В София или Варна за изграждане на мост/слагане на импланти?

• 758
  • 4
  •   1
Отговори
Живея в чужбина и в момента проучвам къде в България би било най-добре да отида за да си направя зъбен мост и/или импланти.

Има доста клиники и в двата града и съм абсолютно дезориентиран към къде да се насоча.

Знам че въпроса е доста общ, и най-вероятно и в двата града има добри специалисти, но все пак ако мога да избирам - бихте ли ми препоръчали къде.

# 1
  • СИ
Ако си решена да е имплант, процедурата е продължителна. И в двата града има кой да свърши работа. Избягвай силно рекламираните.

# 2
# 3
Ако си решена да е имплант, процедурата е продължителна. И в двата града има кой да свърши работа. Избягвай силно рекламираните.

А нямаше ли вариант при който имплантите се слагат веднага след изваждането на зъбите? До колкото знам, първо се слага временен мост върху тях, и след няколко месеца се поставя постоянния. Но имплантите се слагат веднага?

# 4
  • СИ

А нямаше ли вариант при който имплантите се слагат веднага след изваждането на зъбите? До колкото знам, първо се слага временен мост върху тях, и след няколко месеца се поставя постоянния. Но имплантите се слагат веднага?

Май няма. Или поне аз не знам. Ако искаш да стане както трябва, отиват 2-3 месеца и поне 7-8 посещения.

Общи условия

Активация на акаунт