"Юношески артрит"

• 84 622
  • 663
  •   1
Отговори
# 630
Е, щом казвате, че не вреди, ще й давам, дано да помогне, незнам дали си въобразявам, но й падна гласа и като почна цитросепта, в комбинация с хомеожен, гласа й се оправи на другия ден, иначе кара така по 1 седмица.
Сис, добър специалист УНГ ли ще ми препоръчаш?

# 631
     Здравейте !
     Аз съм Светлана Петрова ....... и спешно се нуждая от лекарството Ледерон , за моят син. Ще съм благодарна на всеки, който ме насочи как мога да се снабдя с него. Или евентуално, ако на някого му е останало и му е излишно, бих си го закупила.
      Ще Ви се обадя ако ми дадете телефон тук във форума.
      Моят телефон е 0885 963 799
      В момента се намирам в Банкя.
      Предварително благодаря на всеки, който би ми помогнал.

# 632
     Ледерлон е лекарството.......сажелявам за грешката. Ще съм благодарна на всички които ми пишат или ми се обадят.

# 633
За подсилване на имунната ситема, давам на дъщеря ми пчелен прашец задно с мед. Много добре и влияе. Чувала съм, че най-добрия имуностимулатор и имуномопулатор от растителен произход е Саменто. Продава се в аптеките на Лечител. Ние ще ходим там на преглед и ще питаме за Саменто.
Floral Дили дълго време беше с пресипнал глас особено сутрин, като постепенно ставаше по слаб. Това състояние продължи повече от 3 месеца. Ходихме в Исул на Унг. Той каза, че вероятно е реакция от лекарствата, който пие. Много противовъзпалителни имат такъв страничен ефект. Обикновено го пише на листовката. Като спряхме противовъзпалителните гласът и се възстанови.
Вчера си направихме шинички при д-р Гюров. Много сме доволни и от шините и от доктора.

# 634
ПКК, СУЕ
общ белтък, албумен, креатинин, АсАТ, АлАТ, алкална фосфатаза, натрий, калий, калций,  желязо, ЖСК, уринен  статус
ИгА, ИгМ, ИгГ, CRP, ANA, ревматоиден фактор
носен и гърлен секрет
Иска ми се и влагалищен секрет но незнам дали правят на малки дечица.

# 635
  • София
секрет можеш да вземеш и ти
въпроса е да ти обяснят как се съхранява, но не е особено сложно

# 636
да ще ти кажа къде да заведеш Никол при наща УНГ , тя работи в 5 градска и в Люлин някъде ,ама незнам къде.
Много съм доволна от нея тя беше единствения доктор който обърна внимание на мойто дете ,а сме ходили при най-известноте и уж най-добрите доктори...и всеки и даваше поредния антибиотик и после никъв ефект след 3 седмици същата работа...

# 637
да ще ти кажа къде да заведеш Никол при наща УНГ , тя работи в 5 градска и в Люлин някъде ,ама незнам къде.
Много съм доволна от нея тя беше единствения доктор който обърна внимание на мойто дете ,а сме ходили при най-известноте и уж най-добрите доктори...и всеки и даваше поредния антибиотик и после никъв ефект след 3 седмици същата работа...
Мерси.

# 638
Имам две ампули ледерлон със срок на годност 2010,....0885230410, 0897949855- Анджи

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 09:49 от Angie

# 639
"За подсилване на имунната ситема, давам на дъщеря ми пчелен прашец задно с мед. Много добре и влияе. Чувала съм, че най-добрия имуностимулатор и имуномопулатор от растителен произход е Саменто."
Мамчета, нали това е проблема на артрита - повишената активност на имунната система и затова се пият тези лекарства - метотрексат и метилпреднизолон, за да се подтисне....Мисля, че даването на имуностимулатори, не е много удачно.... newsm12

# 640
"За подсилване на имунната ситема, давам на дъщеря ми пчелен прашец задно с мед. Много добре и влияе. Чувала съм, че най-добрия имуностимулатор и имуномопулатор от растителен произход е Саменто."
Мамчета, нали това е проблема на артрита - повишената активност на имунната система и затова се пият тези лекарства - метотрексат и метилпреднизолон, за да се подтисне....Мисля, че даването на имуностимулатори, не е много удачно.... newsm12
Точно така. Аз не й давах по принцип, но сега не е на метотрексат, а ще й махаме 3та сливица и за това се опитвам да я засиля малко. А Улсфира не дава никакви лекарства на детето си, такаче...

Е, днес се реши при нас- на 8ми ни е операцията на трета сливица и поставяне на макарички. Лисички каза, че няма проблем с метотрексата, само да не се изостри артрита след операцията.

# 641
Стискам палци всичко да минава леко ..... newsm17

# 642
           Anqie....на вас помогна ли ви Ледерлона......как ви се отрази. Ние за сега намерихме 1 ампула, но ако се наложи може да вземем и вашите.....просто не знам колко ще ни препоръчат. Благодаря ти много.....

# 643
Светлана ...  : Hug  аз съм Ани....Ледерлона не може да се слага често...на нас са ни правени две пункции, едната беше с флостерон, а втората с ледерлон, след втората почти нямахме проблеми,  но ние от миналата година сме с полиартрит

# 644
      Anqie....благодаря ти......на нас тва ще ни е първа пункция......затова нищо не знам.
От сърце желая здраве на всички дечица......и по-малко проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт