Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 575
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
О, то е ясно, че няма да е особено лесно - да си оставим децата и те да се забавляват самички Simple Smile Няма как да стане Simple Smile А да питам татковци ще викаме ли? Щото нашия ако дойде и види да беснеят 30 бебета, после сигурно ще е на успокоителни поне 1 месец  Joy
А отдвана не са се включвали терина и нели_ив и още някоя момичешка мама ми се губи, ма сега не мога да се сетя  newsm78

# 181
Аз моите моми от както сме се прибрали вече няколко пъти ги водя в такива центрове за забавления и са много доволни,голямо беснеене и щуреене пада.Изобщо не им пука от другите деца нищо,че са по големи от нас даже много им се радват,като почне някое дете да ги закача настават едни радости едно пищене.Много се радват като ги водим на такива места.Ония ден от радост започнаха да ядът снега от коледния дисплей  Mr. Green
Вижте снимки ако искате:
http://family.webshots.com/album/555638528iLiAno

# 182
  • In the jungle out there..
Много ми харесва идеята на Калаза ама от клуба искат те да направят подаръка, за да е еднакъв за всяко дете и за да си оправдаят 10лв. Мисля че мога да им кажа, че няма да правим парти ако не променят подаръка. Но давайте идеи с какво може да се заменят дъсчиците.

А капарото е 50лв. Не се притеснявайте мога да ги платя  Wink

Аз нямах това предвид...Нека си им раздаде Дядо Коледа дъсчиците (ако може да се заменят с нещо по-подходящо - още по-добре Crazy), пък това ще си го направим като си отиде добрият старец Mr. Green Не е нужно всички да пълзят...Той моят, че пълзи - пълзи, ама никога накъдето го насочвам Mr. Green Всяка си гушка детето над купчинката ОПАКОВАНИ подаръци и то си взима. Предполагам всички се пресягат Wink Или пък да помолим Дядо Коледа да им ги раздаде и да ги снимаме Party

# 183
ketito, то е ясно, че няма да си оставим дечицата сами с каките. Наистина ми казаха, че ще има 2-3 какички. Казах, ча докато са в басейна те ще пазят бебоците, но това не означава, че и ние не можем да сме там.

Други деца няма да има, защото е часно парти  Wink

ketito, ако имаш време и ти е наблизо ако можеш ходи да видиш клубчето, защото ще го видиш с очите на професионалист или ако искаш да отидем заедно  Hug

# 184
...Нека си им раздаде Дядо Коледа дъсчиците (ако може да се заменят с нещо по-подходящо - още по-добре Crazy), пък това ще си го направим като си отиде добрият старец Mr. Green Не е нужно всички да пълзят...Той моят, че пълзи - пълзи, ама никога накъдето го насочвам Mr. Green Всяка си гушка детето над купчинката ОПАКОВАНИ подаръци и то си взима. Предполагам всички се пресягат Wink Или пък да помолим Дядо Коледа да им ги раздаде и да ги снимаме Party

Аз също мисля , че подаръка от дядо коледа е достатъчен.А ние ще си им сложим подаръците под елхата у дома и та вече да си пълзят колкото си искат.Инае ще падне едно бутане и дране............дори ии ние да си ги държим децата  , движенията им все още са непредсказуеми и не се знае какво може да си причинят.Мисля , че е  достатъчна емоцията от новата обстановка и , че това ще е първия им празник , отпразнуван с други деца и без друго няма да се размине без ударено и оскубано дете - няма нужда да си усложняваме живота.Иначе идеята е страхотна ама последствията.................
ох май , почнахме много да се тревожим. По добре да спрем с коментарите , че започва да ми звучи все по - ужасно като си представя суматохата , от друга страна копнея да дойде този момент и ми става мило като си ги представя всички на куп.
Аз лично се моля , Ели поне да пропълзи до тогава ,ч е сега е една тромава и се ужасявам как ще изкарам 2-3 часа без количка или столче вътре , то не , че тя ще иска да стои де............... започват да ме тормозят всякакви въпроси .Снощи не спах от мисли , като че ли ще я пращам на луната Joy.............а иначе смело я записах за ясла за другия септември  hahaha

# 185
Жана, много са сладки Мария и София и много са пораснали  Heart Eyes Hug
iliana_d, благодаря за добрата организация. Моето мнение е да оставите нещата така, както ги предлагат. Тези подаръци и без това са символични, по-важно е да създадем радост на децата чрез смяна на ситуацията и компанията, а тези дъскички може и да им дойде времето.   bouquet
Приятен ден

# 186
Жане, ти на какъв език им говориш на малките? Чудя се как ще се оправят горките деца с два езика на главата  Rolling Eyes

# 187

А отдвана не са се включвали терина и нели_ив и още някоя момичешка мама ми се губи, ма сега не мога да се сетя  newsm78
и Мишел и Ради-Т, сигурно има и други, дето отдавна не са писали.

Много ви се радвам на вълненията. Аз реших да заведа децата на Варненския благотворителен детски карнавал и сега сме в треска по търсене на костюми.
Онзи ден бяхме на консултация и забравих да се отчета: 9.400 кг и 72.5 см. доста  е наддала на килограми около 700 гр, явно храната от кухнята е добре, а аз се притеснявах , че не си пие млякото ooooh!

Айде ,целувки  bouquet

# 188
  • София, център
Аз съм се покрила от 4-та страница  Mr. Green! Само чета и гледам... Вчера бях на мнение, че няма да дойда на събирането, но ако ще е на 16-ти все повече се замислям че ми се идва! Laughing
Ще е много забавно, искаше ми се iliana_d  да ми каже бебето може ли да си стои в кошницата за кола например...защото ние нито пълзим, нито можем сами да седнем...само си седи, като я сложиш...ама това не значи че е много устойчива! Mr. Green

# 189
е, и аз малко се позагубих от кьм писане  Embarassed, но редовно  чета  smile3521 и благодарение на Мила  Hug Ива редовно присьства в снимковия материал  Simple Smile Като гледам и
Илианка ме е включила в списька, за което  Hug Heart Eyes
целувки и приятен ден на всички

# 190
бебето може ли да си стои в кошницата за кола например...защото ние нито пълзим, нито можем сами да седнем...само си седи, като я сложиш...ама това не значи че е много устойчива! Mr. Green
Естествено, че може да си го държиш в кошница, аз ходих точно там на един рожден ден преди няколко месеца - септември, и Мишели ми беше само в ръцете или в кошницата, защото другите дечица бяха големи и крещаха много силно и той горкия плачеше от ужас като го заведа при тях  Joy

# 191
  • Русе
Zhana , много са ти хубави  девойките , както и всички мартенчета
И на мен  ми се иска да сме на това коледно парти  smile3511 , тука в Русе  има само един детски клуб и там взимат дечица над 2 годинки  smile3515 дискриминация!!!!!!!
Поне да се възползваме от хубавото време и да ходим на разходка, че вкъщи ни омръзва  Mr. Green
Много  Hug Hug на всички

# 192
Здравейте,накрая и аз да се включа!Виждам,че сте определили дата и час за партито.Илианче,направо си страхотна!За името на моя синковец не се притеснявай,не съм го записала в подписа.Казва се Юджийн-Кристо,малко е с нестандартно име,но баща му е британец,та за това.Аз съм пак болна,тъкмо се оправих от предишната настинка и сега съм с нова... ooooh!  Дано да не заразя бебо,нали сме си постоянно двамата. Rolling Eyes   Zhana снимките на двете госпожици са много сладки,сигурно е голям купон у вас! Joy   Целувки на всички...!  HugТова е от нас за сега!     tasia забравих да ти кажа,има едни таблетки за различни видове алергий Zyrtec много са ефикасни!

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 11:42 от Jessy I

# 193
Да се отчета - сутринта бяхме на консултация - Иван вече е 74 см и тежи 8.500! Много съм доволна. Много освинен ми се струваше, ама явно съм била в грешка. От вчера казва и пате... Вече си имаме репертояр от 15 думички и мама не присъства в тях - много ревнувам вече!!!!

# 194
Привет мами!

Илианка браво за организацията!  Hug  Аз мисля да оставим нещата както са ни предложили - все пак важното че бебоците ще се са заедно и ще забавляват Simple Smile

Жана - София и Мария са страхотни!!! Пу-Пу-Пу! И аз мисля другата седмица да и слагам обички - кажи плакаха ли девойките много?

Цунки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт