Любители на кучета - 127

• 34 779
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, искам да попитам стопаните на женски кучета ползвате ли някои от спрейовете за маскирането на миризмата при разгонване. Нашето куче се разгони за днес /за втори път й е/. Миналия път пръсках с Dr. Seidel, ама като че ли нямаше голям ефект. Може ли някой да препоръча нещо.

# 631
  • София
Попи, виждат се. Сресвай го Вълчо след разходка. Малко като пощене на въшки е работата. На мен сега ми е лесно с голо куче, но предишното имаше козина. Най-странното е, че кърлежи съм вадила повече от човеците в къщи. Слава богу без последствия.

# 632
Ре, с каква четка, има ли значение? Ние имаме само Фурминатор, но с нея май има риск да захвана, ако има някой и да го скъсам.

# 633
  • София
С обикновен гребен. И с Фуминатор става, ако е веднага и не са се забили гадините. Ако се забият, на другия ден ще са съвсем видими при нормален преглед - галене.
Реши го в банята или навън. И не ги мори с олио.

# 634
  • тук-там
По муцуната и главата главно се забиват. Също и по свивките. Виждат се обичайно! Аз и разхождащи се съм виждала.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 22:29 от mtz

# 635
Цветница идва!

# 636
Здравейте, това е Таки 😁
Микс между овчарка и чихуахуа ( да знам голям майтап 😅 )
Много е див, на 8 месеца е и е част от нашето семейство вече 7 месеца.
Още се възпитаваме...

# 637
  • Бургас
Добре дошъл на Таки! Наистина голям майтап! Майката ли е овчарка?

# 638
  • София
Честно казано се надявам 🤣.
Голям сладкиш е.

# 639
Леле, много е сладък! Да ви е жив и здрав.

# 640
Майката е микс от чихуахуа и още нещо но е мъничка.
Бащата не сме го виждали но казаха че е овчарка. Ветеринарите са и те на мнение че е овчарка и още нещо.
Ние го осиновихме и едното му братче беше осиновено в Англия та там е направен тест и излизат 30%+ овчарка и 20%+ чихуахуа и някакви други по малко от всичко 😅😄.
На 8 месеца е вече 30кг.

# 641
Чихи и овчарка, честно потресена съм въпреки че бебето е много сладко. Замислих се ако му се сбъднат мераците на моят Айк с Лола - не че има шанс, какви бебета бихме отглеждали.

# 642
Ами някакви сладурчета ще са.
Ето го нашият тук е на 6 седмици.Понеже беше пухкаво бебе 6 кг. и го кръстихме Кюфтакис но всички му казват на галено Таки.

Чихи и овчарка, честно потресена съм въпреки че бебето е много сладко. Замислих се ако му се сбъднат мераците на моят Айк с Лола - не че има шанс, какви бебета бихме отглеждали.

# 643
Добре дошъл, КюфТАКИс Heart Eyes Страхотен е!

# 644
  • Sofia
Кюфтакис е голям сладур!
Обаче как чихи ражда такова мече? Умът ми не го побира?!?

Общи условия

Активация на акаунт