Аблация на сърцето - 11

• 63 260
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Е, ти пък три? Множко са. Карай по-спокойно.

# 331
😜😊 Е аз ,сокойно ги жулнах 😉😅
Без да се напрягам 🙄
Ама три напитки де,да не помислихте три бутилки 😁🤣
Но приемам забележката ,ще бъда още по убран ☺
Да видим до когИ 😜🤣🤣

# 332
Здравейте, колко струва аблация в токуда при доц. Трайков и прави ли се по здравната каса?

# 333
Здравейте, колко струва аблация в токуда при доц. Трайков и прави ли се по здравната каса?
Зависи каква! Обикновена РФА е по ЗК ,а криоаблация е 5000 лева!

# 334
Зависи и от диагнозата. За ПМ се доплаща.

# 335
Вече са по здравна каса и двете!
Мойта беше на 07.04.23 беше крио
И платих 273 лв за престоя
Това е!
До сега е било платено но вече е това в Токуда
И на мен доцент Трайков ми я прави.

# 336
  • София
Здравейте! Моля Ви кажете ми къде мога да проверя каква е аритмията ми и какво следва, защото четох че имало холтери по- некачествени и не отчитали определените часове? В  Токуда при кой доктор или НКБ ? От няколко дни като си премеря кръвното излиза знак на аритмия, а също така сякаш я предизвиквам- помисля си и веднага притупва.. дали е възможно това? Кръвното регулирам с хапче, а пулса ми е нисък 59,58 Възможно ли е аритмия с такъв пулс?Днес 4 пъти се мерих и все имаше аритмия

# 337
Здравейте! Моля Ви кажете ми къде мога да проверя каква е аритмията ми и какво следва, защото четох че имало холтери по- некачествени и не отчитали определените часове? В  Токуда при кой доктор или НКБ ? От няколко дни като си премеря кръвното излиза знак на аритмия, а също така сякаш я предизвиквам- помисля си и веднага притупва.. дали е възможно това? Кръвното регулирам с хапче, а пулса ми е нисък 59,58 Възможно ли е аритмия с такъв пулс?
Да! Възможно е да сте извън ритъм и пулса да ви е нисък!

# 338
Здравейте! Моля Ви кажете ми къде мога да проверя каква е аритмията ми и какво следва, защото четох че имало холтери по- некачествени и не отчитали определените часове? В  Токуда при кой доктор или НКБ ? От няколко дни като си премеря кръвното излиза знак на аритмия, а също така сякаш я предизвиквам- помисля си и веднага притупва.. дали е възможно това? Кръвното регулирам с хапче, а пулса ми е нисък 59,58 Възможно ли е аритмия с такъв пулс?Днес 4 пъти се мерих и все имаше аритмия
Добрия кардиолог че разбере каква е аритмията,
На мен Трайков ми видя предсърдното мъждене на обикновенна стара кардиограма
За мен той е човека!

# 339
Моята аритмия(предсърдно мъждене и предсърдно трептене) я откри д-Боян Христовски от Света София. Преди това 4 месеца ме мотаха с екстрасистули, невроза и какво ли не. Добре, че го открих, при него правих и холтерите.

# 340
  • София
Многооо ви благодаря , то часове сигурно след месец… нали не е спешно? Цял ден притупвам..

# 341
Многооо ви благодаря , то часове сигурно след месец… нали не е спешно? Цял ден притупвам..
Има различни аритмии: има и живото застрашаващи!
Но твоята не е такава мисля,щом не припадаш.
Аз лично мойте ги търпях 10 години и то 10 часови горе долу през ден.
Толкова бях свикнал с тях ,че ако не получех два дни мислех че нещо не е на ред.
Слава Богу ,престраших се и вече съм ок
Ти за пръв път ли получаваш,може да е паник атака , нещо свързано с щитовидната, и тнт

# 342
  • София
Да за мен е ново нещо още не мога да се ориентирам, или сега взех да обръщам внимание на това.Но като видях на апарата знака се уплаших и на всяко мерене може и да се притесняеам се показва. Пия елтироксин , щит жлеза я следя, хашимото е с добри тат и мат… но ето ти аритмия.

# 343
Да за мен е ново нещо още не мога да се ориентирам, или сега взех да обръщам внимание на това.Но като видях на апарата знака се уплаших и на всяко мерене може и да се притесняеам се показва. Пия елтироксин , щит жлеза я следя, хашимото е с добри тат и мат… но ето ти аритмия.
Вероятно ви е от щитовидната жлеза!

# 344
ММ, моят съвет е скоро да установите каква е аритмията. Няма как да знаете дали е спешно или не. И аз претупвах по цял ден и се успокоявах с щотовидна жлеза и какво ли не, но се оказа предсърдно мъждене, и то с много голяма продължителност и залпове, а този тип аритмия е животозастрашаваща. Затова, че идете на лекар и настоявайте за холтер.

Общи условия

Активация на акаунт