"Юношески артрит"

• 84 606
  • 663
  •   1
Отговори
# 645
Не се притеснявай всичко ще мине ок
Стискам палци  newsm17

# 646
Това към Аnque  го написах аз... Светлана......не знам защо така се объркаха имената. Извинявам се много.

# 647
   Anqie, благодаря Ви много за подкрепата......пожелавам Ви всичко добро.Моля се всичко да мине добре.

# 648

Е, днес се реши при нас- на 8ми ни е операцията на трета сливица и поставяне на макарички. Лисички каза, че няма проблем с метотрексата, само да не се изостри артрита след операцията.
Много скорострелно сте решили да вадите 3-та сливица. Сега колкото пазиш Никол от настинки и др вирусни истории заради артрита, след махането но сливицата пазенето ще е двойно. Ти си майка и родител, който преценява кое е най-добро за детето.
Стискам ви палци! Да се оправяте бързо!

# 649
Защо така мислиш? Тя е болна сливица, говорих и с Лисички, самият той каза, че щом е проблемна, и за артрита ще е по- добре да я махнем. Изкара много тежък отит и ако я оставим, може нещата да се повторят. Единственото, което ме притеснява е да не прогресира артрита от операцията. ... Но преди време един друг специалист- УНГ ми каза-" Ако не са здрави сливиците се махат, особено при вас, сливици и артрит не вървят ръка за ръка."

# 650
Ами, защото на мен са ми извадени и 3-те сливици. Щом ме заболи гърлото и се зачерви много бързо инфекцията слиза надолу и започва и кашлица. От тази гледна точка.

# 651
  • София
да де, ама ангините по-често се споменават като причинители на артрит от кашлиците
уж

# 652
да де, ама ангините по-често се споменават като причинители на артрит от кашлиците
уж
Именно! Peace
Пък ще видим. И дано не порасне пак. Laughing

# 653
когато беше Криси на 3 год.и 7 мес. и махнаха 3тата сливица ,но й остана слабо ,място носа ,постоянно е с запушен нос ...но няма нищо страшно  Peace
дано няма проблеми с артита само ...
и на мен ми трепери сърчицето ...какви ли ще са резултатите на малкия  Praynig надявам се добри...

# 654
Floral  дано всичко мине както трябва. Моя приятелка е боледувала от артрит 8 години, от 2 до 10 годишна възраст. Тогава и направили операция за махане на сливиците и тя се излекувала от артита. Само при смяна на сезоните я понаболяват ставите, но неправи рецидиви.  Simple Smile Peace

# 655
Ние ще ходим пак в Тузлата. Simple Smile Незнам какъв статут е и дали е ваобще болница, но калта там е много полезна за артрити и особенно подходяща за малки деца. Обадих се на старите телефони. Те ми предложиха разни цени и пакети. Уговорихме се от 14 юни. Имат нощувки по 10 и по 25 лв. Някакви пакети имат с нощувки храна кални бани и масажи. Жалко че ще си плащаме всичко, ще ми се поне малко тая държава да помага. Ама нейсе.
Сега ще направим няколко прегледа и ще заминаваме. Утре сме при хомеопат. baby_neutral дано да ни помогне.

# 656
ulsfira, при кой хомеопат ходите? Какво ви изписа и как мина прегледа?

# 657
ulsfira пожелаваме Ви приятно прекарване... newsm44

# 658
Привет момичета, тъй като темата ви започна даста да расте (по принцип се разбрахме след 45 страница да пускаме нова), искам да ви попитам имате ли желание да си пуснете нова тема - с важната информация от старата или аз да го направя? Както прецените - вие сте по-запознати с темата и ще е по-лесно да отсеете информацията, но съм на среща, ако решите аз да я пусна  Hug

# 659
Може ли да се пусне нова, с линк към старата

Общи условия

Активация на акаунт