъти на ден трябва да му давам мляко,че ми е "тъмна Индия" newsm78,да суче му давах когато си поиска.Доколкото си спомням давате сутрин и вечер,така ли е?
Цунки на всички!

# 177
Тася, ами зависи колко ще изяде от млякото. Но, ако изяде поне 150мл би трябвало да издържи о/о 2-3 часа, защото АМ засища повече и се усвоява по-бавно. Но всяко дете си е различно, така че пробвай и ще видиш.

# 178
И аз съм се замислила да взема някой от играчките на Fisher Price за коледни подаръци.За сега мисля върху тези няколко варианта,но не съм решила твърдо кои точно ще взема. newsm78
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pca … lnl&pid=37169
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pca … lnl&pid=32831

# 179
  • София
Здравейте мами,
Исками се да ви кажа някои неща, за партито, за да няма разочаровани Peace
Аз, както писах в началото съм работила в детска стая в София ленд! И от личен опит мога да ви кажа следното:

Не може да се разчита на какичките, защото, те ще са 2-3 и не могат да гледат всички деца NaughtyЕдно момиче може да гледа само едно толкова малко дете, затова в повечето стаи пускат над 2 г. или с придружител-опасно е!

Подаръците няма да са опаковани.Просто се раздават на децата ThinkingА и не ми се вярва да се съгласят да вземат други newsm78защото ги взимат на едро/като тези дреболииките от Илиянци/ и им излизат по 50ст-1лв. А гризалки от там незнам newsm78

И един много важен въпрос-Ще влизат ли други деца
/защото при нас ако не наемат стаята пускаха/

Общи условия

Активация на акаунт