Да си определим някаква сума, да речем 10лв, като всяка от нас купи за тази сума някаква играчка, например. Като се съберем, слагаме всички подаръци на едно място и пускаме бебешорите - кой каквото докопа - за него си е 
Какво ще кажете, а?
Да си определим някаква сума, да речем 10лв, като всяка от нас купи за тази сума някаква играчка, например. Като се съберем, слагаме всички подаръци на едно място и пускаме бебешорите - кой каквото докопа - за него си е 

Моята девойка още не пълзи - трябва да й наемам личен треньор до 16ти декември, че да може да се докопа до нещичко. 
. Кажи ако трябва да те подпомогнем за капарото - ако сумата е сериозна няма смисъл само ти да го плащаш.

пък и нали там ще има играчки как ще разграничим подаръците от другите
имахме си и 4 красавици от Дружба(Цеци,Елица,Лили и Катеринка) +две от Стрелбище,които досега не ни нацелваха(Дарлинг и Венета)
, пък каквото се падне на детето. така ще си имат снимка с дядо Коледа, както ние имахме едно време от детската градина. (ако някоя от вас се наеме да снима,естествено) Иначе какво точно ще изпълняват Дядо Коледа и Снежанка за 30 мин?

Но някой друг ще намаже покрай мен

.

Иначе къвто и да е подаръка да ги опаковат шарено е по-важно - май не само Иван е фен на опаковките - въобще не ми пука кво има вътре. Даже ако искат за всичките пари, дето са ги предвидили да вземат по-шарени опаковки и по-шумящи - малчовците ще се зарадват най-много 

,да суче му давах когато си поиска.Доколкото си спомням давате сутрин и вечер,така ли е?

Едно момиче може да гледа само едно толкова малко дете, затова в повечето стаи пускат над 2 г. или с придружител-опасно е!
А и не ми се вярва да се съгласят да вземат други
защото ги взимат на едро/като тези дреболииките от Илиянци/ и им излизат по 50ст-1лв. А гризалки от там незнам