Аблация на сърцето - 11

• 63 110
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Дънди, и аз от април съм като теб. Даже в понеделник ходих при ЛЛ за направление за физиотерапия, че ще ходя на санаториум. И докато чаках ме почнаха пак. Помолих го да ми направи екг, той има апарат. Каза, че било синусова аритмия, надкамерни екстрасистоли. Не е ПМ, от което се опасявах. То и на холтера така излезе.
Абе аз си знам, че е от недоспиване и преумора, но такова е положението в момента.
Иначе съм.много доволна от моята аблация. Нищо общо няма с предишните пристъпи.

# 391
  • в джунглата
Съжалявам ДЕВА, мислих че при теб нещата след хубавия холтер са ОК. Даже си мислих да си взема като твоите хапченца😀
Мисля да си купя ритмонорм към конкора, въпреки че до сега съм отказвала по сериозна терапия. Купих си и една добавка с глог, Л карантин и кю 10, пия в огромни количества магнезий и НИЩО.

# 392
Ами уж бяха ОК, Дънди, повече от месец, но от една седмица пак се появиха. С лекарства при това.

# 393
И аз да чукна на дърво вече два месеца и половина след аблацията ,съм нов човек 😊
Не ми влияе ни студено,ни топло ни пиене ни ядене🙈🤣
74 удара ритмични и т-ва е😉
Сега с научна цел 😉 в Гърция пробвам ципуро,узо и други
Нема притрепване 😜🤣

# 394
Здравейте, добри хора! Гледам, че другите теми не са толкова активни за екстрасистолите, та видях, че някои от вас са доста компетентни по тази тема и ще съм благодарна за някаква информация. Имам екстрасистоли от 5 години чувствах ги всекидневно, но рядко. Последният и първи холтер, който ми направиха преди 1 година бяха много малко 20 надкамерни и 5 камерни, което нищо не е. Постепенно се увеличиха за 1 година от стрес. И от 10 дена положението стана нетърпимо. Чувствам ги през 1,3,5,10, 20 минути, повечето не толкова силно. Честно да си призная не ми се пият хапчета. Има ли някой, който ги чувства толкова често и да не пие нищо?  Трябваше след 1 месец да отида за холтер и сега понеже стана много неприятно се налага да отида утре на кардиолог и то не при моя, защото няма часове.

# 395
  • Бургас
А защо? Какъв е проблема.
Момента не е подходящ,че сме в сезон. Живот и здраве, наесен,ако не се оправи положението,може и да я направя. За сега съм на конкор кор,валидол,валериан, серенити,уридин Б, капките на Бах. Имам изписан и ритмонор, но напоследък след приема му,стигам до повръщане. Не знам дали е от него. Но и не ми действа.
А,и да си призная,страх ме е от тази аблация.

Ако е успешна аблацията ще ви подобри доста качество на живот.

Второто мнение,което търсих, при доктор,който ми препоръчаха - той не е на 100% за подобна интервенция . Няма гаранция,че ще се избавя от сърцебиенето и пристъпите.

Ходих на консултация и при невролог. Обясни ми,че пристъпите ми се дължат на проблема ми със сърцето и нарушеното кръвообръщение към главата. Ох, ама и аз как само го обясних ☺️😔
За сега конкора ми действа до някъде. Пак имам пристъпи,но са по-редки.
Утре,ако не забравя,ще ви снимам обобщението от епикризата и холтера,да ви чуя мнението.

# 396
А какви са пристъпите, karzz?
С висок пулс, или друго?
С Ритмонорм и аз не можах да се разбера, няколко пъти го пробвах, но не.

Изкуство, за такива нищожни бройки не си струва да се притесняваш.
Аз съм имала холтер с 1009, ако помня правилно. Има хора с десетки хиляди.

# 397
Благодаря за отговора. Забравих да кажа на 25 години съм. Ходих на кардиолог. Казаха ми, че имам 2 пролапса и ми изписаха конкор и на психиатър ме пратиха, защото имах паник атаки преди година от тези прескачания, та можело и на психична основа да е. Не са ми слагали холтер. Бъдете здрави!

# 398
А защо? Какъв е проблема.
Момента не е подходящ,че сме в сезон. Живот и здраве, наесен,ако не се оправи положението,може и да я направя. За сега съм на конкор кор,валидол,валериан, серенити,уридин Б, капките на Бах. Имам изписан и ритмонор, но напоследък след приема му,стигам до повръщане. Не знам дали е от него. Но и не ми действа.
А,и да си призная,страх ме е от тази аблация.

Ако е успешна аблацията ще ви подобри доста качество на живот.

Второто мнение,което търсих, при доктор,който ми препоръчаха - той не е на 100% за подобна интервенция . Няма гаранция,че ще се избавя от сърцебиенето и пристъпите.

Ходих на консултация и при невролог. Обясни ми,че пристъпите ми се дължат на проблема ми със сърцето и нарушеното кръвообръщение към главата. Ох, ама и аз как само го обясних ☺️😔
За сега конкора ми действа до някъде. Пак имам пристъпи,но са по-редки.
Утре,ако не забравя,ще ви снимам обобщението от епикризата и холтера,да ви чуя мнението.
Прав е вторият лекар за аблацията! Аз съм много по зле! Не я правете! Съвет от мен!

# 399
Какво стана с теб, сложиха ли ти пейсмейкър?

# 400
Писах ти на ЛС!

# 401
Писах ти на ЛС!
Пак да пиша другарчета по съдба! Никога не ходете в НКБ София при д-р Стоянов и професор Шалганов! Ама никога! Ще съжалявате като мен докато сте живи!

# 402
Как си Tonka, разкажи ни какво имаш предвид!

# 403
За Токуда и НКБ не допускам да правят аблация без нужда. Имат си достатъчно нуждаещи се.

# 404
Здравейте, аз пак имам въпрос. Много рядко се сещам да си измеря кръвното, но вчвра сутринта като го направих, апарата отчете предсърдно мъждене. Примерно от 4 измервания, на 2 го отчете. Тази сутрин отново. Пулсът ми е нормален, даже необичайно нисък за мен - 57-65. Малко глупав въпрос, но как се усеща това ПМ, защото аз нищо конкретно не усещам. И дали има нужда от консултация с кардиолог?

Общи условия

Активация на акаунт