Любители на кучета - 127

• 34 847
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Аз нямам опит с хапове за дискомфорт при пътуване. Макс се вози почти всеки ден в кола, откакто съм го взела - наблизо, надалеч.. няма никакви проблеми в това отношение.
Май скоро не съм показвала магаре тук. Вчера го водих на Дунава, че беше напекло доста следобяд. Няколко топвания направи маймуни на и се накефи яко на разходката ни.

# 541
  • под тепетата
Не искам да стартирам страстите отново, но може да е от полза за някой пловдивчанин.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Startira-kampaniyata-na- … na-domash-1246201

Максчо, мнооого доволен изглеждаш!

# 542
Ах,че щастлив Макс! Ето още една доволна муцунка , Лори !/ Разказвам и как след два дни ще си е в любимата Рила планина.../

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 20:28 от Roo Roo

# 543
  • Северозапада
Ето и още една муцуна

# 544
На кучешкото училище днес беше много хард за всички ни... Брутален дъжд валя. Сега аз взимам вечеря, ама ММ и кучето са под 3 одеяла и треперят. За първи път Рила седя под душа без да се дърпа и да се опитва да излезе, ама топлата вода я спечели след тоя дъжд.

# 545
  • о`майна лунна нощ е
Един рожденик на 4 г. Simple Smile

# 546
Оливъррр Швееепссс 😍😍😍
Да си жив и здрав,още 4х4 да ни радваш всички с тази осанка! 🎂🥳

# 547
  • София
Да ' иляди този шарен Швепс.

# 548
  • под тепетата
Веднага да си избира -сър или лорд Швепс! Таз горда осанка го заслужава!
Честит да си, наборе! Здрав, щастлив , с нови подвизи ( майка ти скоро не се е отчитала)и много баклава да те гощават! Gift Heart

На второ четене/гледане и мускетар става от теб Wink

# 549
Прекрасен Швепс,честит да си❤

# 550
Да е жив и здрав Швепс-а! И да не гледа толкоз сърдито Joy

Лютиче, още днес някъде из оплакваческата се чудех нея ли ще наказвате в дъжда или искате на вас да ви е гадно. Grinning А на индивидуални уроци ли карате или в група? Аз си признавам, че от февруари насам желанието ми да обучавам куче на кофти време изчезна и направих 1.5м. пауза. От събота стартираме отново. Ще ми скъса нервите сигурно след паузата и ще съм му бясна като се приберем, но се надявам бързо да влезем в час.

# 551
  • Северозапада
Честит да е Швепса!

# 552
Честит рожден ден на Швепса !

# 553
  • Sofia
Ооо, Швепса рожденик! Направо на Краля-слънце докарва с този аристократичен отегчен поглед…
Туиг, взаимно щастие дълги години!

# 554
  • София
Звездите не се снимат лесно, но Туиг някак си е успяла! Честит, рошав, послушен, слушан, нагушен и палав да си е Швепсът!!

Общи условия

Активация на акаунт