Любители на кучета - 127

• 34 819
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Благодаря ви, момичета, десеторно да ви се върнат пожеланията!  Hug
Всички ви чувствам близки, разбира се и четирикраките любимци и съм благодарна, че има едно местенце, където е хубаво и уютно!

Обещавам пълна фотосесия, обаче той мрази да го снимат, та ще хвана дъщеря ми да го фотне Grinning

# 121
  • София
Ssani, няма значение кой кога е пуснал куч, защото са много различни. В това отношение дори и породата обуславя различен тип поведение. Ние Вълчан го пуснахме на кучешка поляна, още щом се добрахме до нея (че отказваше да върви принцът по асфалт и отне известно време). Но се занимавахме с него ежедневно от 2-месечен и докато стигна възраст за първите разходки, вече нямаше проблем с “Ела”.
Права си.Но идеята на въпроса  ми е за колко време придобихте увереност .Марси е кокер.Сега е на 5 месеца.С нас е от малко повече от месец.Можеше да излиза вече,но нацелихме  снеговете и адаптацията навън се отложи...Аз съм страхлива-признавам.Ама дано се  оправи това време вече че да прекараме повече време навън . Поведението вкъщи,както знаете е малко по-различно

# 122
Охооо честит да е и Оскар!Още дълги години да е така щастлив и игрив🎂🥳🥰

# 123
  • Северозапада
Честити да са Нейо и Оскар!

# 124
Оскарче, много игри, здраве и щастливи дни!Прекрасна е пролетната снимка с цъфналото дърво и пуФкавата муцунка!

# 125
  • София
И аз обичам да виждам Оскар! Да е здрав, нагушкан, надивял се, глезен и оплезен! И насниман, та верно по-честичко да наминава сред нас!
=-=-=-=, на Гинчето честит й двор - това си е голяма промяна! И ще й хареса Wink

# 126
Честити да са Нейо и Оскар, много здраве и дълги разходки Hug

# 127
  • sofia
Честит Рожден Ден, Оскар! Все така весел и рошав да си!!! Много здраве и дълги години глезене и игри ти желаем!

# 128
Ssani, няма значение кой кога е пуснал куч, защото са много различни. В това отношение дори и породата обуславя различен тип поведение. Ние Вълчан го пуснахме на кучешка поляна, още щом се добрахме до нея (че отказваше да върви принцът по асфалт и отне известно време). Но се занимавахме с него ежедневно от 2-месечен и докато стигна възраст за първите разходки, вече нямаше проблем с “Ела”.
Права си.Но идеята на въпроса  ми е за колко време придобихте увереност .Марси е кокер.Сега е на 5 месеца.С нас е от малко повече от месец.Можеше да излиза вече,но нацелихме  снеговете и адаптацията навън се отложи...Аз съм страхлива-признавам.Ама дано се  оправи това време вече че да прекараме повече време навън . Поведението вкъщи,както знаете е малко по-различно
Аз имах бигъл. Имаше общи черти с кокерите. Той имаше проблем като надуши следа. Просто много трудно изпълняваше командата ела. А надушил следа ставаше неадекватен. В софия го опазихме. Но на село в двор не. Както е лежал до баща ми е изхвърчал на улицата през малка дупка в оградата заради котка. На осем години Sad

Както каза някой горе котките са опасни. Според мен има и определени породи, които са склонни да си бият камшика.

И все пак си е въпрос и на ежедневна работа. Сега виждам, че кучето ми е много по податливо на изпълнение на команди. Но винаги ми е свито сърцето ако е пуснат.

За бигъла треньор ми каза да взема от каишките с ток. Идеята там е, че има звуков сигнал, който им казва да спрат. Сега чух, че ги отричали.

В Декатлон ми се видя, че има държи поводи. Водят се за кучета за лов.

# 129
  • sofia
Има 10 метрови и в Лидл и в Нечовешкият. Изобщо не пречат. Кучето си тича, а ти си доста по-спокоен. За пускането, мисля, че е готово кучето, когато Всеки път идва по команда. Това се тренира. С лакомства и постоянство. При нас,  Леон идва Всеки път, освен, ако не види котка, кон, куче, или нещо, издаващо шум. Така че, повода, и не го мисля.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 23:05 от Кришка

# 130
  • Bарна, морето, сините вълни
Здравейте, рошльовци! Виждам прекрасни нови муцуни! 🥰❤️
Честито на всички рожденици. Нека а дълги дълги години здрави, палави и щастливи! 😘

Тук се търкаляха и двамата, че къде сме виждали ние толкова сняг... 😂

Подариха ми ваучер за една нощувка на 15-20км. от тук. Но е забранено за домашни любимци. Вечерта ММ ще се върне да изведе Еро навън и вечерта ще го гледаме на камерата. Откакто е с нас, никога не е оставал самичък и ми е малко тревожно. Не е палав, ама как ли ще се чувства...

# 131
  • под тепетата
Нищо му няма, Despi, той е мъж! Ще си поспи и ще ви посрещне на другия ден, махайки с опашка!
 Честити да са имениците днес, ако имаме такива в темата!

Пратиха ми днес снимка на едно кахърно бебе Satisfied

Иииии, какъв крокодил стана!

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 09:23 от bilqna_69

# 132
Аз все със заксънение, ама честити и здрави да са Нейо и Оскар! Още дългиии години да радват и стопаните си и нас тук в темата 🤗

Аз май не съм си плащала данъка в темата, та хайде един маймун да покажа:

На водопой, че е студено още за къпане:

И закачливко ме подканя да го гоня 🤣

# 133
С куджо сме в Дупница на малко релакс.  И за първи път попаднах на толкова хубав парк и да е забранено за кучовци.  Влязохме нелегално 😁да го разгледаме, направиха ни забележка. 
Въпреки че не беше желан, Ронин си изкара добре и сега почиваме в хотела.

# 134
  • София
Я да си признаете веднага... кои от вас са били днес за олио в К. ?
Шегата настрана, народа полудял, но наш щурчо спи като "заклан" 🤣🤣🤣 Викам го, той не мърда... чак се притесних. Реших, че тайно е ходил на "битка за олио" 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт