Аблация на сърцето - 11

• 63 213
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Напоследък и аз имам странни аритмии, които не са екстрасистоли. Имам час за кардиолог и ще искам холтер. Много спокойно изкарах зимата от гледна точка на студа, но ми се промени работния график към много претоварен и това ми влияе зле на сърцето. Опасявам се да не съм се обзавела с ПМ. Thinking

# 346
Напоследък и аз имам странни аритмии, които не са екстрасистоли. Имам час за кардиолог и ще искам холтер. Много спокойно изкарах зимата от гледна точка на студа, но ми се промени работния график към много претоварен и това ми влияе зле на сърцето. Опасявам се да не съм се обзавела с ПМ. Thinking
Съжалявам! Дано да не е ПМ!

# 347
Не мисля,по скоро натовареноста си казва думата Девичка
Всичко ще е на ред,не се притеснявй
И думкай по един Джак за отпускане не се дърпай толкова 😉

# 348
  • София
Аз също от няколко дни съм с тежък пулс, това отдавна не ми е се е случвало. Но при мен по скоро стреса и другите заболявания дават отклонения. Днес бях със 120 пулс в покой, а това е убийствено за мен, доктора предлага да вляза в болница за смяна на лекарства, тъй като ги вземам от 6 години.
Не винаги проблема е в сърцето, дайте го на стрес, на кила и т н .
Пийте по един джак и за мен и си свиркайте 😁😁😁

# 349
Дева, не мисля, че имате ПМ, по това което описвате. То не може да се сбърка, усещането не е като аритмия или претупване, а все едно пърхане, много бързо, но леко като вибрации.

# 350
Дева, не мисля, че имате ПМ, по това което описвате. То не може да се сбърка, усещането не е като аритмия или претупване, а все едно пърхане, много бързо, но леко като вибрации.
О,тук не си права
Мъжденето така разбута нещата,че аз извъртах всички видове аритмии за които учат студентите по медицина
От единични прескачания до силни залпове
От пулс 46 неритмичен до 120
Абе всичко което се сетиш :O

# 351
Благодаря ви за подкрепата! Kissing Heart
Ще докладвам Hug Аз не съм от притеснителните, но ако има нещо, искам да знам и евентуално да пия разреждащи.
Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

# 352
Здравейте, наясно ли сте с пулса?! Сутрин след събуждане, без да ставам го меря и е висок, примерно 85, след като стана и започна нормалните си дейности се нормализира 65-70 Знаете ли защо е така? А четох, че се измервал в покой, което значело след събуждане преди ставане. Благодаря!

# 353
Здравейте, наясно ли сте с пулса?! Сутрин след събуждане, без да ставам го меря и е висок, примерно 85, след като стана и започна нормалните си дейности се нормализира 65-70 Знаете ли защо е така? А четох, че се измервал в покой, което значело след събуждане преди ставане. Благодаря!
В покой значи ,да не си тичал ял къпал или е...л Wink   10/15 мин ,а не току що събусен!
Когато се събудиш момента е интересен
Защото съзнанието изпитва някъкав вид емоция. Може и да се нарече стрес
Дали от желание или от нежелание за работа Wink незнам ,но го има този момент!
Не бързай! Полежи си малко ,поцъкай на фейса без да четеш извратените новини да се стресираш още повече .И като се поразсъниш ,чак тогава го мери !
И ще видиш че всичко е ок!

# 354
В покой значи ,да не си тичал ял къпал или е...л Wink   10/15 мин ,а не току що събусен!
Не бързай! Полежи си малко ,поцъкай на фейса без да четеш извратените новини да се стресираш още повече .И като се поразсъниш ,чак тогава го мери !
😂😂😂

# 355
Nikolay Petrov 1, точно така се и оказа. Събуждането не е най-добрия момент за мерене на пулс. 15 Мин след това всичко е ок. Благодаря за подкрепата!

# 356
  • София
Аз се събуждам от "висок" пулс,а всъщност е силен удар, не знам как да го обясня по добре..
В момента съм на тежки кортикостероиди заради лакът и ми се м.. та. Та ставам пия си всички апчета и дишам спокойно.
Хора, не се втелясвайте, знам че ви е страх, ама това ще е нормално за момента, после всичко ще е ок.

# 357
Любимият ни д-р Трайков е председател на дружеството на кардиолозите в България. Heart
https://acibademcityclinic.bg/tokuda/novini/detaili/doc--d-r-vas … ardiolozite-u-nas

Акекина, подкрепям. Няма смисъл веднага след събуждане да мериш пулс.
Аз имах период, още по времето на стационарните телефони, много преди аблацията, като спя и звънне телефона, направо тахикардия получавах. Сега вече спирам всичко, докато спя, ако ще и папата да звъни. Simple Smile

# 358

# 359
Да докладвам.
Резултатът от холтера е само 2 надкамерни екстрасистоли. Без излизане от ритъм, или други проблеми.
Обаче от седмица съм с 2 приема на Амаритон. Аз нали се похвалих, че зимата не ми се наложи да го пия, то се оказа, че няма да се разделям с него.
Но поне с д-р Трайков няма да ми се налага среща. Simple Smile
За 3 седмици ми е изписан по 2, после по 1, без спиране. И някаква Алора, за 3 месеца, че сърцето ми било много напрегнато, записът бил назъбен. Blush
Както и предполагах, от преумора и недоспиване е всичко.
Ако има начин да не работя, ще е наред всичко. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт